Ewanka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wyniki dobre :) ... Twixik to dzielny chlopak i jeszcze buziaki zbiera - cwaniak ;) Quote
dusje Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ciotki, rozsylajcie pliss watek. Slepaczek nie moze zostac bez pomocy :-( Anita pochylila sie nad nim, wyciagnela i teraz nie ma nikogo do wsparcia tej bidy :placz: Juz tyle zostalo zrobione dzieki ludziom dobrej woli: Luisien,Anicie,Dotce,Moni itd. - i co, ma wrocic do schronu?????? Moze lepiej dla niego...........:-( Quote
dota&koka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 wreszcie jestem,pod telefonem również.dziś dodzwonienie się do mnie graniczyło z cudem,dziewczyny przez 2 godz próbowały,a ja siedziałam w łazience z Koką w wannie i wybierałam jej "niespodzianki" pomieszane z liśćmi w których raczyła się wytarzać w parku :angry: czekamy na chłopaczka niecierpliwie,dzieciaki są już poinstruowane jak mają się wobec niego zachowywać. Quote
Monika.D Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ojej maluszku pochorowałeś się... trzymaj się aniołku - teraz jesteś już bezpieczny i zobaczysz co to miłość!!! A ja siedzę i wysyłam pw z twoim bazarkiem. Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ten maly tak pewnie tak ogolenie jest oslabiony. Pobyt w schronie na zdrowie nie wplywa............ Quote
dusje Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 luisien napisał(a):Twix wyruszył w drogę... Luisien :lol: Dzieki za ogromna pomoc Twixowi :multi: Pierwsze szczesliwe dni spedzil u Ciebie i on tez bedzie pamietal :lol: Serdeczne dzieki :multi: Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 uffffffffffff..dota..uffffffffffffff serce mi zamarło kobietttoooo myslałm, ze was Welsh zjadł :/ mam nadziej, ze sie dogadacie :/cholerka... Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Welsh chyba malochow nie zjada. On lubi glownie meble :):) Quote
moni12 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Widzę ,że chętnych na użyczenie konta nie ma . Trudno jutro założe Avista dla Twixia bo co za wyjście?!Boje się o nasze słonko jak Dotka da radę "obronić "go przed Welshem, żeby miał troszke spokoju dla siebie. Quote
luisien Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='dusje']Luisien :lol: Dzieki za ogromna pomoc Twixowi :multi: Pierwsze szczesliwe dni spedzil u Ciebie i on tez bedzie pamietal :lol: Serdeczne dzieki :multi: Moja droga, to była samo nagradzająca się sytuacja:p Teraz wprawdzie siódme światy mi się dzieją i czuję się jak zdrajczyni :oops: bowiem polizał mnie po twarzy, gdy niosłam GO do samochodu!- a wcale nie robił tego cały czas-;). Jest wspaniałym, otwierającym się na człowieka pieskiem!!!! Potrzebuje wyłącznie czułych gestów ( trzeba nosić go pod pupę, bo klatkę piersiową ma wrażliwą! i często miziać by czuł obecność człowieka), dobrego lekarza i oceanu miłości!!! Bądź szczęśliwy Kochany. Uprasza się o podanie zastrzyku/ antybiotyku o 19!!! jest w szarej kopercie!:crazyeye:;)! Quote
dota&koka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Welsh będzie bał się Twixa.na pewno go nie zje :) Jadę po hłopczyka.niedługo się odezwę Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Konta dac nie moge, bo nie jestem w Polsce. Quote
moni12 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Uwaga Uwaga Wpłata stała -50 zł Anula . Anula dzięki!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Anula Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Moni nie dziękuj to z potrzeby serca.Czekam na wiadomości z DT. Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 JEZUSICKU!!!!!!!!!!!!!!!! Anula - z nieba spadasz Quote
luisien Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Anita, zadzwoń i upewnij się,ze antybiotyk podano- ważne, by co do godziny! Wczoraj dostał o 19!:roll: Quote
dota&koka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 jestem od razu poszliśmy do wetki.zaaplikowała zastrzyk (mi na samą myśl że ja mam to zrobić stawało się słabo ;) )chłopak był grzeczny,nawet nie jęknął.ale kiedy dobrała się do jego uszu,zaczął powarkiwać.potem kłapnął powietrze,aż w końcu wetki rękę.do krwi. a uprzedzałam,że ma bolesne te uszy :) wetki zdaniem,jego ślepota może być pourazowa.zajrzała (na ile sie dało) mu w ząbki i oceniła jego wiek na góra 6 lat.w tym wieku nie mam mowy żeby pies miał takie problemy ze wzrokiem. dlatego proszę,skupmy się na diagnozowaniu Twixa.jeśli pozwolicie,umówię się na wizytę u dr garncarza,oczywiście najpierw zorientuję się w kosztach. jeśli jest szansa że Twix odzyska wzrok,było by wspaniale ją wykorzystać. luisien,napisz proszę co jadł u Ciebie. na razie zwiedził całą chałupę,zajrzał w każdy kąt.w drzwiach wejściowych powitała go Koka,Welsh natomiast nawet mordki nie wystawił z klatki.nowy przybysz nie zrobił na nim żadnego wrażenia,i vice versa :) dwa razy wpadł na ścianę.pomimo,że wygląda to dość komicznie,jest dla mnie bardzo przykre.oby jak najszybciej nauczył poruszać się po "salonach" Quote
dota&koka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 zmęczyłem się zwiedzaniem,wymaglowałem kocyk i poszedłem spać Quote
moni12 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kochane słoneczko jak śpi słodko. Tyle wrażen w przeciągu niecałego tygodnia... Quote
moni12 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A gdzie wszyscy???????????? Sama z Twixiem zostałam ??????????? Quote
Kalva Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 podnoszę Twixia i dopytuję na bazarku jak wysłać mu buziaka, bo jeszcze zielona jestem, trzymaj się Psinko, teraz już będzie coraz lepiej! Quote
moni12 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dzięki, ze przybyłas i witamy!!!!!!!! To Twix rozdaje buziaki , za pomoc dla niego. Jeden buziol to pięc zł. Jesli będziesz chciała to wpisz na bazarku Twixa i prześlemy konto na które wpłacisz pieniązki dla bidulka. Quote
Kalva Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 no właśnie wpisałam i czekam na dalsze wskazówki - przepraszam za niegramotność, ale dopiero poznaję forum i jestem zachwycona, że tyle wspaniałych osób pomaga, ratuje marzenia i życia zwierzaków w kraju gdzie większość krzywdzi, witam wszystkich serdecznie :) i ściskam mocno Twixa na dobranoc Quote
Recommended Posts