Qeeriefire Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Hehe tylko uważaj , aby ją nieprzeważyły zakupy , z Nelą tak miałam ;D Zabawa misiem < trochę brutalna :evil_lol:> Tak jakoś mało zdjęć , ale i tak ZAPRASZAMY Quote
Yuveza Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Oj, Brutalna! :evil_lol: a ile sprzątania :diabloti: Quote
baster i lusi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 a to z Nelci też szkodnik:crazyeye: Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 baster i lusi napisał(a):a to z Nelci też szkodnik:crazyeye: Oj tak , pozory mylą :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Na dobr początek : uśmiech proszę [SIZE=3]Tutaj z frisbee Z koleżanką Quote
Guest papillonek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Śliczności z niej ;)ząbki białe ,aż się świecą :D Stylową macie apaszkę! I nie wiem ,czy to tylko moje wrażenie ,czy koleżanka jest do niej bardzo podobna?? Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii nowe fotki ;) Quote
Yuveza Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Śliczna, śliczna:D I już freesbie atakuje;) Quote
Qeeriefire Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Dziękujęmy papillonek napisał(a):Śliczności z niej ;)ząbki białe ,aż się świecą :D Stylową macie apaszkę! I nie wiem ,czy to tylko moje wrażenie ,czy koleżanka jest do niej bardzo podobna?? Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii nowe fotki ;) Podobieństwo to moze przez te psie oczy .Apaszka to została kupiona nawet w tutejszych bazarkach ;) Jutro wybieramy sie na "tor agility " i kilka zdjec sie raczej pojawi A frisbee to ona uwielbia :loveu: Quote
Yourii Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 I z misia nic nie zostało :evil_lol::evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Kilka zdjęć z toru Mini tunel , Nela za szybko wybiegła :razz: "Hop" Skok w dal Quote
Qeeriefire Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Cała trójka : Nela , Harry < rudy> i Kula A tu jeszcze czarnuch -Ita W końcu czas odpocząć na nogach pani :D Quote
Qeeriefire Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 baster i lusi napisał(a):łał ale zdolne pieski:multi: Dziękujęmy ;) zdolne to są.... i to bardzo ,jak tylko człowiek zechce z nimi pracować . Quote
Guest papillonek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zgadzam się w 100 procentach :) Zapraszamy do siebie. Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 papillonek napisał(a):Zgadzam się w 100 procentach :) Zapraszamy do siebie. Dziękujęmy , a u was byłam i odpowiedziałam ;) Quote
Guest papillonek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tak?Kiedy? W każdym razie psiaka masz zdolnego i życzę dalszych sukcesów :) Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 papillonek napisał(a):Tak?Kiedy? W każdym razie psiaka masz zdolnego i życzę dalszych sukcesów :) Na ostatniej stronie :D Dziękujęmy, teraz zbieramy pieniądze na cały tor i mamy nadzieję , że coś z tego będzie . Quote
Guest papillonek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Patrze,że avatarki zmineiasz przy każdej okazji ledwo się połapuję :D na pewno,a przy odrobinie sprytu można zrobić go samemu. Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 papillonek napisał(a):Patrze,że avatarki zmineiasz przy każdej okazji ledwo się połapuję :D na pewno,a przy odrobinie sprytu można zrobić go samemu. Taka to ja już zdecydowana jestem :D Właśnie się zastanawiam jakby można zrobić huśtawkę i kładkę . Na wakacjach planujemy ukończyć tor i go ulepszyć ;) Z Niemiec kupimy tunele . Quote
Guest papillonek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tunele też można zrobić,ktoś na dogo powiedział mi,że z worków i usztywnić to czymś ;) W Rzeszowie to macie jakiś klub,czy cuś?? Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 papillonek napisał(a):Tunele też można zrobić,ktoś na dogo powiedział mi,że z worków i usztywnić to czymś ;) W Rzeszowie to macie jakiś klub,czy cuś?? To może spróbujemy . W Rzeszowie można trenować w Związku Kynologicznym, jeżeli jest się członkiem ;) Quote
Yuveza Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 fajny tor ja to miałam w lato ale taki mini;) Quote
Qeeriefire Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 westie_justa napisał(a):fajny tor ja to miałam w lato ale taki mini;) Dziękujęmu właśnie próbuje go trochę ulepszyć . Niedługo postaram się dodać zdjęcia ;) Quote
Qeeriefire Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='baster i lusi']no i gdzie fotki?[/QUOTE] Prosiłabym o cierpliwość , ponieważ aparat nam się zepsuł i mam testy , więc trochę czasu mi brakuje ;) Quote
Recommended Posts