Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Nie wiedziałam :hmmmm: A tak to jadła royala i chyba przy nim zostaniemy , dzięki za informacje . Quote
Aleksa. Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No to jaką mam dawać Dorce? ona wybredna co do karmy:( Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No to jaką mam dawać Dorce? ona wybredna co do karmy:( Royal ma dobre , są nawet dla wybrednych psów. Acana też jest dobra ;) Quote
Aleksa. Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Collie napisał(a):Royal ma dobre , są nawet dla wybrednych psów. Acana też jest dobra ;) No Acane próbowała..zjadła dwa razy i podziękowała.:D Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No Acane próbowała..zjadła dwa razy i podziękowała.:D Nela jadła royala dla wybrednych psów , bo ciężko jest jej jeść jedną i tę samą karmę :D Czasami też dodaje probiotyki ( suszone mięso wołowe ) firmy maced do posiłku i odziwo zajada . Quote
Yuveza Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 To i tak super jak Royala jej kupujesz, moja jadła (o zgrozo) Pedigree, już jakiś czas przeszłam na markowe karmy;) a royala zbyt nie lubi i jest drogi, ma dużo zbóż ale jest dobry:D Po tym jak zmieniłam Dotce karmę na 'lepszą' to też wybrzydzała bo nie było tych polepszaczy :evil_lol: ale teraz je Josere Festival jest Super! zalewa się ją odrobiną wody i robi się sosik to pewnie też wpłynęło na to ze Doti smakuje:D A poluje już jakiś czas na Royala dla westów, ale jak zobaczyłam że 500g kosztuje 25zł:-o! Aleksandra spróbuj może Josery Festival może sosik ją przekona, do tego jest ona o smaku ryby moja Dota uwielbia takie smaczki:D a u mnie w zoologu jest 5,90 za pół kilo więc nie drogo;) Tak acana jesy bardzo dobra wysoko białkowa ale i cena wysoka:D Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Josery Festival - nie słyszałam o tej karmie , ale przydałby się spróbować :) deer tak , Barf mojej Neli średnio smakował , wiele karm N jadła , ale na dłużej straciła apetyt ... na tą chwile royal się sprawdza Quote
Guest papillonek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Collie napisał(a):Dziękujęmy :) Ja miałam z niemieckiego , no i nawet dobrze ;) A jak zrobiłyście w pytaniu z hymnem ? Najlepszego dla Neli :D Quote
Guest papillonek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Collie napisał(a):Nie wiedziałam :hmmmm: A tak to jadła royala i chyba przy nim zostaniemy , dzięki za informacje . Ja dzisiaj byłam na psich zakupach i długo zastanawiałam się po drodze co kupi :/ W końcu wymyśliłam ,ze wezmę 5oo g royal canin dental i 500 g royala podstawowego ;) I też zostaję przy royalu,chociaż próbowałam różnych karm ,ale żadna nie smakuje jej tak bardzo :) Oprócz karmy kupiliśmy jeszcze kośc z naturalnej skóry,trochę droga,ale Sonię to mało obchodzi i męczy się z nią juz chyba pół godziny ;) Ja próbowałam acany,ale u nas się nie sprawdziła... Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 papillonek napisał(a):A jak zrobiłyście w pytaniu z hymnem ? Najlepszego dla Neli :D Pytanie ile jest różnic ...dobrze dałam -4 :) Dziękujęmy , zamówiłam zestaw agility( 4 hopki) w zooplus z 40% rabatem , zniżka i gratisowymi biszkopcikami :D. Mają przyjść za tydzień . Quote
Guest papillonek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Collie napisał(a):Josery Festival - nie słyszałam o tej karmie , ale przydałby się spróbować :) deer tak , Barf mojej Neli średnio smakował , wiele karm N jadła , ale na dłużej straciła apetyt ... na tą chwile royal się sprawdza Joserę festival zalewa się wodą i to ma tworzyc sosik ,Sońce nie przypadł do gustu,ale na teamcie o joserze dużo osób się wypowiada bardzo pozytywnie o niej ;) Quote
Guest papillonek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Collie napisał(a):Pytanie ile jest różnic ...dobrze dałam -4 :) Dziękujęmy , zamówiłam zestaw agility( 4 hopki) w zooplus z 40% rabatem , zniżka i gratisowymi biszkopcikami :D. Mają przyjść za tydzień . To ja zrobiłam lepszy interes :) Poszłam do ogrodniczego i kupilam bambusowe tyczki po 1,40 zł i mam slalom. Quote
Guest papillonek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Collie napisał(a):Pytanie ile jest różnic ...dobrze dałam -4 :) Dziękujęmy , zamówiłam zestaw agility( 4 hopki) w zooplus z 40% rabatem , zniżka i gratisowymi biszkopcikami :D. Mają przyjść za tydzień . ja mam laureata i sobie olewam ten test :P Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 papillonek napisał(a):To ja zrobiłam lepszy interes :) Poszłam do ogrodniczego i kupilam bambusowe tyczki po 1,40 zł i mam slalom. O dobry pomysł .Chyba też tak zrobimy ;) Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 papillonek napisał(a):ja mam laureata i sobie olewam ten test :P Gratuluje , ja postanowiłam , że jak będzie to będzie . A do realizacji marzeń jak nie tą drogą to inną :D Quote
Guest papillonek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Po co przepłac za przeszkody jak można dużo taniej zrobic samemu? dla psa to i tak nie ma różnicy :) już mamy perfekcyjnie wytrenowane hopki i slalom ;) Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 papillonek napisał(a):Po co przepłac za przeszkody jak można dużo taniej zrobic samemu? dla psa to i tak nie ma różnicy :) już mamy perfekcyjnie wytrenowane hopki i slalom ;) Tu akurat nieprzepłaciłam , bo cena wyszła w przybliżenia , ale reszty toru nie zamierzamy kupować , chyba , że ktoś nam "sfinansuje" xD W końcu Sonia to spryciara :) Quote
Qeeriefire Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 W końcu przestało podać , więc zaczeliśmy już trenowac :) cofaj się Komendy na odległość : zostań-siad zostań - waruj zostań- wstań Quote
Qeeriefire Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 do mnie Z frisbee ćwiczymy niskie rzuty i dystansowe Quote
cocker_damian Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT="Century Gothic"][SIZE="6"]Wszystkiego najlepszego z okazji 8 urodzin Nelu pozdrowienia od Gabi i właściciela[/FONT]:new-bday::new-bday: Quote
Qeeriefire Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='cocker_damian'][FONT="Century Gothic"][SIZE="6"]Wszystkiego najlepszego z okazji 8 urodzin Nelu pozdrowienia od Gabi i właściciela[/FONT]:new-bday::new-bday: Dziękujęmy bardzo za odwiedziny i życzenia :) Zapraszamy ...nowe zdjęcia ! Quote
Guptasek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT=Arial Black]Wszystkiego najlepszego :*[/FONT] Quote
Yuveza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ale duży ten talerz:D http://i54.tinypic.com/245looo.jpg Quote
Recommended Posts