Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
No Acane próbowała..zjadła dwa razy i podziękowała.:D

Nela jadła royala dla wybrednych psów , bo ciężko jest jej jeść jedną i tę samą karmę :D
Czasami też dodaje probiotyki ( suszone mięso wołowe ) firmy maced do posiłku i odziwo zajada .

Posted

To i tak super jak Royala jej kupujesz, moja jadła (o zgrozo) Pedigree, już jakiś czas przeszłam na markowe karmy;) a royala zbyt nie lubi i jest drogi, ma dużo zbóż ale jest dobry:D
Po tym jak zmieniłam Dotce karmę na 'lepszą' to też wybrzydzała bo nie było tych polepszaczy :evil_lol: ale teraz je Josere Festival jest Super! zalewa się ją odrobiną wody i robi się sosik to pewnie też wpłynęło na to ze Doti smakuje:D
A poluje już jakiś czas na Royala dla westów, ale jak zobaczyłam że 500g kosztuje 25zł:-o!
Aleksandra spróbuj może Josery Festival może sosik ją przekona, do tego jest ona o smaku ryby moja Dota uwielbia takie smaczki:D a u mnie w zoologu jest 5,90 za pół kilo więc nie drogo;)
Tak acana jesy bardzo dobra wysoko białkowa ale i cena wysoka:D

Posted

Josery Festival - nie słyszałam o tej karmie , ale przydałby się spróbować :)
deer tak , Barf mojej Neli średnio smakował , wiele karm N jadła , ale na dłużej straciła apetyt ... na tą chwile royal się sprawdza

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Dziękujęmy :)
Ja miałam z niemieckiego , no i nawet dobrze ;)

A jak zrobiłyście w pytaniu z hymnem ?
Najlepszego dla Neli :D

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Nie wiedziałam :hmmmm:
A tak to jadła royala i chyba przy nim zostaniemy , dzięki za informacje .

Ja dzisiaj byłam na psich zakupach i długo zastanawiałam się po drodze co kupi :/ W końcu wymyśliłam ,ze wezmę 5oo g royal canin dental i 500 g royala podstawowego ;)
I też zostaję przy royalu,chociaż próbowałam różnych karm ,ale żadna nie smakuje jej tak bardzo :)
Oprócz karmy kupiliśmy jeszcze kośc z naturalnej skóry,trochę droga,ale Sonię to mało obchodzi i męczy się z nią juz chyba pół godziny ;)
Ja próbowałam acany,ale u nas się nie sprawdziła...

Posted

papillonek napisał(a):
A jak zrobiłyście w pytaniu z hymnem ?
Najlepszego dla Neli :D

Pytanie ile jest różnic ...dobrze dałam -4 :)
Dziękujęmy , zamówiłam zestaw agility( 4 hopki) w zooplus z 40% rabatem , zniżka i gratisowymi biszkopcikami :D. Mają przyjść za tydzień .

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Josery Festival - nie słyszałam o tej karmie , ale przydałby się spróbować :)
deer tak , Barf mojej Neli średnio smakował , wiele karm N jadła , ale na dłużej straciła apetyt ... na tą chwile royal się sprawdza

Joserę festival zalewa się wodą i to ma tworzyc sosik ,Sońce nie przypadł do gustu,ale na teamcie o joserze dużo osób się wypowiada bardzo pozytywnie o niej ;)

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Dziękujęmy , zamówiłam zestaw agility( 4 hopki) w zooplus z 40% rabatem , zniżka i gratisowymi biszkopcikami :D. Mają przyjść za tydzień .

To ja zrobiłam lepszy interes :)
Poszłam do ogrodniczego i kupilam bambusowe tyczki po 1,40 zł i mam slalom.

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):

ja mam laureata i sobie olewam ten test :P

Posted

papillonek napisał(a):
To ja zrobiłam lepszy interes :)
Poszłam do ogrodniczego i kupilam bambusowe tyczki po 1,40 zł i mam slalom.

O dobry pomysł .Chyba też tak zrobimy ;)

Posted

papillonek napisał(a):
ja mam laureata i sobie olewam ten test :P

Gratuluje , ja postanowiłam , że jak będzie to będzie . A do realizacji marzeń jak nie tą drogą to inną :D

Guest papillonek
Posted

Po co przepłac za przeszkody jak można dużo taniej zrobic samemu?
dla psa to i tak nie ma różnicy :)
już mamy perfekcyjnie wytrenowane hopki i slalom ;)

Posted

papillonek napisał(a):
Po co przepłac za przeszkody jak można dużo taniej zrobic samemu?
dla psa to i tak nie ma różnicy :)
już mamy perfekcyjnie wytrenowane hopki i slalom ;)

Tu akurat nieprzepłaciłam , bo cena wyszła w przybliżenia , ale reszty toru nie zamierzamy kupować , chyba , że ktoś nam "sfinansuje" xD

W końcu Sonia to spryciara :)

Posted

[quote name='cocker_damian'][FONT="Century Gothic"][SIZE="6"]Wszystkiego najlepszego z okazji 8 urodzin Nelu pozdrowienia od Gabi i właściciela[/FONT]:new-bday::new-bday:

Dziękujęmy bardzo za odwiedziny i życzenia :)
Zapraszamy ...nowe zdjęcia !