Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może troszkę spóźnione:oops:, ale...
[FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT]:new-bday:

Ja też pisałam w tym roku egzamin gimnazjalny :D

Posted

Dziękujęmy za życzenia :)

deer_1987 napisał(a):
"do mnie" to zawsze najmilsza komenda :D

Dokładnie :D

papillonek też tak myślałam , ale wielkość dysku tak naprawdę zależy od psa, jednemu będzie pasować większe innemu nie .
justa dziękujęmy ;)

Niestety co do Harrego mam smutne wiadomości ... prawdopodobnie zostało potrącony przez samochód , w lewy bok. Część psyka ma spuchnięty ,rany . Wygląda na to , że również spuchniętą tylnią łapę , a na lewą przednią nie może stawać :(

Posted

Hehe :evil_lol:
A ile zapłaciłaś, bo to jeden płotek... ja się postaram takich zrobić kilka z rurek pcv, bo żeby kupić, to by drożej wyszło i po sztuce są, jedyne co to chyba w końcu kupię tunel, a resztę postaram się sama złożyć, tylko kurczę, gdzie to później ustawić:roll:

Posted

[quote name='westie_justa']Hehe :evil_lol:
A ile zapłaciłaś, bo to jeden płotek... ja się postaram takich zrobić kilka z rurek pcv, bo żeby kupić, to by drożej wyszło i po sztuce są, jedyne co to chyba w końcu kupię tunel, a resztę postaram się sama złożyć, tylko kurczę, gdzie to później ustawić:roll:

To sa dwa płotki w zestawie i wyszło ok.100 złotych( niezbyt tanio) , przesyłka gratis + rabat

I takie biszkopty , również gratis :

Coś wykombinujesz dla Dotki , miejsce się znajdzie :D

Posted

westie_justa napisał(a):
aha, no tak to gdzieś 50zł za jeden płotek... te płotki to już widziałam na wielu stronach i każdy ma chyba ten sam kolor:D a biszkopty smakują?

ja widziałam całe żółte i dwukolorowe . Biszkopty smakują bardzo :)

Guest papillonek
Posted

[quote name='Collie']To sa dwa płotki w zestawie i wyszło ok.100 złotych( niezbyt tanio) , przesyłka gratis + rabat

A my już umiemy slalom i hopki (,ale to już dawno) :D
Za trzy tyczki byś zapłaciła 4,20 ,a jak w zestawie są dwa płotki to 8,40 zł ,trochę przepłaciłaś :P

Posted

[quote name='westie_justa']a gdzie będziecie rozkładać te płotki tam u Kulki i Harrego?

Przeważnie tak , ale dzisiaj byłam na osiedlu już wypróbować
[quote name='papillonek']A my już umiemy slalom i hopki (,ale to już dawno) :D
Za trzy tyczki byś zapłaciła 4,20 ,a jak w zestawie są dwa płotki to 8,40 zł ,trochę przepłaciłaś :P
No niestety , ale coś mnie skusiło :D Pozostałe 2 hopki zrobimy sami .

Neli było ciężko nauczyć się slalomu , ale to w końvu tylo raz ćwiczyliśmy

Posted

No to pięknie sobie radzi:D moja Dotka umie już perfekt slalom między nogami, a hopki to jak sobie ćwiczymy czasami takie ze szczotek :eviltong: to też sobie już dobrze radzi ale nie ćwiczyłam jeszcze hopek z dużego rozpędu (brak miejsca :()
A z tym tytułem, to rzeczywiście codziennie:D

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Wczoraj doszła do nas płyta z drugą częścią kursu dogfrisbee . Zaczęłyśmy ćwiczyć multiply segment

Mam pytanie dotyczące naszego slalomu,wiem ,ze się trochę orientujesz to może będziesz wiedziała :)
Z której strony pies ma zacząc slalom?
Ile tyczek ma miec?
Nasz jest pięcio tyczkowy,a Sonia zaczyna z prawej ,nie wiem ,czy to dobrze i proszę o radę ;)

Posted

papillonek napisał(a):
Mam pytanie dotyczące naszego slalomu,wiem ,ze się trochę orientujesz to może będziesz wiedziała :)
Z której strony pies ma zacząc slalom?
Ile tyczek ma miec?
Nasz jest pięcio tyczkowy,a Sonia zaczyna z prawej ,nie wiem ,czy to dobrze i proszę o radę ;)

Pies rozpoczyna slalom zawsze lewym barkiem , czyli pierwszy słupek musi znajdować się po lewej stronie psa.
Slalom o ile pamiętam musi składać się z 8 , 10 lub 12 tyczek w opowiedniej odległosci.

Powodzenia ;)

Guest papillonek
Posted

Dzięki ;)
Czyli chodzimy dobrze,tylko tyczek trzeba dokupic :D