Kajusza Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Niemam nowych fotek, bo nawet nie ma jak ich zrobić - Dona na spacer wychodzi na chwilę, bo ma dosyć dużą ranę po sterylce. Niechce aby za duzo biegała czy latała do psów, żeby nie naruszyła rany. Także szybka toaleta i do boksu :-( Ale jak tylko sie zagoi to nowa sesja gwarantowana :-) Quote
Kajusza Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 kurcze, żadnych telefonów ...... ani jednego :-( a Dona już tak długo ma ogłoszenia .... Quote
Kajusza Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Kajusza napisał(a):kurcze, żadnych telefonów ...... ani jednego :-( a Dona już tak długo ma ogłoszenia .... i nadal nic ..... Quote
doddy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Niestety jest zdecydowanie mniej dzwoniących niż kiedyś. :-( Quote
Kajusza Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 doddy napisał(a):Niestety jest zdecydowanie mniej dzwoniących niż kiedyś. :-( a psów przybywa ..... jedyne co mnie cieszy, że kierownik schroniska staje na głowie aby ttb i inne potencjalnie "niebezpieczne" były kastrowane od razu. Dziś dowiedziałam się, że Białek - nowy ttb juz jest bezjajeczny :-) (wskoczył na miejsce dobremana, który jest w złym stanie i wet nie ryzykował narkozy). Quote
doddy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ja nie mogę spać przez staruszki, które siedzą w schroniskach... póki co 4 psy już mnie martwią okrutnie... ale nie mamy jak wziąć bo zastój... i nawet miejsca w hotelu nie mamy. :( Quote
phase Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A mrozy już są powoli straszne, bynajmniej w Olsztynie dziś było ok. 20 stopni... A tyle bullowatych czeka. :( Quote
baster i lusi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 agnieszka32 napisał(a):Ja to bym Maruśkę oddała nawet z domem, ale kto by ją wziął :diabloti::evil_lol: ;) ja,ja to kiedy mam się przeprowadzac?:eviltong: Quote
koelka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dona po sterylce zaraz trafi do boksu i będzie marzła bidulka :( Quote
doddy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mamy wolne miejsce w hotelu, ale musialyby się uzbierać deklaracje co miesięczne. Quote
Kajusza Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 aha, i to jest własnie problem... pieniądze :-(chyba raczej nie skorzystam z propozycji, Dona w schronisku ma w miarę dobre warunki, mieszka ze swoim kolegą i nie jest sama. Jakbyśmy miały środki to napewno by pojechała, a zebrać deklaracje na zdrowego i bezproblemowego psa będzie trudno, a wy jak sądziecie dziewczyny?? Quote
sundayrose Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 O deklaracje będzie ciężko, naprawdę... :( Dona jest w dużym boksie, ze swoim wielkim kolegą - razem nie marzną raczej... tak jak mowi Kajusza, nie ma zlych warunków... Quote
doddy Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Na zdrowego psiaka zawsze ciężko zebrać deklaracje. Póki nic się jej nie dzieje lepiej się skupić na szukaniu domku. Quote
Kajusza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 teraz zrobiłysmy akcje promocyjną psów w pojazdach komunikacji miejskiej w Gorzowie, może ktoś ja wypatrzy na plakacie i zwchce adoptować :-) .... bo tel. nadal żadnych! Quote
Milka__ Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pozwoliłam sobie pożyczyć opis Dony na stronę schroniska ;) Quote
Kajusza Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Milka__']Pozwoliłam sobie pożyczyć opis Dony na stronę schroniska ;)[/QUOTE] a bardzo proszę się częstować :-) Dona jest też na stronie TOZ. Będzie również w papierowym wydaniu Gazety Wyborczej (razem z 4 innymi psami) ale nieznam daty, psy będą średnio raz w tygodniu prezentowane :multi: Redakcja była chętna do pomocy bezdomniakom! Quote
Milka__ Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mogę napisać artykuł na MMGorzów o TTB w gorzowskim schronie. Quote
Kajusza Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Milka__']Mogę napisać artykuł na MMGorzów o TTB w gorzowskim schronie.[/QUOTE] Pewnie, bo mi jakoś to średnio wychodzi, szczególnie umieszczanie fotek. Po artykule o Zeusie z wklejoną fotką jakiegoś maltańczyka - a co za tym idzie dziwnymi telefonami, mam mały uraz :angryy: Quote
koelka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Odbiegnę od tematu, ale Milka, wiadomo coś już może na temat Nera czy cisza nadal? Bo wątek zamarł;( Quote
Milka__ Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Kajusza, ta fotka zmyliła ludzi po prostu. Ogółem mam dobre doświadczenia z MMKą, często piszę tam artykuły. Dziś napisałam jeden o szkoleniu psów. A Neruś też ma swój artykuł. Zainteresowanie jest w sumie średnie... ale trzeba próbować. Odnośnie Nera to wieści brak :( Muszę mu porobić nowe fotki na śniegu.. ciekawe tylko, czy mnie nie przewróci na tym lodzie, bo siłę to chłopak ma. Quote
Kajusza Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 tak wiem, ale tych fotek to tam nie umiem wstawiać :-( a im w większej ilości miejsc psy będa widoczne, tym wieksze ich szanse na nowy dom. Quote
Kana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Czy w drugim poście jest tekst do ogloszen ? Potrzebny mi jeszcze tylko meil w razie co. Quote
Kajusza Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Kana napisał(a):Czy w drugim poście jest tekst do ogloszen ? Potrzebny mi jeszcze tylko meil w razie co. tak :-) tak ogłaszałam Donę, szczerze mówiąc wolę nie podawać maila, jak ktoś ma pytania itp. lepiej niech zadzwoni. Ja nie bardzo mam czas jeszcze odpisywać na maile, a wydaje mi się, że jak ktoś chce psa, to woli o nim porozmawiać (przynajmniej na początku, potem oczywiście mozna pomailować :-) ) Quote
Kana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Chcialam jej porobić ogloszenia a jest w niektórych meil potrzebny do aktywacji. No ale dobrze ze Ty robilas ogloszenia. Quote
Recommended Posts