Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niemam nowych fotek, bo nawet nie ma jak ich zrobić - Dona na spacer wychodzi na chwilę, bo ma dosyć dużą ranę po sterylce. Niechce aby za duzo biegała czy latała do psów, żeby nie naruszyła rany. Także szybka toaleta i do boksu :-( Ale jak tylko sie zagoi to nowa sesja gwarantowana :-)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Niestety jest zdecydowanie mniej dzwoniących niż kiedyś. :-(

a psów przybywa ..... jedyne co mnie cieszy, że kierownik schroniska staje na głowie aby ttb i inne potencjalnie "niebezpieczne" były kastrowane od razu. Dziś dowiedziałam się, że Białek - nowy ttb juz jest bezjajeczny :-) (wskoczył na miejsce dobremana, który jest w złym stanie i wet nie ryzykował narkozy).

Posted

Ja nie mogę spać przez staruszki, które siedzą w schroniskach... póki co 4 psy już mnie martwią okrutnie... ale nie mamy jak wziąć bo zastój... i nawet miejsca w hotelu nie mamy. :(

Posted

aha, i to jest własnie problem... pieniądze :-(chyba raczej nie skorzystam z propozycji, Dona w schronisku ma w miarę dobre warunki, mieszka ze swoim kolegą i nie jest sama. Jakbyśmy miały środki to napewno by pojechała, a zebrać deklaracje na zdrowego i bezproblemowego psa będzie trudno, a wy jak sądziecie dziewczyny??

Posted

teraz zrobiłysmy akcje promocyjną psów w pojazdach komunikacji miejskiej w Gorzowie, może ktoś ja wypatrzy na plakacie i zwchce adoptować :-) .... bo tel. nadal żadnych!

Posted

[quote name='Milka__']Pozwoliłam sobie pożyczyć opis Dony na stronę schroniska ;)[/QUOTE]

a bardzo proszę się częstować :-)

Dona jest też na stronie TOZ. Będzie również w papierowym wydaniu Gazety Wyborczej (razem z 4 innymi psami) ale nieznam daty, psy będą średnio raz w tygodniu prezentowane :multi: Redakcja była chętna do pomocy bezdomniakom!

Posted

[quote name='Milka__']Mogę napisać artykuł na MMGorzów o TTB w gorzowskim schronie.[/QUOTE]

Pewnie, bo mi jakoś to średnio wychodzi, szczególnie umieszczanie fotek. Po artykule o Zeusie z wklejoną fotką jakiegoś maltańczyka - a co za tym idzie dziwnymi telefonami, mam mały uraz :angryy:

Posted

Kajusza, ta fotka zmyliła ludzi po prostu.
Ogółem mam dobre doświadczenia z MMKą, często piszę tam artykuły. Dziś napisałam jeden o szkoleniu psów.
A Neruś też ma swój artykuł. Zainteresowanie jest w sumie średnie... ale trzeba próbować.
Odnośnie Nera to wieści brak :(
Muszę mu porobić nowe fotki na śniegu.. ciekawe tylko, czy mnie nie przewróci na tym lodzie, bo siłę to chłopak ma.

Posted

Kana napisał(a):
Czy w drugim poście jest tekst do ogloszen ? Potrzebny mi jeszcze tylko meil w razie co.

tak :-) tak ogłaszałam Donę, szczerze mówiąc wolę nie podawać maila, jak ktoś ma pytania itp. lepiej niech zadzwoni. Ja nie bardzo mam czas jeszcze odpisywać na maile, a wydaje mi się, że jak ktoś chce psa, to woli o nim porozmawiać (przynajmniej na początku, potem oczywiście mozna pomailować :-) )