Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi też :-( fajna sunia!

Ruda możliwe że pomoże któremuś psiakowi, ale dopiero jak zwolni sie miejsce w hoteliku. Poczekamy jak sama odezwie się na wątku :-)

Posted

Pomocy, Dona marnieje w oczach:( Ona jest przeraźliwie chuda, skóra i kości, kręgosłup wystaje. Zdjęcia tego nie oddają, ale wyglada bardzo źle:( Nie wiem, może jest chora, kiełbaskę pojadła, ale suchej karmy nie chciała. Musimy ją chyba zabrać do weta. Załączam fotki:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Jak zwolni mi się miejsce mówię o pyśce - to na hotel mogę ją zabrać , warunki domowe

super by było! bo ja Iwcia pokazała - u nas w schronie dramat!!!!!!!!

Posted

Smutne:( Dona jest kochana, ja pierwszy raz byłam z nią na spacerze, więc ona mnie nie zna, a taka łagodna i ufna... Strasznie chciała się przytulać:( Tak jak jest napisane w banerku, ona byłaby zapatrzona w swojego człowieka... tylko dlaczego go nie ma???

Posted

choć jestem tu krótko już nie mam siły .jak pomóc wszystkim tym bidom.Cioteczki chodzące do tego schronu wysyłajcie pw z prośbami o deklaracje.Czesio był też w podbramkowej sytuacji i udało sie zebrać deklaracje.Może jakieś bazarki.

Posted

w tygodniu będe się widziała z Koelką i pojedziemy z Doną do weta, żeby dał coś na robale i ogólnie ją obejrzał, czemu ona taka chuda. Wtedy ustalimy co robić. Ja pytałam koleżanki, która nie pracuje, miała 20 lat psa, czy by nie wzieła któregoś ttb na dt, ale niestety - odmówiła :-(

Posted

niestety nie sądze żeby Dona zgodziła się w domu z innym psem. Na spacerach jest ok, nie zaczepia psów, obwącha się i tyle - jakiś bliższych kontaktów nie nawiązuje. Jednak po stanie jej łap widać, że nieraz walczyła z psem, ostatnio tez pogryzła się z molosowatym psem, z którym była znaleziona i mieszkały razem w boksie. Niewiem skąd ten atak - kto zaczął, czy może Donka sie musiała bronić, itp. Jednak ja bym nie odwazyła się oddac ją do domu z innym psem. Napewno nie na odległość - może jakby potencjalny dt był z okolic, że moznaby podjechac znią, zobaczyć jej reakcje. Ale wysyłać ją tak w ciemno - obawiam się :-(

Posted

Jutro wet schroniskowy ma obejrzeć Donę, ale jeśli nic nie poradzi, to będziemy mogły ją zabrać jutro na prywatną wizytę. Dziewczyny, gdzie szukać jej DT czy miejsca w hoteliku, wie ktoś o jakimś wolnym miejscu? Kierownik schroniska też potwierdził, że nie dogaduje się ona z innymi psami:(

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Jak zwolni mi się miejsce mówię o pyśce - to na hotel mogę ją zabrać , warunki domowe

A kiedy byłoby to możliwe? I gdzie znajduje się hotelik, jaki koszt?

Posted

ja nie prowadzę hotelu mogę ją tylko wziąć do siebie do domu jako do hotelu i dać jej normalne warunki mieszkaniowe ,musi jednak najpierw zwolnić się jedno miejsce w tej chwili mam 2 na DT wię nie moge jej przyjąć jak tylko Pyśka znajdzie DS jestem w stanie ją zabrać
mieszkam w warminsko -mazurskim

Nowe Miasto Lubawskie

koszt 400 zł. z jedzeniem