Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byłam dzisiaj w schronie, Koelka i Iwcia porobiły fotki, które potem powstawiają, ale w sumie nie wiem czy Dona się załapała :-( bo ostatnia szła na spacer ...

zaraz zaloże jeden wspólny wątek dla ttb Gorzów, bo juz coraz więcej ich ... i prosze o jakis ładny banerek (tu usmiech w kierunku Milki albo Iwci :-) ) może cos podobnego do banerka Kory tylko kilka ttb???? oto wątek: http://www.dogomania.pl/threads/196373-TTB-Gorzów-Wlkp.-wątek-zbiorczy?p=15726816#post15726816

Co do DOny to w poniedziałek będę wiedziała czy da się ja jeszcze wysterylizować ze środków schroniska, kierownik obiecał to załatwić. Prosiłam równiez aby nie wydawac jej bez wysterylizowania. Dona to fajny pieszczoch, leci od razu jak ja zawołaćć, lubi byc dotykana i głaskana, strasznie sie ślini - niewiem czy to taka prawidłowość w rednosach??? Zeus tak się nie ślinił :-)
Dzisiaj troche po biegała za patykami, na spacerze była z jamnikiem szorstkowłosym i nie było żadnych spięć, choć Dona nie wykazywała entuzjazmu ale tez nie agresję, tak więc dobrze jest!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Kajusza - .... Sunia jest zbyt piękna, wieeelka pokusa dla rozmnażaczy :(

też tak uważam, a ona taka pogodna i śmieszna jak tak biega na łące :-) tym bardziej mi jej szkoda, że widać, że juz się dość narodziła :-( dlatego zrobię wszystko co mogę (czyli będę "marudzić" kierownikowi) żeby Donę wysterylizować na koszt schronu. Także trzymajcie kciuki!!

Posted

:multi::multi::multi: Dona w piatek idzie "pod nóż" - na koszt schronu!!!!! i przy okazji może Coma się załapie na sterylkę! (kierownik obiecał, że postara się ją też "wcisnąć") :multi:

Posted

Kajusza napisał(a):
:multi::multi::multi: Dona w piatek idzie "pod nóż" - na koszt schronu!!!!! i przy okazji może Coma się załapie na sterylkę! (kierownik obiecał, że postara się ją też "wcisnąć") :multi:

no to bardzo wesołe wieści ;)
:sweetCyb:

Dona - pod nóż i do domu :kciuki::kciuki:

Posted

sundayrose napisał(a):
Trzymamy kciuki za pomyślną sterylkę :)
Nigdy wiecej nikt jej juz nie wykorzysta!

dokładnie! dośc juz się narodziła!

Dzwonili dzisiaj do mnie z MZK i .............. możemy rozwiesić max. 40 ogłoszeń psów w pojazdach MZK (tramwaje i autobusy) !!!!!!!!!! teraz tylko trzeba wybrac tych szczęśliwców i wydrukować .... trzeba chyba się złożyć na wydruk :-(

Posted

sundayrose napisał(a):
To super! :)
Trzeba zatem ustalić formę tych ogłoszeń: zdjęciem + krótki tekst...?
Kajusza, Koelka, my pogadamy w niedziele... a ktos ma jakies pomysly?

tak mysle - jeden pies=jedno ogłoszenie, i takie krótkie info. Mysle, że w stylu Dona - wiek średni, dla znawców rasy (wysterylizowana) albo Kora - 3 lata, czarna pieknośc dla aktywnego człowieka (wysterylizowana) . Co o tym myslicie??

Posted

Kajusza napisał(a):

Super :) musi być lepiej teraz....

Posted

Kajusza napisał(a):
tak mysle - jeden pies=jedno ogłoszenie, i takie krótkie info. Mysle, że w stylu Dona - wiek średni, dla znawców rasy (wysterylizowana) albo Kora - 3 lata, czarna pieknośc dla aktywnego człowieka (wysterylizowana) . Co o tym myslicie??

Tak robimy, 1 zdjęcie, opis i zachęta do adopcji: SZUKAJĄ DOMÓW I MIEJSCA W SERCACH LUDZI. POMÓŻ IM - ADOPTUJ PSA ZE SCHRONISKA.
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

byłam dzisiaj w schronie.
Dona Coma i pręgowany ast juz po zabiegu ;]
wszystkie ok, tylko Dona jakaś nie w soosie, jakby nieobecna.
wczoraj nie jadły, to jak daliśmy każdemu po puszcze to się zajadały a Donka nawet nie ruszyła :(
może się przejęła, albo ciągle źle się czuje.. zobaczymy za kilka dni czy stan się poprawi...

Posted

Dzisiaj Dona zaliczyła krótki spacer - chętnie toalete zrobiła poza kojcem :-)

w kojcu ciepło i czysto, ma kocyki i kołdry, jak wstała się przywitać to taka cieplutka była, że aż chciało sie w nią wtulić. To taka kochana suczka, i o ile Buddego sie obawiam, to jakis irracjonalny lęk (może przez te okaleczone uszy??) to Dona wzbudza u mnie bardzo pozytywne uczucia. Taki słodziak i przytulak. A przy tym nie skacze namolnie :-)

Posted

tak, Dona to straszny słodziak. Powinna trafić do naprawdę super domu!!!!!!! właśnie ta jej delikatnośc jest zaskakująca przy jej gabarytach - nie skacze jak inne i delikatnie chwyta butelki :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
a to zapraszam do Gorzowa na mizianko :-)

Aj gdyby chociaż to bliżej było, to bym się nie zastanawiała, a ja z Olsztyna... "Trochę" dalej... :(
A swoją drogą będą jakieś nowe foteczki Donki?. :)