Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczyny dostałam taką wiadomość z Tablicy

[B]dzien dobry, ile ma lat ? czy jest mozliwa adopcja tymczasowa ?

[/B]od[B][B]number597[/B][/B]

Nie wiem co mam odpisać....[/QUOTE]

to wie tylko Astrahot z hoteliku gdzie jest Tusia !!! ale dlaczego adopcja tymczasowa ??

Posted

[quote name='Astaroth']nie wiem co to znaczy adopcja tymczasowa, w sensie DT, czy adopcja na próbę? Najlepiej zasugeruj żeby zadzwoniła pod numer z ogłoszenia.[/QUOTE]

Ok już piszę ;)

Posted

[quote name='paula_t']Nie mam zielonego pojęcia czym jest adopcja tymczasowa (może chodzi o DT?:roll:). Poczekajmy jak się ta sytuacja rozwinie...[/QUOTE]

Odpisałam wczoraj, zobaczymy czy ktoś się odezwie...

Posted

Mnie się tekst eossi szalenie podoba(troszkę dopisałam) :)

To ja Tusia- jestem leniwcem ,śpiochem i super domatorem , nie lubię spacerów ale chętnie pochodzę po ogródku ....czekam w hoteliku w .... telefon .....
Zadzwoń proszę i weź i utul mnie, mój czas płynie szybciej więc już tak długo czekam...
Twoja Tusia.

Posted

tekst:

To ja Tusia- jestem leniwcem ,śpiochem i super domatorem , nie lubię spacerów ale chętnie pochodzę po ogródku ....czekam w hoteliku w .... telefon .....
Zadzwoń proszę i weź i utul mnie, mój czas płynie szybciej więc już tak długo czekam...szukam Przyjaciela, nie pozwól bym kiedyś odeszła samotnie.
Twoja Tusia.

Jak sądzisz?

Posted

[quote name='Panna Marple']Sądzę, że dobrze. Oczywiście, trzeba dodać zwyczajowe "informacje praktyczne" o szczepieniach, sterylizacji, wielkości i wieku, etc.[/QUOTE]

wg mnie informacje praktyczne muszą być - sterylizacja , wiek, wielkość no i ładne , fikuśnie zdjęcia czy te które są dostępne można jakoś uatrakcyjnić może ktos potrafi takie cuda robić ?

Posted

[quote name='Kocurek']proszę o potwierdzenie czy moja wplata dotarla na Tusie?:)[/QUOTE]

Przelewy:
12,09zł kocurek
200zł anonimowy darczyńca od obraczus87 - zwrot za zabieg czyszczenia zębów

Posted

[quote name='eossi']wg mnie informacje praktyczne muszą być - sterylizacja , wiek, wielkość no i ładne , fikuśnie zdjęcia czy te które są dostępne można jakoś uatrakcyjnić może ktos potrafi takie cuda robić ?[/QUOTE]

Gdzie sa najnowsze zdjecia Tusi?po za tymi z 2011 roku.
Przepraszam ,ale nie moge szukac na calym watku.

Posted

[quote name='bea100']tekst:

Zadzwoń proszę i weź i utul mnie, mój czas płynie szybciej więc już tak długo czekam...szukam Przyjaciela, nie pozwól bym kiedyś odeszła samotnie.
Twoja Tusia.

Jak sądzisz?[/QUOTE]

Ogłosił ktoś Tusinkę z tym tekstem?
Jeśli nie, to na jakie województwo Aniu zrobić ogłoszenia?

Posted

[quote name='paula_t']Ogłosił ktoś Tusinkę z tym tekstem?
Jeśli nie, to na jakie województwo Aniu zrobić ogłoszenia?[/QUOTE]myślę, że może poczekajmy z ogłoszeniami do końca roku? To chyba nie jest czas na zaglądanie w ogłoszenia? Nie wiem...

Posted

[quote name='Panna Marple']myślę, że może poczekajmy z ogłoszeniami do końca roku? To chyba nie jest czas na zaglądanie w ogłoszenia? Nie wiem...[/QUOTE]

wg mnie - to nie jest czas , dopiero ok 7,8 stycznia 2014 ludzie wróca do normalności - pozdrawiam