Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Do soboty to chyba jajo zniosę i to strusie:)

sacred PIRANHA napisał(a):
.............

no mnie sie tez stresik zaczyna udzielać....

Super, zrobimy bazarek pisankowy, święta jajeczne się nam zbliżają! Oby było ich kilka :diabloti:!!

Posted

Domek z Bydgoszczy, Panstwo bardzo chca sami po Iwe przyjechac tak wiec organizuje szybciutko wizyte PA jeszcze przed sobota:)
Mieszkanie w bloku, ludzie tacy sympatyczni sie wydaja. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dam znac jak beda wiesci...kciuki zaciskamy!!

Posted

furciaczek napisał(a):
Domek z Bydgoszczy, Panstwo bardzo chca sami po Iwe przyjechac tak wiec organizuje szybciutko wizyte PA jeszcze przed sobota:)
Mieszkanie w bloku, ludzie tacy sympatyczni sie wydaja. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dam znac jak beda wiesci...kciuki zaciskamy!!

Bardzo bym chciała,żeby to był ten jedyny DS!

Posted

agusiazet napisał(a):
Fur, czy Ty organizujesz wizytę przed adopcją, czy mam kogoś szukać, bo nie zajarzyłam..., właśnie czytałam wątek o psach w liczbie 44, które skonsumowały właściciela:(

Bede dzwonic do Oli od Bokserow bo ona mieszka w okolicy tych Panstwa, dziewczyna raczej konkretna wiec mysle ze wizyta bedzie przeprowadzona poprawnie:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Bede dzwonic do Oli od Bokserow bo ona mieszka w okolicy tych Panstwa, dziewczyna raczej konkretna wiec mysle ze wizyta bedzie przeprowadzona poprawnie:)

Super, dzięki!

Posted

Przepraszam, ale to strasznie ważne!!!

Kochani!!!
Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów!
To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!!
Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!!

Proszę Was bardzo!
Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa:

:modla::modla::modla:

Posted

furciaczek napisał(a):
Wizyta jutro najprawdopodobniej!!

To wciąz trzymam kciuki!!!
Moze to wreszcie ten dom!
A Państwo zobaczyli Iwcię w ogłoszeniach?
Szukali duzego psa?

Posted

furciaczek napisał(a):
Niestety do wizyty nawet nie doszlo...Pani zaczela ie wykrecac ze w sumie to nie dla niej a dla znajomych, ze na co te wizyty i ze oni wlasciwie to juz tego psa to nie chca:roll::shake:

:shake: Ci ludzie:shake:
Iwcia - nadal czekamy na ten jedyny dom.

Posted

furciaczek napisał(a):
Niestety do wizyty nawet nie doszlo...Pani zaczela ie wykrecac ze w sumie to nie dla niej a dla znajomych, ze na co te wizyty i ze oni wlasciwie to juz tego psa to nie chca:roll::shake:

O rajuśku, a wcześniej już po nią przyjeżdżać chcieli! Ludzie jacyś dziwni są, niestety:(