sacred PIRANHA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 agada napisał(a):Cała Piranha, miękkie serce, twarda doopa! hahahaha:-) jak Ty mnie dobrze znasz:-) agusiazet napisał(a):Do soboty to chyba jajo zniosę i to strusie:) no mnie sie tez stresik zaczyna udzielać.... Quote
agada Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 agusiazet napisał(a):Do soboty to chyba jajo zniosę i to strusie:) sacred PIRANHA napisał(a):............. no mnie sie tez stresik zaczyna udzielać.... Super, zrobimy bazarek pisankowy, święta jajeczne się nam zbliżają! Oby było ich kilka :diabloti:!! Quote
zadra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Tola napisał(a):Wciąz trzymam kciuki... Ja również zaciskam !!! Quote
furciaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Domek z Bydgoszczy, Panstwo bardzo chca sami po Iwe przyjechac tak wiec organizuje szybciutko wizyte PA jeszcze przed sobota:) Mieszkanie w bloku, ludzie tacy sympatyczni sie wydaja. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dam znac jak beda wiesci...kciuki zaciskamy!! Quote
zadra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 furciaczek napisał(a):Domek z Bydgoszczy, Panstwo bardzo chca sami po Iwe przyjechac tak wiec organizuje szybciutko wizyte PA jeszcze przed sobota:) Mieszkanie w bloku, ludzie tacy sympatyczni sie wydaja. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dam znac jak beda wiesci...kciuki zaciskamy!! Bardzo bym chciała,żeby to był ten jedyny DS! Quote
agusiazet Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Fur, czy Ty organizujesz wizytę przed adopcją, czy mam kogoś szukać, bo nie zajarzyłam..., właśnie czytałam wątek o psach w liczbie 44, które skonsumowały właściciela:( Quote
furciaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 agusiazet napisał(a):Fur, czy Ty organizujesz wizytę przed adopcją, czy mam kogoś szukać, bo nie zajarzyłam..., właśnie czytałam wątek o psach w liczbie 44, które skonsumowały właściciela:( Bede dzwonic do Oli od Bokserow bo ona mieszka w okolicy tych Panstwa, dziewczyna raczej konkretna wiec mysle ze wizyta bedzie przeprowadzona poprawnie:) Quote
agusiazet Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 furciaczek napisał(a):Bede dzwonic do Oli od Bokserow bo ona mieszka w okolicy tych Panstwa, dziewczyna raczej konkretna wiec mysle ze wizyta bedzie przeprowadzona poprawnie:) Super, dzięki! Quote
agusiazet Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 furciaczek napisał(a):Wizyta jutro najprawdopodobniej!! No, to jajo nie będzie strusie:):):) Quote
Hotel KADIF Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Przepraszam, ale to strasznie ważne!!! Kochani!!! Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów! To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!! Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!! Proszę Was bardzo! Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa: :modla::modla::modla: Quote
Tola Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 furciaczek napisał(a):Wizyta jutro najprawdopodobniej!! To wciąz trzymam kciuki!!! Moze to wreszcie ten dom! A Państwo zobaczyli Iwcię w ogłoszeniach? Szukali duzego psa? Quote
agada Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 agusiazet napisał(a):No, to jajo nie będzie strusie:):):) Hmmm, a juz miałam pomysł na bazarek... Quote
agusiazet Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 agada napisał(a):Hmmm, a juz miałam pomysł na bazarek... Przyda się dla Baja:) Quote
sacred PIRANHA Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 agusiazet napisał(a):Przyda się dla Baja:) ale agnieszka chciała sprzedawac strusie jaja ktore my miałysmy we dwie zniesc ze stresu oczekiwania na wizyte :-) a jak nie znniesiemy jaj, to nie będzie bazarku hihihi Quote
agusiazet Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 A, mniejsze nie mają wzięcia?:) Quote
agada Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 agusiazet napisał(a):A, mniejsze nie mają wzięcia?:) Kofana z większymi zawsze lepszy efekt, nie? :evil_lol: Quote
agusiazet Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 agada napisał(a):Kofana z większymi zawsze lepszy efekt, nie? :evil_lol: No, to staram się o większe, zobaczymy co zniosę:) Quote
furciaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wiesci jutro dopiero...oby wszystko bylo Ok:) Quote
agusiazet Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 furciaczek napisał(a):Wiesci jutro dopiero...oby wszystko bylo Ok:) No, żeby!!! Quote
furciaczek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Niestety do wizyty nawet nie doszlo...Pani zaczela ie wykrecac ze w sumie to nie dla niej a dla znajomych, ze na co te wizyty i ze oni wlasciwie to juz tego psa to nie chca:roll::shake: Quote
Tola Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 furciaczek napisał(a):Niestety do wizyty nawet nie doszlo...Pani zaczela ie wykrecac ze w sumie to nie dla niej a dla znajomych, ze na co te wizyty i ze oni wlasciwie to juz tego psa to nie chca:roll::shake: :shake: Ci ludzie:shake: Iwcia - nadal czekamy na ten jedyny dom. Quote
agusiazet Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 furciaczek napisał(a):Niestety do wizyty nawet nie doszlo...Pani zaczela ie wykrecac ze w sumie to nie dla niej a dla znajomych, ze na co te wizyty i ze oni wlasciwie to juz tego psa to nie chca:roll::shake: O rajuśku, a wcześniej już po nią przyjeżdżać chcieli! Ludzie jacyś dziwni są, niestety:( Quote
agusiazet Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Moje ulubione suczysko na pierwszą:) Quote
Recommended Posts