Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Bardzo proszę deklarowiczów o wpłaty za luty i marzec, Iwie brakuje kasy na dokonanie bieżącej opłaty!!!

Właśnie wysłałam!

Posted

agusiazet napisał(a):
Zadra otrzymałam pieniążki od Ciebie, czy mam je odnotować jako kolejne miesięczne deklarację, czy jako oddzielną darowiznę?

Jako kolejne deklaracje.

Posted

Urwal sie kontakt z Panem, ale sa ludziki z Bydgoszczy. Bede w tygodniu to zajze na PA osobiscie.
Chcialabym odrobaczyc Iwutke razem z reszta, akcje masowego odrobalania planuje na ten tydzien, uda sie Wam uzbierac pare groszy na ten cel?
Przy tej ilosci zwierzakow nie stac mnie na wylozenie za wszystkie psiaki a chcialabym jednego dnia to zalatwic.

Posted

furciaczek napisał(a):
Urwal sie kontakt z Panem, ale sa ludziki z Bydgoszczy. Bede w tygodniu to zajze na PA osobiscie.
Chcialabym odrobaczyc Iwutke razem z reszta, akcje masowego odrobalania planuje na ten tydzien, uda sie Wam uzbierac pare groszy na ten cel?
Przy tej ilosci zwierzakow nie stac mnie na wylozenie za wszystkie psiaki a chcialabym jednego dnia to zalatwic.

Rozumiem,że w Bydgoszczy jest osoba zainteresowana adopcja Iwy?

Posted

Parę dni nie zaglądałam, bo grypa mnie zmogła na amen... Teraz weszłam, żeby zapisać sobie numer Fur i widzę, że coś się pozmieniało - czy te Gorlice aktualne? A bazarek lecę pooglądac :)