Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Że też ja niezmotoryzowana jestem :( Ode mnie do Gorlic około 40km, jeżdżą tam busy, jadą jakąś godzinę. W zeszłym roku jeździłam tam co tydzień do pracy... Czy to musi być ktoś z dogo? Mam tam znajomego weta... Dodam, że z normalnym podejściem, a nie takiego, jak większość wiejskich wetów...

Posted

[quote name='agusiazet']Tola napisała jeszcze do Maszy44, może ona będzie mogła. Jak nie to poprosimy przez AtaK o pomoc jej weterynarza![/QUOTE]

Masza44 mieszka obecnie daleko od Gorlic - bywa tam rzadko i niestety nie moze pomóc.

Posted

[quote name='agusiazet']Zatem , bardzo prosimy AtaK, aby poprosiła swojego znajomego weta o zwizytowanie domu, o wszelkie dane kontaktowe proś Furciaczkową![/QUOTE]
Trzymam kciuki!

Posted

Dawno nie zaglądałam... Teraz dopiero weszłam. Jutro przed południem zadzwonię do tego weta, zapisałam nr Furciaczkowej i jak on się zgodzi to zadzwonię dopytać o szczegóły.

Posted

ataK napisał(a):
Dawno nie zaglądałam... Teraz dopiero weszłam. Jutro przed południem zadzwonię do tego weta, zapisałam nr Furciaczkowej i jak on się zgodzi to zadzwonię dopytać o szczegóły.

To dziękujemy, może uda nam się zorganizować wizytę przez kogoś z formacji dogów, więc wtedy dam znać, że nieaktualne. A poza tym dwie wizyty byłyby ogromnie wiarygodne:)