monika55 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 No shanti, nazbierałaś:mad::loveu:. Ale zabrzmiało. Nic nie zatwierdzam, trza to trza, po to jest. Didusie trzeba promować jak i gdzie się da. Cioteczki dzięki i prosimy o więcej.:lol::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Wiecie co mi tez wpadło do głowy?Można by zrobić bazarek na dogo z cegiełkami w postaci zdjęć suni, ja je mogę jakoś poprzerabiać, ramke wstawić czy coś np po 5zł jedna a potem na maila to wysyłać?Może troche grosza by wpadło. Zaraz dziewczyna będzie miała swój folder na beniowej nk, "odziedziczyła" po Helenie, która jest już w domu,może i jej przyniesie szczęście. edit: http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/10Co Wy na ten mój pomysł?? Quote
shanti Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Paulinko, super pomysł, tylko że trzeba wskazać konkretny cel bazarku. W przypadku Didi okazało się że leczyć nie trzeba, czipa ma schroniskowego, żarełko też. Chyba że zbieramy na sterylkę. Laska i tak siedzi w budynku, więc miejsce ma. Co Wy na to? Moniko nie bij:nerwy:;) Zuzlikowa, to samo konto? A jaka kwota? Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 No to możemy zbierać na sterylkę :) Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Kurcze ja filmiku nie widzę :( A teraz????...ja chyba za sprytna być chciałam i podlinkowałam 2 fotki na filmik...teraz troszkę bardziej rozbudowałam polecenie kliknięcia w fotkę...łatwiej zauważyć teraz???? Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 shanti napisał(a):Paulinko, super pomysł, tylko że trzeba wskazać konkretny cel bazarku. W przypadku Didi okazało się że leczyć nie trzeba, czipa ma schroniskowego, żarełko też. Chyba że zbieramy na sterylkę. Laska i tak siedzi w budynku, więc miejsce ma. Co Wy na to? Moniko nie bij:nerwy:;) Zuzlikowa, to samo konto? A jaka kwota? Dziewczyny,a może podpytać sterylkową skarpetę?...tylko nie wiem jak tam z psiakami w schronach i z rachunkami... A pomysł by na sterylkę w razie czego uzbierać całkiem OK!A jakie byłyby to koszty? I gdzie mogłybyście bezpiecznie ją zrobić? hihihi- nie bij,Moniko,nie bij!!! DAWAJ LINK DO WYDARZENIA DIDUSI...pocudować i powydziwiać nad dziewczyną sobie muszę,bo jakoś cicho się zrobiło!!! Shanti...tak jak ostatnio -wyróznienie,pogrubienie i podświetlenie...czyli równe 20zł...resztą się nie przejmuj...konto to samo... DeeDee...jak najszybciej domku,śliczna! Quote
shanti Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zaraz poślę przelew. :lol: Skarpeta sterylkowa refunduje chyba tylko tymczasy. Koszt to byłoby około 150 zł, promocyjna cena sterylki dla schroniskowców, chyba że wet chciałby ciut więcej, bo Didi jednak to wielkopies.:lol: Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 shanti napisał(a):Zaraz poślę przelew. :lol: Skarpeta sterylkowa refunduje chyba tylko tymczasy. Koszt to byłoby około 150 zł, promocyjna cena sterylki dla schroniskowców, chyba że wet chciałby ciut więcej, bo Didi jednak to wielkopies.:lol: Może chcieć więcej,bo jednak pamiętaj o tym,że usypianie raczej powinno być z tych bezpiecznych,bo serducha wielkopsów zagrożone nie wziewnym usypianiem bardziej niż maluchów...niestety!Obciążenie serc wielkopsów jest nieproporcjonalnie wielkie do ich wielkości...serca nie nadążają za ogromem ciał! Quote
shanti Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dopilnuję. Możesz być spokojna. Zresztą nasi weci mają CC, a to też podobno delikatna rasa. Przypomniało mi się co myśmy z BeniąB wyczyniały, żeby bezpiecznie i bezstresowo przetransportować Niuńka - mastino napoletano do DT. :evil_lol: Ale dotarł, dobrze się ma i w dodatku DT stało się DS. Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Pogonicie,to i tak wrócę:cool3:...a może i karnawałowo zrobi się u DiDusi... ..wystarczy mały KLIK...i bazarek karnawałowy otworzy się w MIG!!! [SIZE=6]ZAPRASZAMY!!! Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 shanti napisał(a):Dopilnuję. Możesz być spokojna. . Dzięki...zaczynamy kombinować bazarek dla DeeDee...a chyba razem jej zrobię z Agrafką cudną...niech dziewczyny mają razem!!!...cudne obie i obie warte tego!!! Quote
monika55 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Zrobiłam wydarzenie na FB. Robie to na wyczucie, kompletnie nie wiem o co chodzi. Posłusznie klikam gdzie każą. Nie wiem co z tego wyjdzie. Zuzlikowa, i u mnie by sie znalazło coś fajnego na bazarek. Tylko ja takich ładnych zdjęć robić nie umiem. Lece oglądać. Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 monika55 napisał(a):Zrobiłam wydarzenie na FB. Robie to na wyczucie, kompletnie nie wiem o co chodzi. Posłusznie klikam gdzie każą. Nie wiem co z tego wyjdzie. Zuzlikowa, i u mnie by sie znalazło coś fajnego na bazarek. Tylko ja takich ładnych zdjęć robić nie umiem. Lece oglądać. kochana, nie rób ładnych,tylko żeby było widać co jest...opisz trochę(wymiary i sugerowana cena) i wrzucaj mi na maila...się zrobi na ile oczywiście umiem... Dzięki!!! Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='monika55']Zrobiłam wydarzenie na FB. Robie to na wyczucie, kompletnie nie wiem o co chodzi. Posłusznie klikam gdzie każą. Nie wiem co z tego wyjdzie. Zuzlikowa, i u mnie by sie znalazło coś fajnego na bazarek. Tylko ja takich ładnych zdjęć robić nie umiem. Lece oglądać. Teraz doczytałam i o mało co z krzesła nie zleciałam ze śmiechu...bo to dokładnie tak jak ja...klikam gdzie każą!!!:lol: Quote
monika55 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Sie śmiej. Ale może coś sie uda. Gdzie co ze zwierzem to posyłam wiadomości. A inni posyłają mi. Ale może coś, gdzieś... Quote
monika55 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Pierwsze prośby o numer konta są. Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 monika55 napisał(a):Pierwsze prośby o numer konta są. Hurra...i o to chodzi,by ludziska śliczną zauwarzyli! Próbowałam znaleźć wydarzenie DeeDee i nie umiem...podrzućcie linka,albo choć tytuł,to może mi się uda... Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jeden w fotkę KLIK i... część druga karnawałowego bazarku otworzy sie w mig... tu też szale robione na szydełku- BOA na bernardyniaste sunie - DeeDee i Agrafkę... Quote
monika55 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Znalazłam jakimś cudem http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860#!/event.php?eid=174529372585352 Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 U mnie takze cosik na bazarek dla "maluchow' by sie znalazlo...... Quote
shanti Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A ja już mojej malutkiej przygotowałam na jutro ryżyk z korpusami z kurczaczka.:p Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Aimez_moi napisał(a):U mnie takze cosik na bazarek dla "maluchow' by sie znalazlo...... Podeślij tez fotki...w amok wpadłam z bazarkami:evil_lol:,tym bardziej,że dzisiaj dowiedziałam się,że słodka Bella wraca z adopcji,na już na gwałt...panią do więzienia zamknęli i psiak zagrożony tym samym...:-( Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 shanti napisał(a):A ja już mojej malutkiej przygotowałam na jutro ryżyk z korpusami z kurczaczka.:p ...to się cudna ucieszy,a na wydarzenie już lecę!!! Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ok...... A Panienka.....:) niech sie pokazuje..... Quote
Recommended Posts