Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='blueberrykiss']Być może to tak wpłata?[/QUOTE]

nie sądzę, bo ta wpłata juz była na koncie Tuli podczas, gdy mc_mother prosiła dopiero o konto do przelewu na PW :)

Posted

Witam!

wlasnie rozmawialam orientacyjnie z osoba oferujaca transport (z ogloszenia z dogo), koszt. 50 gr za kilometr, na poczatku okazalo sie, ze najblizszy termin to piatek, ale ewentualnie udaloby sie tez dzisiaj (!) zawiezc Tulcie, tylko trzeba szybko decydowac, kierowca jest gotowy do drogi i czeka na szybki kontakt, bo trasa jest dluga, czekam na info co o tym sadzicie.
Magda S

Posted

Anita nie ma teraz dostępu do internetu nr telefonu do niej wysłałem juz magiraf.

A dodatkowo informuję, że wpłynęły nowe wpłaty dla Tuli post 177
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna?p=15568080&viewfull=1#post15568080[/url]

A jeżeli ktoś chciał wpłacić a nie dostał ode mnie pw z danymi to proszę o przypomnienie:D

Posted

ja jestem gotowa na przyjazd Tuli,tylko dajcie znać,że kierowca ja wiezie,to coś smacznego przygotuję dla kierowcy;-)
tel do mnie 666-317-028
jeżeli nie odbiorę,to oddzwonię:-)