IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ja tez cos jednorazowo wplace .poprosze o przypomnienie Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 banerek - zrobie...ale na razie ...kto uzycza konta???bo na FB mam sporo osób, kt chca wpłacac..wszystkim wysłałam wątek suni..wiedzą z czym się boksujemy.... znajomym bedziemy wysylac konto prywatne bardzo obcym - Stowarzyszenia...jakies rachunki z opieki na suni będa... [B]REZERWUJEMY MIESCE U miramac???chyba tak :)[/B] Quote
Atomowka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Rezerwujemy oczywiście Konto mogę dać ja, ale chyba już była jakąś pomocna osoba Quote
.blueberry. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Tak ja pisałam że mogę się podjąc finansów, jeśli nikt nie ma nic przeciwko. Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Może nie doczytałam, ale gdzie jest sunia? Podobno z interwencji, odebrana przez kogo? Czy zostało złożone doniesienie? Quote
*zaba* Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 malenki bazarek dla slicznoty, prosze o podnoszenie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194696-Na-odpad-z-pseudohodowli-*do23.10-do-godz.-22.00?p=15558344#post15558344[/URL] Quote
.blueberry. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dziękujemy żabko :) ekspresowo działasz Quote
ilon_n Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 poraziło mnie to określenie "zamortyzowana"!! szok!! jakie sprzętowe/instrumentalne podejście do żywej istoty!! będę zaglądać do suni .. zasłużyła na lepsze życie!! cieszę się, że ma rezerwecję u mariamc! jakieś bliższe perspektywy wyjazdu?? Quote
Lolalola Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 podzielam wszystkie Twoje uczucia Atomowko........................ ten pies jest wyjatkowy i bardzo mnie ruszyl.... nazwalabym ja Tula...........bo jest taka lagodna,bezradna............Tula sie przytula,a ona by tego pewnie bardzo chciala:( musimy ja uratowac,pomoc jej!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tora&Faro Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zaznaczam sobie sunię. Straszna bieda:( Quote
Javena Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zaproszenie od blueberrykiss.Straszne.:( Postaram sie cos jednorazowo ,tylko nr konta proszę. Dobrze ,ze sunia ma już miejsce. Quote
Pysioo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pieniążki mogłaby zbierać blueberrykiss – zaufana osóbka, która ma adoptusia z forum chow chow, a do tego pomaga innym biedactwom. Atomówka, to też wspaniała osóbka, ale prawdopodobnie ma na głowie kilka innych psiaków (przyznaję się bez bicia, że sama jej podrzucam zaproszenia). Mam też kolejne zaproszenia przygotowane dla tej poczciwej duszy. :P Dobrze byłoby wyciągnąć sunię do zaufanego tymczasu - i to jak najszybciej. Dziewczyny, które są decyzyjne na tym wątku – co możecie suni zaproponować (u kogo DT, w jakiej cenie, a przede wszystkim kiedy mogłaby jechać)? Czy sunia ma szansę, by zdiagnozował ją dobry wet (np pobrał zeskrobiny i zaczął leczyć)? Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='*zaba*']malenki bazarek dla slicznoty, prosze o podnoszenie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194696-Na-odpad-z-pseudohodowli-*do23.10-do-godz.-22.00?p=15558344#post15558344[/URL][/QUOTE] DZIEKUJEMYYYYYYYYYYYY....Aimez podbijaj!!!jestes zawsze w dobrych godzinach :) tu mozemy liczyc na lifepretty tez :) [quote name='ilon_n']poraziło mnie to określenie "zamortyzowana"!! szok!! jakie sprzętowe/instrumentalne podejście do żywej istoty!! będę zaglądać do suni .. zasłużyła na lepsze życie!! cieszę się, że ma rezerwecję u mariamc! jakieś bliższe perspektywy wyjazdu??[/QUOTE] dobrze odczułaś!!!o to chodziło..bo ten kto zrobił to tej suni to traktował ją jak maszynę!!! [quote name='Lolalola']podzielam wszystkie Twoje uczucia Atomowko........................ ten pies jest wyjatkowy i bardzo mnie ruszyl.... nazwalabym ja Tula...........bo jest taka lagodna,bezradna............Tula sie przytula,a ona by tego pewnie bardzo chciala:( musimy ja uratowac,pomoc jej!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [B] jestem ZA..mam w domu TULE... i to prawda każda Tula sie przytula ....[/B] Quote
.blueberry. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Tula piękne imię dla pięknej suni :) Popieram imię TULA Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='MaDi']Może nie doczytałam, ale gdzie jest sunia? Podobno z interwencji, odebrana przez kogo? Czy zostało złożone doniesienie?[/QUOTE] Wie ktoś??? Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [B]Dziękuję za oferowana pomoc z kontem..już się dogadliśmy... [I]z powodu, ze mamy łatwy kontakt gg/darmowy fon/mieszkamy blisko siebie -przynajmniej teraz jak jestem u rodziców...znamy sie face to face[/I][/B] [B] [SIZE=5]Ksiegowa zostaje pudzian321 [/SIZE]/konto podajemy TYLKO na PW do osób z DOGO i z FB do osób, które znamy i które mogą sledzić watek suni na DOGO..../[/B] [B] [SIZE=4] DLA OSÓB z ZEWNĄTRZ [/SIZE]- Jeśli ktoś bedzie robił zbiórkę pieniedzy na swoim profilu FB lub innym społecznościowym[/B] [B] podajemy konto Stowarzyszenia, [/B] [I][B][SIZE=4][COLOR=Red]Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Szydłowca [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4] [B][COLOR=Red] 15 9132 0001 0133 9054 2000 0010[/COLOR][/B] [B][COLOR=Red] z dopiskiem "na zwierzaki-sunia z nużycą"[/COLOR][/B][/SIZE][/I] Quote
Lolalola Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 a wiec wspaniale!!!!!!!!czyli nasza oneczka ma na imie [COLOR=Red]TULA[/COLOR]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana Tuluniu wytrzymaj jeszcze chwilke,zobaczysz,ze swiat jeszcze nie taki zly,wyzdrowiejesz i bedzie ok!!!!!!!!!!!!ciotki sa na strazy!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='MaDi']Wie ktoś???[/QUOTE] Tula jest w schronisku............. Quote
rekus Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 witam, jesli stary hodowca wtracic sie moze w kwestii stanu suki. wyglada ze suka jest swiezo po odchowaniu szczeniet i stad moze wynikac jej stan skory, niedozywiona, bark wiatmin i minerałów. łysa szyja moze wskazywac na problem z tarczyca wynikajacy z niedoboru J. dwa- trzy tyg dobrego zarcia, witaminy mineraly olej i jod- Kelp(lub podobne algii morskie) wyciagna ją. Dorzuce kase na te algii. :) Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='rekus']witam, jesli stary hodowca wtracic sie moze w kwestii stanu suki. wyglada ze suka jest swiezo po odchowaniu szczeniet i stad moze wynikac jej stan skory, niedozywiona, bark wiatmin i minerałów. łysa szyja moze wskazywac na problem z tarczyca wynikajacy z niedoboru J. dwa- trzy tyg dobrego zarcia, witaminy mineraly olej i jod- Kelp(lub podobne algii morskie) wyciagna ją. Dorzuce kase na te algii. :)[/QUOTE] JUTRO BĘDĘ W SCHRONIe i zrobie wywiad.... sunia jest w schronisku w alejce gdzie nawet my nie wiedzieliśmy, ze tam są psy..pudzina zajrzał i wychaczył te bidy.... juto beda informacje na świerzo...w schronisku sunie nie rodzą -schronisko wykonuje steryle aborcyjne...a cycochy ona ma okropne - takie dyndające do psich kolan..sucha skóra... MaDI - juto wywiem się jak ona trafiła do schroniska...czy odebrana, czy podejrzewają pseudoh. Na terenie Radomia SPORO jest pseudo -widać po ogłoszeniach w prasie...jak to możliwe, zeby hodowca miał np, 14 ras psow!!!!ja sobie tego nie wyobrazam Quote
.blueberry. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 W takim razie skoro mamy już konkrety to poprosze o namiary na przelew na PW. Puszczę coś jednorazowo narazie. Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Anitko mam fundacyjnych ludzi pod Radomiem,może będą mogli jakoś pomóc, w razie potrzeby pisz do mnie. Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='MaDi']Anitko mam fundacyjnych ludzi pod Radomiem,może będą mogli jakoś pomóc, w razie potrzeby pisz do mnie.[/QUOTE] MaDi...chyba wiem o kim mówisz..jak była Akcja szukania tych dwóch szczyli - Rozmawiałam z ....z Waszej Straży....i mówił o tym, ze organizuje sie RADOM jako jednostka... bede pisac..bo sami nie ogarniemy tematu :) mieliśmy działać TYLKO na terenie Szydłowca, a pojechaliśmy do Radomia porobić foty psom...i co wyszło!!!! Quote
Recommended Posts