Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... ... ... slow brak, zdjecia bardziej niz wzruszajace ... ... ... Nowe zycie Tulci mozna uznac za rozpoczete!!! Moim foto faworytem jest ostatnie zdjeciacho za ktore Tulka spokojnie moze otrzymac order usmiechu! :lol: I jeszcze raz: ...DZIEKI ZA WSZYSTKO... !

Posted

:placz::placz::placz::placz:plakac mi sie chce,wyccccccccccc:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:jak na nia patrze na tych zdjeciach,jaka ona slaba,biedna,wykonczona:placz::placz::placz:
zarazem bardzo sie ciesze,bo wiem,ze dasz jej duzo milosci Daska,prosze Cie ja tez wysciskaj ja od loliloli...........mam nadzieje,ze sunia wyzdrowieje,bo bardzo sie o nia martwie:roll:cudowne zdjecia......piekny pokoik,Ona jest cudowna:)
strasznie sie o nia martwie......................:-(

Posted

no właśnie po jedzonku i drzemce,kiedy weszłam po nią na spacer szybko zeskoczyła z wyrka i zaczęła merdać ogonkiem,nie wiem czy to kwestia jedzonka,domu,czy drzemki,ale ona na spacerku ożywiona była chodziła wąchała tu i tam i nawet lekko pociągnąć potrafi:-).Oj spokojnie wymiziana to ona napewno będzie,nawet masaż w Waszym imieniu jej przy kąpieli zrobię:-)

Posted

kochana Tulunia:loveu::loveu::loveu::loveu:kocham Cie bardzo tak internetowo;)
tak sie ciesze,ze zostalas wyrwana ze schronu...................kolorowych snow malutka!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='daśka']no właśnie po jedzonku i drzemce,kiedy weszłam po nią na spacer szybko zeskoczyła z wyrka i zaczęła merdać ogonkiem,nie wiem czy to kwestia jedzonka,domu,czy drzemki,ale ona na spacerku ożywiona była chodziła wąchała tu i tam i nawet lekko pociągnąć potrafi:-).Oj spokojnie wymiziana to ona napewno będzie,nawet masaż w Waszym imieniu jej przy kąpieli zrobię:-)[/QUOTE]
Daśka, poproś Adama, zeby zrobil kilka fotek jak będziesz masować Tulę w kapieli.

Posted

[quote name='Havanka']Daśka, poproś Adama, zeby zrobil kilka fotek jak będziesz masować Tulę w kapieli.[/QUOTE]
hihihihi,spokoju mu nie dam:-) pozatym ten szampon trzeba nałozyć u Tuli akurat na całe ciało i spłukać,po czym spłukac i czynnosc powtórzyć i pozostawić na 5-10 minut,wiec Tula ma jutro gratis 10 minutowy masażyk,a co tak dziewczyna w brodiku bedzie siedziała:-)

Posted

[quote name='daśka']heh a Tulcia już w domku:-)
zaraz wyślę zdjęcia do anity_happy,żeby powklejała:-)[/QUOTE]

ania przyjechała i z wypiekami do kompa leciała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='daśka']dziś Tulcia jeszcze raz wyjdzie na spacerek i jeszcze raz dostanie porcję zasłużonego od dawna mizianka.Wiecej zdjeć będzie jutro w ciągu dnia porobię i z kąpieli:-)
Jutro sprawdzę na ile można sobie pozwolić,czy można ją przytulić,czy da się dotykać po całym ciele,zobaczymy jak wypadnie teścik,ale sądzę,że nie będzie problemowa w kontakcie z człowiekiem:-) Ładnie wchodzi na fotelik,kiedy sie poklepie po kołderce,przychodzi na gwizdanie.[B]To był kiedyś czyjś pies napewno i był w domu!!!!!!! Tylko dlaczego ludzie jej to zrobili:-([/B][/QUOTE]

Komu chce się poszukać w ogłoszeniach - UKRADZIONO MI PSA!!! - moze ja ktoś do pseudo ukradł komuś!!!!!!!!az mi się nie chce myślec...chyba swoim sukom napisze speryem - sterlizowane!!!!!!!

[quote name='Lolalola']:placz::placz::placz::placz:plakac mi sie chce,wyccccccccccc:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:jak na nia patrze na tych zdjeciach,jaka ona slaba,biedna,wykonczona:placz::placz::placz:
zarazem bardzo sie ciesze,bo wiem,ze dasz jej duzo milosci Daska,prosze Cie ja tez wysciskaj ja od loliloli...........mam nadzieje,ze sunia wyzdrowieje,bo bardzo sie o nia martwie:roll:cudowne zdjecia......piekny pokoik,Ona jest cudowna:)
strasznie sie o nia martwie......................:-([/QUOTE]

[B]Lolaola - IDZIEMY PIC![/B]

JA CZEKAM NA Rozlicznie transporu -magira - podeślij na wate i przeljemy kasse...za szczęsliwy transport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK JA SIĘ CIESZE>>>jakbym mogła to jak tygrysek bym skakała, ale mam 100kg za duzo i cisza nocna jest!

Posted

Jej jaka ona jest biedna:(:( a mimo to taka wdzięczna i widać że szczęśliwa. Daśka u Ciebie ma prawdziwy raj, teraz na pewno dojdzie do siebie:)
Mam do Ciebie wielka prośbę, napisz proszę co to za lek, który podawano Tuli w schronie i który tak skrytykowała bo trzeba dopilnować żeby nie podawano go pozostałym zwierzętom.

Posted

[quote name='anita_happy']ania przyjechała i z wypiekami do kompa leciała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komu chce się poszukać w ogłoszeniach - UKRADZIONO MI PSA!!! - moze ja ktoś do pseudo ukradł komuś!!!!!!!!az mi się nie chce myślec...chyba swoim sukom napisze speryem - sterlizowane!!!!!!!

[B]Lolaola - IDZIEMY PIC![/B]

JA CZEKAM NA Rozlicznie transporu -magira - podeślij na wate i przeljemy kasse...za szczęsliwy transport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK JA SIĘ CIESZE>>>jakbym mogła to jak tygrysek bym skakała, ale mam 100kg za duzo i cisza nocna jest![/QUOTE]
Anita!!!!!!!!!!!
no ja juz czekam z flakonem na Cie od godziny :)
nie rozsmieszaj mnie bo mi sie uleje.................100 kg i cisza nocna:)chyba zrobie fikola ze smiechu:)
Tulusia Twoje zdrowko:)

Posted

[B]daśka

CIESZE SIE, ze miałaś miejsce dla TULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a te zdjecia posłania mnie rozczuliły!
i ten pokoik dla TULI...
Lolaola - otwieraj flakon LECEEEEEEEEEEEEEEEE do Ciebie:P
[/B]

Posted

[quote name='tula']Jej jaka ona jest biedna:(:( a mimo to taka wdzięczna i widać że szczęśliwa. Daśka u Ciebie ma prawdziwy raj, teraz na pewno dojdzie do siebie:)
Mam do Ciebie wielka prośbę, napisz proszę co to za lek, który podawano Tuli w schronie i który tak skrytykowała bo trzeba dopilnować żeby nie podawano go pozostałym zwierzętom.[/QUOTE]
IMERWECTIM chyba tak jest napisane,ale nie wiem,czy dobrze doczytałam,niewyraźnie jest napisane,ale w poniedziałek u weta zapytam i zapisze nazwę

Posted

ide do Tulci dam jej próbkę RC,która dała mi wet i zobaczę,czy chrupki jej smakują,a potem na spacerak i idziemy spać:-)
Padam na pysk,Tula serdecznie zaprasza jutro na cd relacji z pobytu u daśki;-)

Posted

[quote name='daśka']IMERWECTIM chyba tak jest napisane,ale nie wiem,czy dobrze doczytałam,niewyraźnie jest napisane,ale w poniedziałek u weta zapytam i zapisze nazwę[/QUOTE]

[url]http://ludzik.com/index.php/ivermectin-jako-wiarygodny-leki-doustne-na-ciezkie-przypadki-swierzbu/[/url]

to mega silny lek...
mój tymczas ASTI tez dostawał 3 dawki!!!
lek musiał byc podawany ze znieczuleniem...
nie powiem,,,ale w ELwecie - dali malcowi bez znieczulacza - WYL Z BÓLU i potem nie mógł stanać na nogę!!!!
moja osiedlowa WET - dala mu ze znieczulaczem...nie bolało!

Posted

ja też poproszę to jak tylko zbiorę przelewy za transport Dodka to przeleję tą stówkę za transport TULI.
Anita ale teraz to musisz być naprawdę happy:) a co dopiero jutro jak jeszcze Dodzio pojedzie:)