Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wiesz Anita tez bym poslala grosza.............ale Ty masz kopoty:)z pamiecia...........dalej czekam na Twe dane!!!!!
jak chcesz to ja przyjade z moja bulinka,ona nauczy mala manier na pewno hehehhehehehh:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już skończyłam bazarek dla Tuli. Fanty podarowały: Javena , Blueberrykis, Lika1771, Renatalan
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-różności-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22?p=15572594#post15572594[/URL]
Zapraszam cioteczki i wujków:)

Posted

[quote name='magiraf']Udalo mi sie wstrzymac te dwie opcje transportowo-piatkowe do jutra, wiec mamy jeszcze troszke czasu na dzialanie :razz:[/QUOTE]
magiraf - DZIEKUJE ZA POMOC...
problem ze mna i zmoim transportem taki, ze mnie Rodzic nei chce puscic bo nie jestem ubezpieczona..jak sie ubezpiecze to pojade :/
kufa....jutro bede wiedzieć jakie mam papiery zaniesc :/ fu...k

Posted

A ja siedzę przed kompem i czytam o chorobach skóry u psiaków,spradzałam ceny preparatów,czytam o karmach i mam kwadratowy łeb od tego.Dzisiaj tyle tego jest w sprzedaży,że głowa boli.Dobrze,że mamy taki wybór,nawet nużyca oprócz tego,że upierdliwa w leczeniu jest wyleczalna.A z panem świerzbowcem miałam już w zyciu romans,opiekowałam sie przez wakacje myszką z sali biologicznej w szkole i ona miała właśnie świerzb,później zakochał sie we mnie,a na koniec poszła reszta rodzinki;-)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22[/url]

RATUJMY BIEDNĄ TULĘ...:-(

Posted

daśieńko...tez czytałam o karmach...suplementach...

mała miała robioną druga zeskrobinę - po leczeniu - i jest czysta...

ale ja bym jej zrobiła u Ciebie tak dla pewnosci jeszcze jeden test.

Jak bedzimey ja leczyć... musimy pamietac, ze jak mozna zamieniac na ludzkie to zamieniamy...a my ci recepty wyslemy:)

TEN transport mnie męczy...
słuchajcie - w sprawie ramzesa odezwaął się rodzinka z Gdańska!!!co za fart...ale oni dopiero sie pytają..
i jak by poszło wszystko ok..to za 2 tygodnei ramzes tez do Gdańska by jechał!!!!
cy to nie jest złośliwosc rzeczy martwych!!!!!!!!!!!
ale nasza lalunia 2 tygodnei to czekac nie moze...ZIMNO IDZIE:(

Posted

anita_happy sprawdzałam cenę hexodermu szamponu,o którym pisałaś kilka stron wcześniej-koszt z allegro pojemność 500 ml 29,50 zł plus 10zł przesyłka
Lolalola ten preparat,który wysłałaś dla Tuli ma niesamowitą opinię w necie,myślę,że jej o pomoże:-) tylko fakt drogi ponad 30 zł za buteleczkę,a dla dużych psów buteleczka wystarcza na trzy tygodnie.Na szczęście ludzie,którzy się wypowiadali na jego temat,piszą,że już po dwóch tygodniach zaobserwowali poprawę:-)
Kołderkę dla małej mam,poszewki wyprane,więc co dwa dni bedę jej poszewkę zmieniała,no chyba,że wyjdzie jakiś pasożyt,to wtedy będę prosiła o wsparcie kocami itp,ponieważ używane będa tylko raz i do pieca:-)

Posted

[quote name='anita_happy']daśieńko...tez czytałam o karmach...suplementach...

mała miała robioną druga zeskrobinę - po leczeniu - i jest czysta...

ale ja bym jej zrobiła u Ciebie tak dla pewnosci jeszcze jeden test.

Jak bedzimey ja leczyć... musimy pamietac, ze jak mozna zamieniac na ludzkie to zamieniamy...a my ci recepty wyslemy:)

TEN transport mnie męczy...
słuchajcie - w sprawie ramzesa odezwaął się rodzinka z Gdańska!!!co za fart...ale oni dopiero sie pytają..
i jak by poszło wszystko ok..to za 2 tygodnei ramzes tez do Gdańska by jechał!!!!
cy to nie jest złośliwosc rzeczy martwych!!!!!!!!!!!
ale nasza lalunia 2 tygodnei to czekac nie moze...ZIMNO IDZIE:([/QUOTE]
gdyby była potrzebna wizyta przed i poadopcyjna służę czasem i aparatem:-)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22"]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22[/URL]
Zapraszamy jeszcze raz wszystkich na wspaniały bazarek dla naszej Tuli!!! :) do wyboru do koloru

Posted

co wy na takie KARMY???
dasieńko - co ty na to..

HILLSa w zwiazku ze zmianą reguł sprzedarzy proponują :)

EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula 10kg
HILL'S PD Canine z/d Ultra 10kg
HILL'S PD Canine d/d Salmon & Rice 12kg

Posted

[quote name='daśka']gdyby była potrzebna wizyta przed i poadopcyjna służę czasem i aparatem:-)[/QUOTE]

jakby razem te dwa gagatki pojechały!!!ale nie ma szans na to...przerazamnie mysl, ze rAMZESA bedziemy wieść do Gdańska..jakby co...
ale ja RAMZESA TYLKO nad morzem widzę!

Posted

[quote name='...robaczek']rannyyyy:((((
Dziewczyny, na tą chwilę mogę jedynie 10 zł stałej zaproponować, może później uda mi się jeszcze coś dorzucić[/QUOTE]

już Cie moja droga zapisuję!!!!pudzian - ksiegowa o finanse zadba i konto poda

Posted

[quote name='anita_happy']co wy na takie KARMY???
dasieńko - co ty na to..

HILLSa w zwiazku ze zmianą reguł sprzedarzy proponują :)

EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula 10kg
HILL'S PD Canine z/d Ultra 10kg
HILL'S PD Canine d/d Salmon & Rice 12kg[/QUOTE]
własnie o tym czytam,choć royalka znalazłam na allegro,ale może faktycznie warto na początek spróbować z karmą ogólnie dostepną,na początek mniejsza paczka,żeby zobaczyć,czy Tula bedzie jadła:-)
co myślicie?

Posted

[quote name='anita_happy']jakby razem te dwa gagatki pojechały!!!ale nie ma szans na to...przerazamnie mysl, ze rAMZESA bedziemy wieść do Gdańska..jakby co...
ale ja RAMZESA TYLKO nad morzem widzę![/QUOTE]
czy Ramzes ma swoją stronkę na dogo,jeśli tak,to proszę prześlij link,z miła chęcią rzucę okiem na przyszłego pomorzanina:-)