Lolalola Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 no wiesz Anita tez bym poslala grosza.............ale Ty masz kopoty:)z pamiecia...........dalej czekam na Twe dane!!!!! jak chcesz to ja przyjade z moja bulinka,ona nauczy mala manier na pewno hehehhehehehh:) Quote
magiraf Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Udalo mi sie wstrzymac te dwie opcje transportowo-piatkowe do jutra, wiec mamy jeszcze troszke czasu na dzialanie :razz: Quote
MonikaOnka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czy mam wpłacać na konto z postu nr 2 czy na jakieś inne? Quote
Mysza2 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Już skończyłam bazarek dla Tuli. Fanty podarowały: Javena , Blueberrykis, Lika1771, Renatalan [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-różności-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22?p=15572594#post15572594[/URL] Zapraszam cioteczki i wujków:) Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='MonikaOnka']Czy mam wpłacać na konto z postu nr 2 czy na jakieś inne?[/QUOTE] DOGO wpłaca na konto pudzianowe :) pudzian wysle :) łatwiej wypłacić... Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='magiraf']Udalo mi sie wstrzymac te dwie opcje transportowo-piatkowe do jutra, wiec mamy jeszcze troszke czasu na dzialanie :razz:[/QUOTE] magiraf - DZIEKUJE ZA POMOC... problem ze mna i zmoim transportem taki, ze mnie Rodzic nei chce puscic bo nie jestem ubezpieczona..jak sie ubezpiecze to pojade :/ kufa....jutro bede wiedzieć jakie mam papiery zaniesc :/ fu...k Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A ja siedzę przed kompem i czytam o chorobach skóry u psiaków,spradzałam ceny preparatów,czytam o karmach i mam kwadratowy łeb od tego.Dzisiaj tyle tego jest w sprzedaży,że głowa boli.Dobrze,że mamy taki wybór,nawet nużyca oprócz tego,że upierdliwa w leczeniu jest wyleczalna.A z panem świerzbowcem miałam już w zyciu romans,opiekowałam sie przez wakacje myszką z sali biologicznej w szkole i ona miała właśnie świerzb,później zakochał sie we mnie,a na koniec poszła reszta rodzinki;-) Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hmmmm transport kurcze,piszcie na bierząco jakie decyzje zapadają...... Quote
olalolaa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Zapisuje sobie suńke :( Koszty leczenia pewnie będą niemałe? Quote
Javena Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22[/url] RATUJMY BIEDNĄ TULĘ...:-( Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 daśieńko...tez czytałam o karmach...suplementach... mała miała robioną druga zeskrobinę - po leczeniu - i jest czysta... ale ja bym jej zrobiła u Ciebie tak dla pewnosci jeszcze jeden test. Jak bedzimey ja leczyć... musimy pamietac, ze jak mozna zamieniac na ludzkie to zamieniamy...a my ci recepty wyslemy:) TEN transport mnie męczy... słuchajcie - w sprawie ramzesa odezwaął się rodzinka z Gdańska!!!co za fart...ale oni dopiero sie pytają.. i jak by poszło wszystko ok..to za 2 tygodnei ramzes tez do Gdańska by jechał!!!! cy to nie jest złośliwosc rzeczy martwych!!!!!!!!!!! ale nasza lalunia 2 tygodnei to czekac nie moze...ZIMNO IDZIE:( Quote
Lolalola Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 oj nie nie moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANITA PISZE OSTATNI RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DANE DO WESTERN UNION POTRZEBUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLS! Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 anita_happy sprawdzałam cenę hexodermu szamponu,o którym pisałaś kilka stron wcześniej-koszt z allegro pojemność 500 ml 29,50 zł plus 10zł przesyłka Lolalola ten preparat,który wysłałaś dla Tuli ma niesamowitą opinię w necie,myślę,że jej o pomoże:-) tylko fakt drogi ponad 30 zł za buteleczkę,a dla dużych psów buteleczka wystarcza na trzy tygodnie.Na szczęście ludzie,którzy się wypowiadali na jego temat,piszą,że już po dwóch tygodniach zaobserwowali poprawę:-) Kołderkę dla małej mam,poszewki wyprane,więc co dwa dni bedę jej poszewkę zmieniała,no chyba,że wyjdzie jakiś pasożyt,to wtedy będę prosiła o wsparcie kocami itp,ponieważ używane będa tylko raz i do pieca:-) Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='anita_happy']daśieńko...tez czytałam o karmach...suplementach... mała miała robioną druga zeskrobinę - po leczeniu - i jest czysta... ale ja bym jej zrobiła u Ciebie tak dla pewnosci jeszcze jeden test. Jak bedzimey ja leczyć... musimy pamietac, ze jak mozna zamieniac na ludzkie to zamieniamy...a my ci recepty wyslemy:) TEN transport mnie męczy... słuchajcie - w sprawie ramzesa odezwaął się rodzinka z Gdańska!!!co za fart...ale oni dopiero sie pytają.. i jak by poszło wszystko ok..to za 2 tygodnei ramzes tez do Gdańska by jechał!!!! cy to nie jest złośliwosc rzeczy martwych!!!!!!!!!!! ale nasza lalunia 2 tygodnei to czekac nie moze...ZIMNO IDZIE:([/QUOTE] gdyby była potrzebna wizyta przed i poadopcyjna służę czasem i aparatem:-) Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [URL]http://allegro.pl/hexoderm-plyn-antyseptyczny-500ml-tanio-i1254507992.html[/URL] link do aukcji w allegro z Hexodermem:-) Taniej już nie znalazłam Quote
...robaczek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 rannyyyy:(((( Dziewczyny, na tą chwilę mogę jedynie 10 zł stałej zaproponować, może później uda mi się jeszcze coś dorzucić Quote
.blueberry. Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22"]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22[/URL] Zapraszamy jeszcze raz wszystkich na wspaniały bazarek dla naszej Tuli!!! :) do wyboru do koloru Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 co wy na takie KARMY??? dasieńko - co ty na to.. HILLSa w zwiazku ze zmianą reguł sprzedarzy proponują :) EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula 10kg HILL'S PD Canine z/d Ultra 10kg HILL'S PD Canine d/d Salmon & Rice 12kg Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='daśka']gdyby była potrzebna wizyta przed i poadopcyjna służę czasem i aparatem:-)[/QUOTE] jakby razem te dwa gagatki pojechały!!!ale nie ma szans na to...przerazamnie mysl, ze rAMZESA bedziemy wieść do Gdańska..jakby co... ale ja RAMZESA TYLKO nad morzem widzę! Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='...robaczek']rannyyyy:(((( Dziewczyny, na tą chwilę mogę jedynie 10 zł stałej zaproponować, może później uda mi się jeszcze coś dorzucić[/QUOTE] już Cie moja droga zapisuję!!!!pudzian - ksiegowa o finanse zadba i konto poda Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='anita_happy']co wy na takie KARMY??? dasieńko - co ty na to.. HILLSa w zwiazku ze zmianą reguł sprzedarzy proponują :) EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula 10kg HILL'S PD Canine z/d Ultra 10kg HILL'S PD Canine d/d Salmon & Rice 12kg[/QUOTE] własnie o tym czytam,choć royalka znalazłam na allegro,ale może faktycznie warto na początek spróbować z karmą ogólnie dostepną,na początek mniejsza paczka,żeby zobaczyć,czy Tula bedzie jadła:-) co myślicie? Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='anita_happy']jakby razem te dwa gagatki pojechały!!!ale nie ma szans na to...przerazamnie mysl, ze rAMZESA bedziemy wieść do Gdańska..jakby co... ale ja RAMZESA TYLKO nad morzem widzę![/QUOTE] czy Ramzes ma swoją stronkę na dogo,jeśli tak,to proszę prześlij link,z miła chęcią rzucę okiem na przyszłego pomorzanina:-) Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 a nie mozemy mieszac???czo..moze na początek niech pojje RC - kupimy...wrrrrrrr... a potem bedziemy mieszac??RC i cos z tych co wkleiłam... zreszta..mamy sponsora na którąś z tych trzech:) Quote
Recommended Posts