Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam za miłe słowa i duchowe wsparcie :) Na szczęście wszystko powolutku zmierza ku lepszemu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon14.png[/IMG]
Do Dixie będę na pewno zaglądała ;)

Posted

Raduniu, czy masz kontakt z domem dla Dixie? Czy zwróci koszty transportu psa promem? Przydałby się jego telefon i adres! Transport byłby 22 stycznia! Potrzebna pilna odpowiedź! Kabina dla psa kosztuje 280 zł. Szkoda, że nie mam Twojego telefonu:( Została ostatnia kabina na ten termin!

Posted

[quote name='Ra_dunia']Już wszystko dogadane :) Dzixie jedzie 22 stycznia do nowego domku :)[/QUOTE]

Mam nadzieję, że wszystko wypali. Największy problem teraz to certyfikat, który jeszcze do Murki nie dotarł, a według Państwa ze Szwecji jest nieodzowny! Transport i miejsce na promie zakupione! Felek, który ma wieźć Dixie osobiście obgadał wszystko z Panią, więc myślę, że niespodzianek nie będzie!

Posted

Ale super :multi:
To ja się dopytam o certyfikat czy już doszedł (możliwe, że już jest tylko Beatka nie dala znać).
A co z klatką na przejazd? Możemy pożyczyć, ale potem trzeba będzie odesłać...

Posted

Ja jeszcze jutro pogadam z domkiem Dixie :) Ode mnie nikt certyfikatu nie żądał, liczył się wpis w paszporcie. Ale mamy jeszcze trochę czasu, więc myślę, że i papierek dotrze na czas :)

Posted

Klatkę na przejazd samochodem to ja chcę dla Felka, aby pies nie łaził mu po samochodzie. Zwłaszcza, że może jechać sam i wtedy byłby to problem! Czy klatkę musi odesłać, czy wystarczy jak przywiezie za następnym pobytem w Polsce?

Posted

Matko kochana chwile mnie nie bylo na tym watku (robie allegro, dzisiaj 50% ceny) , a tutaj takie wiesci :crazyeye: Zeby tylko te certyfikat dotarl, lepiej tam miec wiecej papierow, niz mniej.

Murko, ta moja czarna klatka moze jechac, dogadamy sie nt. odeslania. Agusiu, kiedy bedzie wracal chlopak Twojej corki?

Posted

[quote name='Ulka18']Matko kochana chwile mnie nie bylo na tym watku (robie allegro, dzisiaj 50% ceny) , a tutaj takie wiesci :crazyeye: Zeby tylko te certyfikat dotarl, lepiej tam miec wiecej papierow, niz mniej.

Murko, ta moja czarna klatka moze jechac, dogadamy sie nt. odeslania. Agusiu, kiedy bedzie wracal chlopak Twojej corki?[/QUOTE]

Ulka, nie wiem, kiedy Felek będzie wracał, być może dopiero na święta wielkanocne! On sam pewnie tego nie wie!

Posted

To jak na Wielkanoc, to chyba moze byc, zeby wtedy przywiozl klatke. Jakby Murce byla potrzebna, to druga moja klatka jest do dyspozycji u Reno, takze jakos sie dogadamy. Wazne, ze Dixie moze sie pakowac :D

Posted

Ja też się bardzo cieszę. Mam nadzieję ,ze wszystko przebiegnie bez zakłóceń.
Nie orientujecie się ,czy przy przewożeniu psów do Szwecji potrzebny jest stempel w paszporcie wstawiony przez powiatowego lekarza wet. ( ostatnie strony) ?