Ulka18 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Raduniu, a jak Cie lapac w razie czego? Bedziesz monitowala ten watek Dixuni? Trzymaj sie Raduniu i nie daj problemom! Quote
Reno2001 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Raduniu, trzymaj się kochana. Fajnie, że mimo wszystko chcesz dalej prowadzic sprawę Dixie. Buziaki dla Ciebie. Quote
eloise Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Radunia, dużo sił i zdrowia! Dla Was wszystkich! jaki Szarp jest duuuuuży!!! A Dixie rozkoszna! Quote
Murka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [B]Ra_duniu[/B] trzymaj się cieplutko. Bedziemy sobie jakoś radzić. Quote
Ra_dunia Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Dziękuję Wam za miłe słowa i duchowe wsparcie :) Na szczęście wszystko powolutku zmierza ku lepszemu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon14.png[/IMG] Do Dixie będę na pewno zaglądała ;) Quote
AresekSE Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 pozdrowionka dla Dixusi, czekamy na nia ... a transport jakos sie rozwiarze :-) Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Mam nadzieję, że Wasz znajomy Aresku, będzie jechał do Szwecji :) W razie czego na pewno mamy transport z Warszawy do Olsztyna :) to na 100% Quote
Ulka18 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dobrze byloby, gdyby znajomy jechal. Dixie mialaby swoj wlasny dom. A nastepna bida schroniskowa moglaby sie zaczac uczyc zycia u Murkow. Quote
agusiazet Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Raduniu, czy masz kontakt z domem dla Dixie? Czy zwróci koszty transportu psa promem? Przydałby się jego telefon i adres! Transport byłby 22 stycznia! Potrzebna pilna odpowiedź! Kabina dla psa kosztuje 280 zł. Szkoda, że nie mam Twojego telefonu:( Została ostatnia kabina na ten termin! Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Już wszystko dogadane :) Dixie jedzie 22 stycznia do nowego domku :) Quote
agusiazet Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Ra_dunia']Już wszystko dogadane :) Dzixie jedzie 22 stycznia do nowego domku :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że wszystko wypali. Największy problem teraz to certyfikat, który jeszcze do Murki nie dotarł, a według Państwa ze Szwecji jest nieodzowny! Transport i miejsce na promie zakupione! Felek, który ma wieźć Dixie osobiście obgadał wszystko z Panią, więc myślę, że niespodzianek nie będzie! Quote
Murka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ale super :multi: To ja się dopytam o certyfikat czy już doszedł (możliwe, że już jest tylko Beatka nie dala znać). A co z klatką na przejazd? Możemy pożyczyć, ale potem trzeba będzie odesłać... Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ja jeszcze jutro pogadam z domkiem Dixie :) Ode mnie nikt certyfikatu nie żądał, liczył się wpis w paszporcie. Ale mamy jeszcze trochę czasu, więc myślę, że i papierek dotrze na czas :) Quote
agusiazet Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Klatkę na przejazd samochodem to ja chcę dla Felka, aby pies nie łaził mu po samochodzie. Zwłaszcza, że może jechać sam i wtedy byłby to problem! Czy klatkę musi odesłać, czy wystarczy jak przywiezie za następnym pobytem w Polsce? Quote
Ulka18 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Matko kochana chwile mnie nie bylo na tym watku (robie allegro, dzisiaj 50% ceny) , a tutaj takie wiesci :crazyeye: Zeby tylko te certyfikat dotarl, lepiej tam miec wiecej papierow, niz mniej. Murko, ta moja czarna klatka moze jechac, dogadamy sie nt. odeslania. Agusiu, kiedy bedzie wracal chlopak Twojej corki? Quote
agusiazet Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Ulka18']Matko kochana chwile mnie nie bylo na tym watku (robie allegro, dzisiaj 50% ceny) , a tutaj takie wiesci :crazyeye: Zeby tylko te certyfikat dotarl, lepiej tam miec wiecej papierow, niz mniej. Murko, ta moja czarna klatka moze jechac, dogadamy sie nt. odeslania. Agusiu, kiedy bedzie wracal chlopak Twojej corki?[/QUOTE] Ulka, nie wiem, kiedy Felek będzie wracał, być może dopiero na święta wielkanocne! On sam pewnie tego nie wie! Quote
Ulka18 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 To jak na Wielkanoc, to chyba moze byc, zeby wtedy przywiozl klatke. Jakby Murce byla potrzebna, to druga moja klatka jest do dyspozycji u Reno, takze jakos sie dogadamy. Wazne, ze Dixie moze sie pakowac :D Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Jakby co to ja nawet taką klatkę mogłabym kupić :) żeby na stanie była. W końcu zawsze się przyda ;) Quote
mela2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja też się bardzo cieszę. Mam nadzieję ,ze wszystko przebiegnie bez zakłóceń. Nie orientujecie się ,czy przy przewożeniu psów do Szwecji potrzebny jest stempel w paszporcie wstawiony przez powiatowego lekarza wet. ( ostatnie strony) ? Quote
agusiazet Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wszystko w paszporcie musi być na 100 procent w porządku!!! Felek nie będzie miał, co zrobić z psem, jeśli cokolwiek zostałoby zakwestionowane i pies nie pojechałby! Quote
Recommended Posts