anica Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 jak mówią pamięć umiera ostatnia a nasze kruszynki do końca będą z nami choć tylko w sercu i wspomnieniach Dokładnie Tak!, Aniu... nawet nie wiesz, jak bardzo ważna jest Wasza obecność... wspomnienia o Jasi!... krzywda ,którą jej wyrządzono,maleńkiej ,bezbronnej... kochającej, jamniczce, którą ktoś... po prostu, wyrzucił... stareńką... chorą, boli mnie tak bardzo, że czasem... nie potrafię sobie z tym poradzić!... ale jesteście... raczej jesteśmy!... dla nas ,była ważna, kochana... i tak zostanie... niestety już tylko we wspomnieniach( niestety bo ...nie jestem taka pewna, że ją zdążyłam o tym wszystkim przekonać... zabrakło nam czasu) Quote
Mika31 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 mnie też to strasznie boli miały takie ciężkie życia a potem tak krótko jest im dane mieć ten wymarzony domek i swojego człowieka .To oszustwo ,że taki nieszczęśnik ma kilka miesięcy czy rok lub dwa szczęścia i biegnie za tm Quote
anica Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 .. też tak właśnie myślę! lżej!...bo nie jestem sama! :) może się kiedyś dowiemy?...dlaczego?.... 1 Quote
Beti-Buba Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Cioteczki staruszek jamniś /nr435/15/ ze schroniska w Katowicach na CITO potrzebuje domku-pomożecie?http://www.schronisko-katowice.eu/index.php/galeria-cala?func=viewcategory&catid=1 Quote
anica Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Mija kolejny... ósmy miesiąc bez Ciebie Jasieńko[*]... tęsknię.... Cioteczki staruszek jamniś /nr435/15/ ze schroniska w Katowicach na CITO potrzebuje domku-pomożecie?http://www.schronisko-katowice.eu/index.php/galeria-cala?func=viewcategory&catid=1 Pomyślę ,gdzie szukać pomocy... ale to wszystko, nie jest takie proste! tak bardzo chciała bym pomóc, ale nie mam pomysłu jak to zrobić? spróbujemy... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Jasieńko[*], pamiętamy i tęsknimy Kochana.... Quote
anica Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Dziękuję!... za to że Jesteście!... za to ,że Jasia Jest... nieustannie w naszej pamięci... sercu... wspomnieniach... Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Zaglądam do Ciebie malutka... Elżbieta Quote
anica Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 I kolejny raz... mija piętnasta... i mija kolejny, dziewiąty miesiąc... jak pobiegłaś Jasieńko[*] za TM... tęsknię.... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Jasiuniu[*] Kochana - pamiętamy i tęsknimy Skarbie.... Quote
anica Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady, odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady. ....wzruszyłam się!....bardzo!!! 1 Quote
anica Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Piękny cytat .. prawda?! zapadł mi w serce jak tylko przeczytałam! znalazłam go u Ranias, jak "wpadłam" przypadkiem ....musiałam! po prostu musiałam zabrać ze sobą..... Quote
anica Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jasieńka, moja kochana, tak bardzo Ciebie proszę... bądź dzisiaj z Taksunią! wiem ,że wszystko będzie dobrze! na pewno!!!... ale po prostu... Bądź!... przy swojej siostrzyczce.... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jasieńka[*] czuwa nad Wami zza Tęczowego Mostu... To pewne!!! 1 Quote
anica Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ... czuję czasem jeszcze jej obecność! ... zapach nawet!...coraz mniej...coraz rzadziej... czy odchodzi dalej? Quote
Gusiaczek Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ... czuję czasem jeszcze jej obecność! ... zapach nawet!...coraz mniej...coraz rzadziej... czy odchodzi dalej? Oczywiście! i pozwól Jej na to Aniu. Niech biega za TM i robi, co jej tylko przyjdzie do łepeczka i na co zezwala regulamin niebiański ;) Quote
anica Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Quote
Sarunia-Niunia Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Jasieńka[*] na zawsze pozostanie w Twoim sercu Aniu, i myślę, że zawsze (tak jest u mnie), a zwłaszcza w dniu rocznic odejścia Jasiunia będzie powracać bardzo wyraźnie... Od odejścia Saruni[*] minęło 5 lat, ale kiedy zbliża się 14 czerwca wszystko wraca, a sam 14 czerwca 2010 - wydaje mi się - pamiętam z fotograficzną dokładnością... i wtedy tak baaardzo czuję Sarunię[*], jakby była obok (i znów się poryczałam)................. Aniu, kochać i czuć będziemy zawsze, zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Jasieńko[*] biegnij szczęśliwa....biegnij!...a kiedy przyjdzie czas, zatrzymaj się na chwilkę, żeby przywitać się....z każdym z nas... w sobotę minął już dziesiąty miesiąc bez Ciebie ,maleńka, cały czas myślałam, pamiętałam ale byliśmy w podróży.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Jeśli pamiętacie dni w,których psy odeszły to jesteście szczęśliwsze w jakimś tam sensie ode mnie.Ja niczego nie pamiętam oprócz mojego płaczu i przerażenia..Jak ja płakałam-mój Boże i jaka byłam straszliwie bezradna..Oddałabym pół życia,które mi jeszcze zostało gdybym dała rady wtedy go od śmierci wykupić..Albo gdybyśmy mogli razem odejść.. E/W/R Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Jasieńko(*), Kajusiu(*), w Dniu Psich Zaduszek Najukochańsze Przyjaciółki z zapewnieniem o pamięci i miejscu w sercu... Kochane, biegajcie szczęśliwe za Tęczowym Mostem, a kiedy nadejdzie nasz czas przywitajcie u Bram Szczęśliwej Krainy... Quote
Recommended Posts