kocyk Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Wczoraj miałam telefon od pewnej pani, która była zainteresowana Jasią. Miała jeszcze dzwonić, jednak nie dzwoniła:( Jasia ma się dobrze, bryka i psoci. Patrząc na ten siwy pycho aż się nie chce wierzyć, że taka zabawowa jest:) Jasia miała robione w środę RTG i będzie łykała tabletki na serduszko, bo niestety trochę za duże jest:( Quote
supergoga Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ogladałam też rtg Jasi w gabinecie. Najważniejsze że nie ma żadnych zmian i przerzutów, płuca czyste. trudno - damy rade, byle ktos ja pokochał. Quote
danka1234 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 trzeba duzo ogloszen by Jasie ktos wreszcie wypatrzył czy oprócz moich ogłoszeń(post 112) Jasia ma jakies inne? prosze o skopiowanie tych linków i wstawienie na 1 strone by bez przeszukiwania wątku było widac gdzie jest ogłaszana,moze ktos zechce dorobic ogłoszen,jeśli nie to ja jeszcze dorobie. chyba allegro dla Jasi tez juz sie konczyło,moge wystawic nowe jesli trzeba . Quote
supergoga Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jasia ma allegro aktualne. I jest na stronie Fundacji. Nie wystawiałm w inne miejsca. Właśnie się miotam od czego zacząć. Quote
Ajula Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jasia pewnie już się przyzwyczaiła do swojego tymczasowego domku Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jasia z opowiadań Oli - uwielbia zabawy, smiga jak młodka, jest przyjazna do ludzi, kochana, pełna uroku. Ola twierzdi, że jest super sunią. Wiem, ma 10 lat...to kładzie jej szanse na zerowej szali? Przecież ma tak wielka wole życia. Kto pokocha Jasię? Quote
kocyk Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jasia jest cudowna:) ją trzeba zobaczyć, bo opisać się nie da:) grzeczna, wesoła, i taka jamnicza :D:D:D niestety coś czuję, że zaczyna się już do nas przywiązywać. a to nie za dobrze, ponieważ trzeba jej znaleźć domek:( Quote
szczecinianka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jamniczy senior z Gorzowa Wielkopolskiego mieszkający w schroniskowej budzie błaga o pomoc! [url]http://www.dogomania.pl/threads/196845-Zima-w-budzie-Biedny-stary-JAMNIK-z-poranionym-pyskiem...?p=15781017#post15781017[/url] [img]http://img192.imageshack.us/img192/1648/senior1cw.jpg[/img] Quote
kocyk Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Psotna Jasia pnie się do góry:) Jasia rozbrykała się na maxa. Ma na koncie jedną rozszarpaną skarpetkę:P bawi się wszystkim piłeczki, butelki. Zmarzluch z niej straszny i nie jest raczej zadowolona z obecnej pogody. Preferuje szybkie siusiu i do domu pod kocyk:) Quote
Mika31 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 kochana kruszyna może ona w swoim życiu po raz pierwszy ma tak dobrze Quote
kocyk Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jasia się przypomina:) chrapie teraz zagrzebana w kocyku, ponieważ jest jej strasznie zimno:( kiedy ją ktoś wypatrzy... Quote
snuszak Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja podniosę Jasię, bidulka ani jednego telefonu... martwi mnie to Quote
kocyk Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 był jeden telefon. kobieta była zainteresowana starszym psiakiem dla dziadka, który mieszka w Niemczech. Miała oddzwonić i do tej pory cisza. Mówiąc szczerze to mnie cieszy, ponieważ nie spodobało mi się za bardzo, że to pies dla dziadka i dodatkowo problemem byłoby kupno leków. Quote
snuszak Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ale najważniejsze, że ktoś dzwonił bo jest też nadzieja że spodoba się komuś innemu Quote
Mika31 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 hoooooooooooooooop malutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kocyk Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jasia dziękuje za podnoszenie jej wątku:) Mała zmarzluchem jest strasznym. Śpi na fotelu pod kocykiem. Uwielbia się bawić, ciągle przynosi różne zabawki aby jej rzucać. Jak nie ma niczego pod ręką to dowie gdzieś pusta plastikową butelkę i się nad nią pastwi:) Quote
Recommended Posts