Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Życzę szczerze, aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

Posted

Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,
lecz kare konie nie chciały czekać.
Porwały sanie, mkną pod gwiazdami
a ja zostałam sama z życzeniami.
Ale gdy tylko okno otworzysz,
w świeżym płateczku życzenia złożę,
w gwiazdce co spada tutaj z
obłoków będę ci życzyć. Do siego Roku!!

Posted

[FONT=comic sans ms][SIZE=4]Wszelakiego dobra, miłości, dobrych i mądrych ludzi wokół o sercach otwartych dla Was i Braci Mniejszych, którym życzę kochających domków.
Życzmy sobie, by świat się opamiętał, by okrucieństwo
i bezduszność nie miał[SIZE=4]y
udziału w naszym życi[SIZE=4]u.
[SIZE=4][SIZE=4]Z
ostańcie w zdrowiu.
Cieszę się ogromnie, że mogę być w tym miejscu, z [SIZE=4]Wami.[/FONT]

Posted

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗

.•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸)
░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸
░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) *
░░░▓███████▓ * ¸) * ¸)
░░▓█████████▓ * ¸) * ¸)
░▓███████████▓ ;o* * ¸)
▓█████████████▓ ;* o;*
▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o
▓███░░█████████████
▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█
▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█
▓███░░░2░░█▒▒▒█
▓███░░░0░░░████
▓███░░░1░░░▌██▌
▓███░░░3░░░▌██▌
▓███░░░░░░░▌██▌
░▓██░░░░░░▓████▓
░░▓███▓ ▓████████▓ ∗
,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* 

Posted

[FONT=system][/FONT][FONT=impact][FONT=garamond]Wszystkim Wspaniałym Jamniczym Ciotką z serca życzę, żeby to był Wspaniały Rok, żeby spełniały się wszystkie marzenia, wielu sukcesów tych w życiu osobistym i tych zawodowych.. i... niech będzie taki... Wymarzony!!![/FONT]
[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki.
Spoźnione, ale naprawde szczere życzenia spokoju i radosci w Nowym Roku dla Wszystkich Jamnikowych Cioteczek.

Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas.

Posted

supergoga napisał(a):
Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki.
Spoźnione, ale naprawde szczere życzenia spokoju i radosci w Nowym Roku dla Wszystkich Jamnikowych Cioteczek.

Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas.

Przytulam mocno.....dużo sił życzę.....

Posted

[quote name='supergoga']Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki.

Przytulam do serca

Posted

[quote name='supergoga']Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki.

Witamy cieplutko:loveu:
po naszej ostatniej rozmowie... tego się właśnie, obawiałam.... dlatego też nie dzwoniłam.... zawsze! wyczuwam!.... nie potrafię rozmawiać na ten temat:-(.... Przytulam do serca..........
Dziękujemy i również Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku z serca życzę Siły i Spokoju....... i Spełnienia Marzeń.......
i jeszcze ....... proszę wracać do nas:lol: