Celina12 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Normalnie zakochana jestem w tych oczkach....:loveu::loveu: Quote
Mika31 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 kocham te oczy takie mądre i kochane a szpagat bezcenny:loveu: Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę szczerze, aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć. Do siego Roku!! Quote
Gusiaczek Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=comic sans ms][SIZE=4]Wszelakiego dobra, miłości, dobrych i mądrych ludzi wokół o sercach otwartych dla Was i Braci Mniejszych, którym życzę kochających domków. Życzmy sobie, by świat się opamiętał, by okrucieństwo i bezduszność nie miał[SIZE=4]y udziału w naszym życi[SIZE=4]u. [SIZE=4][SIZE=4]Zostańcie w zdrowiu. Cieszę się ogromnie, że mogę być w tym miejscu, z [SIZE=4]Wami.[/FONT] Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=georgia]Anuleczko, dla Ciebie , Jasiuni i całej Rodzinki [/FONT][FONT=georgia] tylko dobra na cały Nowy Rok 2013!!! [/FONT] Quote
danka1234 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku Oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy. Quote
anica Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [FONT=system][/FONT][FONT=impact][FONT=garamond]Wszystkim Wspaniałym Jamniczym Ciotką z serca życzę, żeby to był Wspaniały Rok, żeby spełniały się wszystkie marzenia, wielu sukcesów tych w życiu osobistym i tych zawodowych.. i... niech będzie taki... Wymarzony!!![/FONT] [/FONT] Quote
Celina12 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 JAsiu-co u Ciebie??? Może dałabyś jakieś fotki??? Ssssopel Quote
anica Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Zamieszczone przez Celina12 JAsiu-co u Ciebie??? Może dałabyś jakieś fotki??? Ssssopel .. Dobry pomysł Sopelku, na łykend będą fotki :lol: Jasia.... Quote
Isadora7 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 anica napisał(a):.. Dobry pomysł Sopelku, na łykend będą fotki :lol: Jasia.... Trzymamy za słowo Dorota, Rambo, Ruda i Ganga Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 anica napisał(a):.. Dobry pomysł Sopelku, na łykend będą fotki :lol: Jasia.... No to czekamy na fotki uroczej Jasieńki:loveu: Przesyłamy cieplusie uściski:) Quote
supergoga Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki. Spoźnione, ale naprawde szczere życzenia spokoju i radosci w Nowym Roku dla Wszystkich Jamnikowych Cioteczek. Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 supergoga napisał(a):...Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas. Supergoga - wyrazy współczucia.... Quote
Celina12 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 supergoga napisał(a):Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki. Spoźnione, ale naprawde szczere życzenia spokoju i radosci w Nowym Roku dla Wszystkich Jamnikowych Cioteczek. Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas. Przytulam mocno.....dużo sił życzę..... Quote
Isadora7 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='supergoga']Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki. Spoźnione, ale naprawde szczere życzenia spokoju i radosci w Nowym Roku dla Wszystkich Jamnikowych Cioteczek. Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas. Przytulam do serca Quote
supergoga Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 A ja Was też. Dobrze tu wrócić. Miło w jamnikowym zakątku/ Quote
anica Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='supergoga']Wreszciezabralam się do zagladania, co u Jasi. I padłam ze śmiechu na miskowe fotki. Spoźnione, ale naprawde szczere życzenia spokoju i radosci w Nowym Roku dla Wszystkich Jamnikowych Cioteczek. Wybaczcie milczenie: w październiku zmarla mi Mama, a w Wigilie teściowa. Zły czas dla nas. Witamy cieplutko:loveu: po naszej ostatniej rozmowie... tego się właśnie, obawiałam.... dlatego też nie dzwoniłam.... zawsze! wyczuwam!.... nie potrafię rozmawiać na ten temat:-(.... Przytulam do serca.......... Dziękujemy i również Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku z serca życzę Siły i Spokoju....... i Spełnienia Marzeń....... i jeszcze ....... proszę wracać do nas:lol: Quote
Recommended Posts