Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak dziękuję bardzo - Była śliczna i przekochana ..zostanie na zawsze z nami ..
faktycznie dziwne !!!??? pisałam do Jofracy> Jak się pozbierać na dogo po awarii<
a tu mi wyświetla ???? Dziękujemy za wpis anica Twój post pojawi się po zatwierdzeniu przez moderatora. - coś jak - Rozmowy kontrolowane???

Posted

A namawiają na wykupienie abonamentu-a cenzura działa,robią sobie co chcą...:shake::shake:Rzeczywiście podobne są-tak jak Sopeluchna do mojego niezapomnianego Atosika-tylko charaktery inne.Całujemy WAS mocno,bardzo mocno...

Posted

Dziękuję Celinko :)
tak .. to powinnam zaznaczyć ,że podobne są powierzchownie.. ale charaktery inne !! zupełnie inne..
ale.. wiem ,że Jasia zna - niestety!!! inną stronę życia niż Kajcia ..
ale nieszkodzi .. ja jej wszystko wynagrodzę :p
chyba jeszcze udało mi się zrobić porządki wiosenne z fotami ;)
a jeśli chodzi o dogo to próbuję to wszystko jakoś zrozumieć :roll:

Posted

Potrzebujesz czasu ...
wiem.... jak to jest....
dobrze że jest Amelka.. Ciorcia .. Neruś.. Kilerek.. aaa przecież masz wspaniałych synów..synową i TZ ..
Masz Berni dla kogo żyć !!!

Posted

Jasia potrafi się uśmiechać ,naprawdę jest niesamowita , może kiedyś uda mi się zrobić zdjęcie , cały czas próbuję...

jeszcze nie dzisiaj...

ach.. to jej spojrzenie - kocham :)
blisko...

Posted

pikowanie już było ponad chyba tydzień temu ? ale tyle się działo..
chociaż wydaje mi się ,że niewiele urosły do dzisiaj ? patent z butelkami po wodzie sprzedał mi kolega - zobaczymy co będzie...

Posted

anica napisał(a):
pikowanie już było ponad chyba tydzień temu ? ale tyle się działo..
chociaż wydaje mi się ,że niewiele urosły do dzisiaj ? patent z butelkami po wodzie sprzedał mi kolega - zobaczymy co będzie...

Ja wiem - krzaczory z wielgachnymi i pysznymi pomidorami !!! Uwielbiam zapach świeżo zerwanego pomidora lub zapach liśći po potarciu ręką :)

Posted

lek do zacałowania...te ślipka cudowne....:loveu:...wiesz mój Atosik sie też uśmiechał-i cudnie to wyglądało-bo był szczerbaty...polowałam rok na zrobienie Jego uśmiechu-gdzieś tam na wątku są fotki na schodach-uśmiech witającego mnie Atosika.

Posted

http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=20120426321.jpg&res=landing
Jaka Ona śliczna!!!
http://desmond.imageshack.us/Himg577/scaled.php?server=577&filename=20120426326.jpg&res=landing
To spojrzenie, te cudne oczęta - takie poczciwe!!!
Życzę Wam CUUDNEGO, WSPANIAŁEGO I SŁONECZNEGO WEEKENDU!!! Wypoczywajcie i wracajcie do nas z "furą" zdjęć:loveu::loveu::loveu:!!!