jaanna019 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 To ja o fachowość wizyty jestem spokojna. Trzymam kciuki. Kapsel do domu! Quote
Atomowka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To teraz tylko, żeby wszystko poszło ok i za to trzymam kciukasy z całych sił Quote
Pysioo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wizyty na razie nie było. Trzymajmy kciuki, aby wszystko dobrze ułożyło się dla Kapselka! Quote
Pysioo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pani, która ma przeprowadzić rozmowę była bardzo zajęta – pisała, że postara się umówić podczas weekendu. Nie mogę się dodzwonić do chętnej na adopcję. Próbowałam wielokrotnie, ale nie odbiera. Chciałam zapytać czy nadal jest chętna na adopcję i poinformować o spotkaniu w sprawie psa. Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 MAm nadzieje, ze to naprawde brak czasu....... Quote
Pysioo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Rozmawiałam przez telefon z Panią, która chce adoptować Kapsla (bardzo miła osóbka). Spotkanie w sprawie Kapsla odbędzie się we wtorek. Pani ucieszyła się, że Kapsel jest nadal do adopcji – martwiła się, że ktoś inny weźmie psa (a ona bardzo chce przygarnąć Kapselka). Jeśli rodzinka uzyska pozytywną opinię podczas wizyty przedadopcyjnej – Kapsel jak najszybciej pojedzie do nowego domku. Pani Asia nie chce, by Kapsel siedział jesienią w schroniskowym boksie, skoro może grzać się we własnym domku. P. Asia ucieszyła się bardzo, że Ares pojechał do nowego domku, bo myślała o nim i zastanawiała się czy znajdzie dom przed zimą. Quote
Alexandra29 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nie było mnie kilka dni. Takie dobre wieści na mnie czekały:-) No i Sharpki 2 znalazły domki:-) Pysio skrzynka wolna:-) Quote
jaanna019 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Super! Skoro wszyscy rozgrzani to siłą rozpędu może tu jeszcze zadziałamy? http://www.dogomania.pl/threads/194687-Ofiara-reklam-!-Pi%C4%99kna-shar-peika-jeszcze-dziecko-a-ju%C5%BC-w-schronie!!! Quote
maczekxp Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jestescie niesamowici!!! Dziekuje wszystkim, ktorzy przyczynili sie do tego, ze Ares ma nowy dom, a Kapsel jest juz jedna lapa w swoim. To dobry psiak. Tylko w boksie robi wrazanie groznego, szczeka okropnie, ale tylko dlatego, ze chce z niego wyjsc. poza boksem-slodziak:)Kapsel mialby bardzo ciezko w schronisku w zimie, bo ma krociutka siersciuche, a tak...Bardzo sie ciesze:):):) P.S. Na razie nigdzie nie wyjezdzam, wiec gdyby byla potrzebna moja pomoc... Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Do wtorku wieczorem będę siedzieć jak na szpilkach. Mam nadzieję, że tym obserwatorem nie jest ktoś ciekawski z dogo, tylko osoba zainteresowana psem. Na jakiej zasadzie działa z tym obserwatorem? Jest to ktoś kto ma konto na allegro czy system wpisuje każdego kto wszedł na aukcję? Quote
Luzia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dorzuciłam do chłopaczkowego allegro jego koleżankę z Krakowa: http://allegro.pl/show_item.php?item=1271351641 Quote
Luzia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pysioo napisał(a):Do wtorku wieczorem będę siedzieć jak na szpilkach. Mam nadzieję, że tym obserwatorem nie jest ktoś ciekawski z dogo, tylko osoba zainteresowana psem. Na jakiej zasadzie działa z tym obserwatorem? Jest to ktoś kto ma konto na allegro czy system wpisuje każdego kto wszedł na aukcję? Nie, pokazuje tylko takiego który w opcjach zaznaczy że obserwuje konkretną aukcję. Dzięki temu osoba taka może mieć wgląd czy są jakieś oferty kupna/. Poza tym na dole strony po prawej stronie jest liczba osób które widziały aukcję. Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bardzo fajna ta aukcja. Oby zgłosił się dobry domek dla Inki. Co z Kapslem – będzie wiadomo jutro wieczorem. Quote
jaanna019 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 No to jak na szpilkach czekam ;) Oboje są piękni ehhhh Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [FONT="]jaanna019[/FONT] proszę wrzuć banerki obu psiaków na 1 stronę w ich wątkach. Jeśli ktoś chce wrzucić banerek do sygnatury, łatwiej go znajdzie. Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dzięki wielkie. :) Nie wiem jak ten wątek mógłby funkcjonować bez Ciebie! Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Rozmawiałam z Panią Lidką. W sprawie Kapsla był tylko jeden telefon (spod Warszawy). W razie gdyby pierwszy domek dla Kapsla nie wypalił (mam nadzieję, że jednak to będzie ten domek – Kapselkowy), będziemy kontaktować się z drugą panią. Quote
Polla Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jutro zabiorę się za ogłaszanie cudnej Inki, a co z Kapslem? ogłaszać go, czy nadal czekamy? Quote
Recommended Posts