Jump to content
Dogomania

Shar pei w schroniskowym boksie - ginie w oczach. Nie przetrwa zimy!!! - Już w DS

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani, która ma przeprowadzić rozmowę była bardzo zajęta – pisała, że postara się umówić podczas weekendu. Nie mogę się dodzwonić do chętnej na adopcję. Próbowałam wielokrotnie, ale nie odbiera. Chciałam zapytać czy nadal jest chętna na adopcję i poinformować o spotkaniu w sprawie psa.

Posted

Rozmawiałam przez telefon z Panią, która chce adoptować Kapsla (bardzo miła osóbka). Spotkanie w sprawie Kapsla odbędzie się we wtorek. Pani ucieszyła się, że Kapsel jest nadal do adopcji – martwiła się, że ktoś inny weźmie psa (a ona bardzo chce przygarnąć Kapselka). Jeśli rodzinka uzyska pozytywną opinię podczas wizyty przedadopcyjnej – Kapsel jak najszybciej pojedzie do nowego domku. Pani Asia nie chce, by Kapsel siedział jesienią w schroniskowym boksie, skoro może grzać się we własnym domku.

P. Asia ucieszyła się bardzo, że Ares pojechał do nowego domku, bo myślała o nim i zastanawiała się czy znajdzie dom przed zimą.

Posted

Jestescie niesamowici!!!
Dziekuje wszystkim, ktorzy przyczynili sie do tego, ze Ares ma nowy dom, a Kapsel jest juz jedna lapa w swoim. To dobry psiak. Tylko w boksie robi wrazanie groznego, szczeka okropnie, ale tylko dlatego, ze chce z niego wyjsc. poza boksem-slodziak:)Kapsel mialby bardzo ciezko w schronisku w zimie, bo ma krociutka siersciuche, a tak...Bardzo sie ciesze:):):)
P.S. Na razie nigdzie nie wyjezdzam, wiec gdyby byla potrzebna moja pomoc...

Posted

Do wtorku wieczorem będę siedzieć jak na szpilkach. Mam nadzieję, że tym obserwatorem nie jest ktoś ciekawski z dogo, tylko osoba zainteresowana psem.

Na jakiej zasadzie działa z tym obserwatorem? Jest to ktoś kto ma konto na allegro czy system wpisuje każdego kto wszedł na aukcję?

Posted

Pysioo napisał(a):
Do wtorku wieczorem będę siedzieć jak na szpilkach. Mam nadzieję, że tym obserwatorem nie jest ktoś ciekawski z dogo, tylko osoba zainteresowana psem.

Na jakiej zasadzie działa z tym obserwatorem? Jest to ktoś kto ma konto na allegro czy system wpisuje każdego kto wszedł na aukcję?

Nie, pokazuje tylko takiego który w opcjach zaznaczy że obserwuje konkretną aukcję.
Dzięki temu osoba taka może mieć wgląd czy są jakieś oferty kupna/.
Poza tym na dole strony po prawej stronie jest liczba osób które widziały aukcję.

Posted

Rozmawiałam z Panią Lidką. W sprawie Kapsla był tylko jeden telefon (spod Warszawy). W razie gdyby pierwszy domek dla Kapsla nie wypalił (mam nadzieję, że jednak to będzie ten domek – Kapselkowy), będziemy kontaktować się z drugą panią.