Soema Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No to przyjemne z pożytecznym :) zapakuję to i nadam w poniedziałek jak się uda. Cosmo miał dziś amputację łapy. Quote
anetek100 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ehhh szkoda łapeczki:(:(:(mam nadzieje, że nie było koplikajci i szybko dojdzie do siebie:) Quote
Soema Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 anetek100 napisał(a):ehhh szkoda łapeczki:(:(:(mam nadzieje, że nie było koplikajci i szybko dojdzie do siebie:) Akurat jemu łapa przeszkadzała, już zaczął ją sobie ranić.. Mam nadzieję, że szybko się chłopak weźmie za siebie ;) dobrze, że już po. Quote
grzenka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Soemo, jak się czuje Cosmo po amputacji? Quote
Soema Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 grzenka napisał(a):Soemo, jak się czuje Cosmo po amputacji? NA FB wstawili adnotację, że wariat już skacze :) to było do przewidzenia. Bo on ma totalne ADHD. ;) w końcu mu nic nie przeszkadza. Quote
grzenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Bardzo się cieszę, że z Cosmo taki bohater.Odnawiam mu Allegro, jak zresztą i paru innym psiakom.A jak z adopcjami, coś ruszyło? Quote
Soema Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zastój... ogłoszenia odświeżam na bieżąco i zero telefonów. :( Quote
chita Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 chita napisał(a):ja mam pakiet tutaj http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-ogłoszeniowy-.-Zakończony-.Trwa-realizacja-zamówień-. pisalam prosbe do Anji zeby przeniesc pakiet na innego psiaka bo Dalia ktorej wykupilam ma juz ogloszenia, jesli chcecie to wstawcie tam tekst fotki i kontakt, napiszcie ze to zamiast Dalci ode mnie, wszystko juz zaplacone;) soema wkleisz tam cos w wolnej chwili, ja sie totalnie nie lapie w waszych psiakach:oops: a pakiety coraz czesciej robione sa bez jakiejkolwiek kolejnosci wiec moze nie trza bedzie dlugo czekac Quote
Soema Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 chita napisał(a):soema wkleisz tam cos w wolnej chwili, ja sie totalnie nie lapie w waszych psiakach:oops: a pakiety coraz czesciej robione sa bez jakiejkolwiek kolejnosci wiec moze nie trza bedzie dlugo czekac Karola, może Daisy? masz gdzieś jeszcze jej zdjęcia czy szukać? Quote
chita Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Soema napisał(a):Karola, może Daisy? masz gdzieś jeszcze jej zdjęcia czy szukać? ee jasne:) daisy mam u siebie na allegro to se przekleje;) Quote
Soema Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 chita napisał(a):ee jasne:) daisy mam u siebie na allegro to se przekleje;) Dzięki! Daisy po sterylce i szczepieniach, lubi inne psy i koty. I pewnie chwile zejdzie jej z aklimatyzacją w nowym miejscu. Quote
grzenka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,10634396,W_koncu_dobra_wiadomosc_dla_zwierzakow__Gminy_chca.html Quote
Soema Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='grzenka']http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,10634396,W_koncu_dobra_wiadomosc_dla_zwierzakow__Gminy_chca.html Czytałam właśnie rano....:shake: Cosmo :) Quote
grzenka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ach ten Cosmo:loveu: taki biedny z tą łąpką a taki słodziak straszny, uśmiech mu z pysia nie schodzi.Niesamowity pies:loveu:Domu mu trzeba:roll: Quote
Soema Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 grzenka napisał(a):Ach ten Cosmo:loveu: taki biedny z tą łąpką a taki słodziak straszny, uśmiech mu z pysia nie schodzi.Niesamowity pies:loveu:Domu mu trzeba:roll: Adopcje stoją, z ogłoszeń nikt nie dzwoni. Poodświeżałam to co mogłam. Poszukuję DT dla Nafi co jest u mnie, albo DS co ma mega cierpliwość. Na dniach założę jej wątek. Quote
Basia1968 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 prosimy o pomoc dla tego psiaka - jest w Sandomierzu i niestety obawiam sie, że może jakimś cudem "znaleźć dom" zdjęcie z komórki Quote
Soema Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Basia zgłaszałaś do SSPZ? On się błąka na Rynku?? Quote
Soema Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Misiowaty, wielki, piękny pies z depresją, o którym kiedyś pisałam został przyjęty z kolegą do przytuliska.. mam nadzieję, że zaufa ludziom i nabierze chęci do życia. i jego kumpel Kazik Quote
Soema Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No i cudo, co biegało po Sandomierzu - Berni mały Nygusek poszedł do domu :) Quote
grzenka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Soema napisał(a):i jego kumpel Kazik Mały wprost do zakochania, w moim typie na maksa:loveu:. A duży, misiowaty to chudzinek?Bo tak jakoś tej 2-ej fotce wygląda.... Dobrze że znaleźli u Was miejsce:roll:. Quote
Soema Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pamiętacie Corso? Dzwoniła do mnie pani, bo zauważyła gdzieś jego stare ogłoszenie, że on nadal chodzi po Gorzycach.. tuli się do ludzi, gania za samochodami... i... chcą go odstrzelić albo po cichu.. uśpić :shake: co najgorsze.. ON się błąka z BRATEM! :mdleje: to są młode psy... ma ktoś jakikolwiek pomysł? Jakieś miejsce, czy działkę.... tak się pytam, bez większych nadziei. Quote
Soema Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 grzenka napisał(a):Mały wprost do zakochania, w moim typie na maksa:loveu:. A duży, misiowaty to chudzinek?Bo tak jakoś tej 2-ej fotce wygląda.... Dobrze że znaleźli u Was miejsce:roll:. Tak, mimo dokarmiania go przez Panią Renatę, niestety misio chudy był jak nie wiem.. piękny pies, starszy.. łaził z potworną, paskudną obrożą, z wielkimi śrubami. Ta pani mu to zdjęła na szczęście, bo robiła się mu rana na szyi. A Kazio śmieszny :) tu więcej zdjęć Bushido KAZIK Quote
grzenka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Soema napisał(a):Pamiętacie Corso? chcą go odstrzelić albo po cichu.. uśpić :shake: co najgorsze.. ON się błąka z BRATEM! Jasna cholera, co za podłe kreatury, co im do cholery przeszkadza bezdomny pies?Nie wiem co robić...Z Gorzyc jest na dogo chyba Marlena..może do niej napisać, jak myślisz? Quote
Soema Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 grzenka napisał(a):Jasna cholera, co za podłe kreatury, co im do cholery przeszkadza bezdomny pies?Nie wiem co robić...Z Gorzyc jest na dogo chyba Marlena..może do niej napisać, jak myślisz? Marlena jest w Warszawie. Trzeba znaleźć mu miejsce.. nie wiem jak u Murki jest? Może uda się od gminy wyegzekwować jakieś środki. Pani która go zgłaszała, może go złapać i chwilę na działce przetrzymać, jakby się transport znalazł.. nie wiem jak ten drugi wygląda, obdzwoniłam znajomych żeby zrobili zdjęcia i teraz będę czekała.. Podobno Corso jest już teraz dużo chudszy niż na zdjęciach.. Quote
grzenka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Przecież on na zdjęciach już jest chudy...:shake: Jezu, co to za ludzie tam żyją?:shake::shake::shake: Będziesz pisała do Murki? Quote
Recommended Posts