Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

za Samare tez trzymam...
czy Daisy nadal u Was, pogubilam sie:oops: ma u mnie allegro caly czas, dzis bylo jakies zapytanie odeslalam do Cie Soema, ale nie wiem czy sie odezwa, szału nie było:roll:

Posted

[quote name='grzenka']Trzymam kciuki bardzo, bardzo za walkę Samarki.
Super, że choć Mila pojechała do domu...tak to złe z dobrym się przeplata...:-(
Allegro dla Cosmo:
http://allegro.pl/uroczy-mlodziutki-cosmo-czeka-na-wspanialy-dom-i1895332223.html
i Sharkusia:
http://allegro.pl/slodki-kochajacy-ludzi-sharkus-szuka-domu-i1895332654.html
Dziekuję Grzenko :Rose:

Cosmo w tym tygodniu ma amputację... nie uda się uratować łapy :shake:
[quote name='chita']za Samare tez trzymam...
czy Daisy nadal u Was, pogubilam sie:oops: ma u mnie allegro caly czas, dzis bylo jakies zapytanie odeslalam do Cie Soema, ale nie wiem czy sie odezwa, szału nie było:roll:
Samara gaśnie...

O Daisy cisza :(

za to są telefony z ogłoszeń szczeniaków.. ale bez jakiś rewelacji niestety.. ale ludzie szukają, oglądają..

Posted

Z Samarką kiepsko :( walczymy, ale to już ......
Luzia ją karmi strzykawką, dostaje kroplówki.. ale nie ma się już gdzie jej wkłuwać :( dziś pewnie będzie decydujący dzień :(:(

Cosmo na dniach będzie miał amputację przedniej łapy.. Ma ktoś jakiś pomysł na DT pooperacyjny? Bo on wróci do przytuliska... za duży jest żebym go wzięła do Krakowa do siebie. A w przytulisku, chłodno i wilgotno, bo przecież tam ogrzewania nie ma, dziury w oknach :shake:
nie mam wizji.. a miasto nadal i wciąż problem ma w du*ie.
Robi się co może, a i tak pewnych rzeczy się nie przeskoczy.

Posted

grzenka napisał(a):
Matko, nie wiem co napisać:-(....
Nie mam pomysłu co z Cosmem:shake:

Założę mu chyba wątek... ale to młody, duży pies, którego rozpiera energia. To nie będzie proste. Moja Molla ważyła 5 kilo, a nie 25 i bywało ciężko.
Są tereny wokół Sandomierza, ale .... no właśnie, za duże pieniądze, za małe zaangażowanie władz miasta.

Posted

Za dużo ostatnio śmierci...:shake: :( :(

To będzie dla nas ciężki okres.. Staruszek Misiu (16-17lat..), z guzem przy odbycie, póki co na lekach żwawy i radosny, ale chłód daje się we znaki jego stawom..

Leska.. która miała usuwane guzy jakiś czas temu, chudnie mimo wilczego apetytu.. podejrzenie przerzutów :(
niedługo kolejne badania.. musimy ją zabrać do kliniki..

teraz jest duużo chudsza :(

Boryskowi też dokuczają stawy... i ta starość..

idę spać... dość buczenia..

Posted

Tak mi przykro. Właśnie za dużo śmierci :-( ostatnio tak wiele... Niewiem czy ktoś z Was ma konto na FB dzisiaj pojawiła się szokująca informacja o psiaku imieniem Rocky był psim ambasadorem miał blog na Fb, dopiero co czytałam że zaginął, a dzisiaj przeczytałam że nie żyje i niewiadomo czemu :(