grzenka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Maniek jest po prostu niesamowity.Nikt o niego nie dzwonił z tych ogłoszeń które miał? Quote
Bushido Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Niestety , cisza. Ale dziś dwa duże psy nas opuszczają :) Szczegóły wkrótce ;) Quote
Bushido Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Niestety Pan dziś nie przyjechał. Ostatnimi czasy przychodzą do nas pielgrzymki ale psów nie ubywa. :/ Quote
Bushido Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Czy wy też tak macie, że allegro usuwa wam aukcje psów? Chyba nie można już wystawiać psów przytuliskowych i schroniskowych? Quote
grzenka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/221055-gt-gt-gt-Allegro-blokuje-aukcje-adopcyjne-zemsta-pseudohodowc%C3%B3w-czy-nadgorliwo%C5%9B%C4%87-lt-lt-lt No niestety Allegro odsyła teraz na tablica.pl Quote
Bushido Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 No to ładnie nas zrobili. Wydawało mi się coś to podejrzane bo za aukcję brali ponad 2 zł. Wczoraj Daszka znalazła dom :) Quote
grzenka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A co u Sharka i Cosmo?Dalej w przytulisku? Będę musiała znowu wykupić pakiety dla nich i Mańka. Quote
Bushido Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Daszka wróciła bo się rodzinie nie spodobała. Za to Goldenka pojechała do Gorzyc i mamy pierwsze wieści z domu, że wszystko jest w porządku. Shark nie wychodzi z pokoju, dalej sieje panikę. Cosmo jest na kojcu, szaleje, bawi się, cały Cosmo. Wstrzymaj się na razie z ogłoszeniami jak możesz. Zrobimy lepsze zdjęcia to będą większe szanse na adopcje. Tyle mamy fajnych psów w przytulisku a chętnych brak. Quote
Montana Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ciekawe czy na osiedle czy na wieś?może Ją zobaczę jak się ma. Quote
Bushido Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Koło zalewu gdzieś. Wzięli ją znajomi naszej wolontariuszki, mamy z nimi kontakt. Quote
grzenka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Bushido'] Wstrzymaj się na razie z ogłoszeniami jak możesz. Zrobimy lepsze zdjęcia to będą większe szanse na adopcje.[/QUOTE] Jasne, dobre zdjęcia to podstawa. Quote
Bushido Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Dostaliśmy zdjęcia od właścicieli Saszki. Patrzcie i podziwiajcie :) beztroskie życie Buziak I nurkowanie Quote
Bushido Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 A to Rambo Bambo :) wychodzi sobie elegancko na spacery :) I staruszek Fafik :) Quote
Luzia Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Saszka z kumplem normalnie jak dwa wilki :) Quote
Bushido Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Mam parę zdjęć Mańka. Wszystkie robione z lampą z niebieskimi oczami bo bez nie da rady zrobić w budynku. Edited February 26, 2012 by Bushido Quote
grzenka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Oj, Maniek niezmiennie mnie zachwyca. On jest tak oryginalny,że musi po prostu trafić na swojego człowieka, który doceni tę niebanalną urodę. Nie jest psem dla każdego. Zdjęcia OK do ogłoszeń bo jest na nich w całej okazałości.Tylko muszę poszukać jakiegoś bazaru ogłoszeniowego. A macie może chustkę z napisem "szuka domu"? To dobry patent do fotek do ogłoszeń albo w ogóle kolorowa bandamka na szyi.Ładnie wygląda na zdjęciach i podobno przynosi efekty bo wyróżnia i zwraca uwagę ludzi. Quote
Bushido Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nie, nie mamy nic takiego :( Tu są stare fotki https://picasaweb.google.com/114806806614562947536/Maniek Quote
grzenka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Poszukam może na dogo jest jakiś bazarek z takimi chustkami ("szukam domu"), niedawno widziałam... Quote
Luzia Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 grzenka napisał(a):Oj, Maniek niezmiennie mnie zachwyca. On jest tak oryginalny,że musi po prostu trafić na swojego człowieka, który doceni tę niebanalną urodę. Nie jest psem dla każdego. Zdjęcia OK do ogłoszeń bo jest na nich w całej okazałości.Tylko muszę poszukać jakiegoś bazaru ogłoszeniowego. A macie może chustkę z napisem "szuka domu"? To dobry patent do fotek do ogłoszeń albo w ogóle kolorowa bandamka na szyi.Ładnie wygląda na zdjęciach i podobno przynosi efekty bo wyróżnia i zwraca uwagę ludzi. Bardzo fajny pomysł z tymi bandamkami, to rzeczywiście może dać niezły efekt :) Popatrzę u siebie w domu bo swojego czasu mój psiak nosił. Pamiętam, że miałam czerwoną i niebieską, a do tego jakąś firmową ( chyba kiltix ). Tyle że to takie zwykłe bez napisów. Quote
Bushido Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Popatrz, popatrz Luzia. Jak masz to możesz zostawić w przytulisku i ja w sobotę zrobię zdjęcia. Kurczę chciałabym wyjść z nim na dwór, ale każde wcześniejsze wyjście nie kończyło się dobrze. Chciałam w tygodniu wpaść ale mam mase roboty, wiem, że nowe szczeniaki są. :( Ktoś wyrzucił :shake: Quote
Bushido Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Mamy 4 nowe szczeniaki. 2 ktoś przerzucił przez ogrodzenie, 2 wyrzucone na hucie i te są w domu tymczasowym. Na szczęście ;) A i grzenko jakbyś robiła te ogłoszenia to prosiłabym Cię o podawanie tych dwóch numerów 502 422 736 , 505 269 006 Dziękuję! Quote
grzenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 OK.Zamówiłam 4 pakiety ogłoszeń - dwa mniejsze i dwa większe. Mam w planach Mańka, Szarka, Cosmo i Kazia.W następnym m-cu kupię pakiety dwóm suniom, na razie wykupiłam chłopakom. Luziu, znalazłaś te kolorowe chustki? Szukałam na bazarkach na dogo, tych z napisem "szukam domu" ale nigdzie ich nie ma. Jak tylko gdzieś dojrzę to zaraz kupię i prześlę ale póki co to niech będą zwykłe. Quote
Recommended Posts