Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Daszka wróciła bo się rodzinie nie spodobała. Za to Goldenka pojechała do Gorzyc i mamy pierwsze wieści z domu, że wszystko jest w porządku.

Shark nie wychodzi z pokoju, dalej sieje panikę. Cosmo jest na kojcu, szaleje, bawi się, cały Cosmo.

Wstrzymaj się na razie z ogłoszeniami jak możesz. Zrobimy lepsze zdjęcia to będą większe szanse na adopcje. Tyle mamy fajnych psów w przytulisku a chętnych brak.

Posted

[quote name='Bushido']
Wstrzymaj się na razie z ogłoszeniami jak możesz. Zrobimy lepsze zdjęcia to będą większe szanse na adopcje.[/QUOTE]
Jasne, dobre zdjęcia to podstawa.

Posted

Oj, Maniek niezmiennie mnie zachwyca. On jest tak oryginalny,że musi po prostu trafić na swojego człowieka, który doceni tę niebanalną urodę. Nie jest psem dla każdego. Zdjęcia OK do ogłoszeń bo jest na nich w całej okazałości.Tylko muszę poszukać jakiegoś bazaru ogłoszeniowego.
A macie może chustkę z napisem "szuka domu"? To dobry patent do fotek do ogłoszeń albo w ogóle kolorowa bandamka na szyi.Ładnie wygląda na zdjęciach i podobno przynosi efekty bo wyróżnia i zwraca uwagę ludzi.

Posted

grzenka napisał(a):
Oj, Maniek niezmiennie mnie zachwyca. On jest tak oryginalny,że musi po prostu trafić na swojego człowieka, który doceni tę niebanalną urodę. Nie jest psem dla każdego. Zdjęcia OK do ogłoszeń bo jest na nich w całej okazałości.Tylko muszę poszukać jakiegoś bazaru ogłoszeniowego.
A macie może chustkę z napisem "szuka domu"? To dobry patent do fotek do ogłoszeń albo w ogóle kolorowa bandamka na szyi.Ładnie wygląda na zdjęciach i podobno przynosi efekty bo wyróżnia i zwraca uwagę ludzi.

Bardzo fajny pomysł z tymi bandamkami, to rzeczywiście może dać niezły efekt :) Popatrzę u siebie w domu bo swojego czasu mój psiak nosił. Pamiętam, że miałam czerwoną i niebieską, a do tego jakąś firmową ( chyba kiltix ). Tyle że to takie zwykłe bez napisów.

Posted

Popatrz, popatrz Luzia. Jak masz to możesz zostawić w przytulisku i ja w sobotę zrobię zdjęcia. Kurczę chciałabym wyjść z nim na dwór, ale każde wcześniejsze wyjście nie kończyło się dobrze.
Chciałam w tygodniu wpaść ale mam mase roboty, wiem, że nowe szczeniaki są. :( Ktoś wyrzucił :shake:

Posted

Mamy 4 nowe szczeniaki. 2 ktoś przerzucił przez ogrodzenie, 2 wyrzucone na hucie i te są w domu tymczasowym. Na szczęście ;)

A i grzenko jakbyś robiła te ogłoszenia to prosiłabym Cię o podawanie tych dwóch numerów 502 422 736 , 505 269 006 Dziękuję!

Posted

OK.Zamówiłam 4 pakiety ogłoszeń - dwa mniejsze i dwa większe.
Mam w planach Mańka, Szarka, Cosmo i Kazia.W następnym m-cu kupię pakiety dwóm suniom, na razie wykupiłam chłopakom.
Luziu, znalazłaś te kolorowe chustki? Szukałam na bazarkach na dogo, tych z napisem "szukam domu" ale nigdzie ich nie ma. Jak tylko gdzieś dojrzę to zaraz kupię i prześlę ale póki co to niech będą zwykłe.