Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

Posted

[quote name='wadercia']ah to bardzo dobrze :) a jak sprawa ze szczeniakami? ktos jeszcze dzownil?
Nikt absolutnie... Cosmo ma opiekuna wirtualnego.
Zastój znowu..

Sharkuś :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli Cosmo w tym tygodniu ma mieć operację łapki...?Dobrze, że choć ma wirtualnego opiekuna.Ale domku mu trzeba szukać, jak tylko będzie jakiś bazarek ogłoszeniowy to mu wykupię pakiecik.
Sharkuś przecudny, jemu pakiet też trzeba powtórzyć.Może Wadercia zrobi w najbliższym czasie kontynuację bazarku:lol::cool3::razz:

Posted

Soema jesli bedziesz miala wiecej czasu (wiem ze tez zalatana dziewczyna jestes) to postraj sie szczeniaki jakos oddzielnie pododaawac. To pooglaszam an najczesciej odwiedzanych stronach sunie moze wowczas zostana bardziej zauwazone ;)

Posted

[quote name='wadercia']Soema jesli bedziesz miala wiecej czasu (wiem ze tez zalatana dziewczyna jestes) to postraj sie szczeniaki jakos oddzielnie pododaawac. To pooglaszam an najczesciej odwiedzanych stronach sunie moze wowczas zostana bardziej zauwazone ;)
JA robiłam ostatnio tym dwóm jasnym. Bushido trzaska foty reszcie :)

takie są dwie, plotki mówią, że się czymś różnią :grins:

Posted

[quote name='wadercia']a to są dwie rozne sunie? :-o ja myslalam ze to jedna i ta sama.
No coz teraz robie jeden pakiet z bazarku a pozniej allegro tablice i gumetree i takei tam inne im zrobie :D
Ich było 4 dwie rude i dwie popielate puchate :) dwóch tatusiów :)

No i te od białej suki

Posted

Super Waderciu, że zrobiłaś Allegra i odnowiłaś te poprzednie, m.in.dla Sharkusia.Dzięki wielkie.A Rózię trzeba będzie porządnie poogłaszać bo malutka taka cudna i słodka.

Posted

nie ma za co. Mam ogromny sentyment do psiakow z Sandomierza. Dla mnie wszystkie sa tak cudownie rozkoszne :)
Poza tym, uwielbiam Soeme... taka mała miłośc na odległość :cool3::loveu:

Wiem jaka ciezka sytuacje maja tam w schornisku wiec czuje sie w obowiazku zrobic cokolwiek :mad:

Posted

[quote name='beka']Jakie macie piekne maluszki.
Jak tylko dojadą te onki, to prosze o zdjecia
Tu są zdjęcia.
https://picasaweb.google.com/114806806614562947536/SANSAISZELMA

Ta mała poszła do domu

*żabo* rzeczy wyślę do Anetek100, bo ja nie dam rady ogarnąć bazarku. Z 3 psami w pokoju, nawet nie mogę ich tu przynieść.

Czekam na zdjęcia dużego misiowatego psa w depresji.. błąka się po Sandomierzu od dawna. Jest w złej kondycji. trzeba będzie mu znaleźć jakieś miejscem, bo on nie przeżyje. :( albo zostanie uśpiony, albo wpadnie pod samochód, albo...

Posted

No przeciez juz wczesniej o tym pisalam, kiedy Ty masz to wszystko obfocic, poopisywac, zrobic bazar, pilnowac go i jeszcze na dodatek zajmowac sie psami.... ?? Doba zbyt krotka jest.

Posted

*zaba* napisał(a):
No przeciez juz wczesniej o tym pisalam, kiedy Ty masz to wszystko obfocic, poopisywac, zrobic bazar, pilnowac go i jeszcze na dodatek zajmowac sie psami.... ?? Doba zbyt krotka jest.

Niestety nikt w Krk też nie ma czasu pomóc. Spakuję to w poniedziałek w karton i nadam, jak dostanę adres.

Posted

Soemko jak mowilam chętnie obfoce wymierze fotki obrobie itp:):):)ciągnę teraz dwa bazarki, mam w domu jeden wielki cyrk i bazar hehehehe plus piwnica, zbieram skąd dają i na co chcą także ejden dodatkowo jedynie mnie zasypie buahahahaha tez trzy psy w pokoju, ćwierkające kanarki, latający królik dom wariatów, zatem spoko nie ma problemu:):):)odciążę i pomoge chociaż w ten sposób Wam, bo robicie już i tak tyle dobrego:):):):)

Posted

nio a jak:)hehehehe pozdrawiam z Olsztyna :):):) śmieją sie ze mnie, że nie dośc, że ejstem jednym wielkim bazarem, to jeszcze z mojego małego autka robie ciężarówke, bo wożę od ludzi kołdry, koce gary do schroniska, oni dzwonią jak mają ja wiozę:) czasem na kontenerku przy smietniczku lezy jakis koc więc też pobawie sie w tuptusia także normalka:):):)

zatem jak zobaczysz nurkującą w smieciach blondynke w okularach lub załadowanego matiza po sma dach to duże prawdopodobieństwo że ja buahahahahaha

Posted

spoko, oswoiłam się z tym widokiem już:):):) mnie tez juz znają, jak potrzebuja czegoś do ubrania pisza do mnie, może coś uda się im u mnie kupic, zawsze to taniej a na pieski pójdzie:):):)