Soema Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='wadercia']ah to bardzo dobrze :) a jak sprawa ze szczeniakami? ktos jeszcze dzownil? Nikt absolutnie... Cosmo ma opiekuna wirtualnego. Zastój znowu.. Sharkuś :) Quote
grzenka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Czyli Cosmo w tym tygodniu ma mieć operację łapki...?Dobrze, że choć ma wirtualnego opiekuna.Ale domku mu trzeba szukać, jak tylko będzie jakiś bazarek ogłoszeniowy to mu wykupię pakiecik. Sharkuś przecudny, jemu pakiet też trzeba powtórzyć.Może Wadercia zrobi w najbliższym czasie kontynuację bazarku:lol::cool3::razz: Quote
Wadercia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 oj napewno nie zrobie :( Jestem zawalona praca + zalegajacy bazarek :( Quote
chita Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ja mam pakiet tutaj http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-ogłoszeniowy-.-Zakończony-.Trwa-realizacja-zamówień-. pisalam prosbe do Anji zeby przeniesc pakiet na innego psiaka bo Dalia ktorej wykupilam ma juz ogloszenia, jesli chcecie to wstawcie tam tekst fotki i kontakt, napiszcie ze to zamiast Dalci ode mnie, wszystko juz zaplacone;) Quote
Soema Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dzięki Dziewczyny. Tak amputacja ma być na dniach.. w środę jak mi się uda okiełznać Leskę jedziemy na RTG, USG jamy brzusznej... Quote
Wadercia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Soema jesli bedziesz miala wiecej czasu (wiem ze tez zalatana dziewczyna jestes) to postraj sie szczeniaki jakos oddzielnie pododaawac. To pooglaszam an najczesciej odwiedzanych stronach sunie moze wowczas zostana bardziej zauwazone ;) Quote
Soema Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='wadercia']Soema jesli bedziesz miala wiecej czasu (wiem ze tez zalatana dziewczyna jestes) to postraj sie szczeniaki jakos oddzielnie pododaawac. To pooglaszam an najczesciej odwiedzanych stronach sunie moze wowczas zostana bardziej zauwazone ;) JA robiłam ostatnio tym dwóm jasnym. Bushido trzaska foty reszcie :) takie są dwie, plotki mówią, że się czymś różnią :grins: Quote
Soema Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Rudzielec :) Ta mniejsza ruda jest w domu. mój numer 660 78 13 87 :) dzięki! Quote
Wadercia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 a to są dwie rozne sunie? :-o ja myslalam ze to jedna i ta sama. No coz teraz robie jeden pakiet z bazarku a pozniej allegro tablice i gumetree i takei tam inne im zrobie :D Allegro Sharka :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1908227878 Quote
Soema Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='wadercia']a to są dwie rozne sunie? :-o ja myslalam ze to jedna i ta sama. No coz teraz robie jeden pakiet z bazarku a pozniej allegro tablice i gumetree i takei tam inne im zrobie :D Ich było 4 dwie rude i dwie popielate puchate :) dwóch tatusiów :) No i te od białej suki Quote
Wadercia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Szczeniaki nr 1 ! - http://allegro.pl/show_item.php?item=1908229389 Ruda sunia - http://allegro.pl/show_item.php?item=1908229783 Szczeniaki nr 2! - http://allegro.pl/cudowne-szczeniaki-szukaja-domow-i1908850184.html Wszystkie maja podswietlenie :) Czekamy wobec tego na telefony! :) Quote
Soema Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 :Rose: dzięki! Mordki są kochane, wszystkie do zacałowania,, niesamowicie lgną do człowieka. Quote
beka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Jakie macie piekne maluszki. Jak tylko dojadą te onki, to prosze o zdjecia Quote
grzenka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Super Waderciu, że zrobiłaś Allegra i odnowiłaś te poprzednie, m.in.dla Sharkusia.Dzięki wielkie.A Rózię trzeba będzie porządnie poogłaszać bo malutka taka cudna i słodka. Quote
Wadercia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 nie ma za co. Mam ogromny sentyment do psiakow z Sandomierza. Dla mnie wszystkie sa tak cudownie rozkoszne :) Poza tym, uwielbiam Soeme... taka mała miłośc na odległość :cool3::loveu: Wiem jaka ciezka sytuacje maja tam w schornisku wiec czuje sie w obowiazku zrobic cokolwiek :mad: Quote
Soema Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='beka']Jakie macie piekne maluszki. Jak tylko dojadą te onki, to prosze o zdjecia Tu są zdjęcia. https://picasaweb.google.com/114806806614562947536/SANSAISZELMA Ta mała poszła do domu *żabo* rzeczy wyślę do Anetek100, bo ja nie dam rady ogarnąć bazarku. Z 3 psami w pokoju, nawet nie mogę ich tu przynieść. Czekam na zdjęcia dużego misiowatego psa w depresji.. błąka się po Sandomierzu od dawna. Jest w złej kondycji. trzeba będzie mu znaleźć jakieś miejscem, bo on nie przeżyje. :( albo zostanie uśpiony, albo wpadnie pod samochód, albo... Quote
*zaba* Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No przeciez juz wczesniej o tym pisalam, kiedy Ty masz to wszystko obfocic, poopisywac, zrobic bazar, pilnowac go i jeszcze na dodatek zajmowac sie psami.... ?? Doba zbyt krotka jest. Quote
Soema Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 *zaba* napisał(a):No przeciez juz wczesniej o tym pisalam, kiedy Ty masz to wszystko obfocic, poopisywac, zrobic bazar, pilnowac go i jeszcze na dodatek zajmowac sie psami.... ?? Doba zbyt krotka jest. Niestety nikt w Krk też nie ma czasu pomóc. Spakuję to w poniedziałek w karton i nadam, jak dostanę adres. Quote
anetek100 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Soemko jak mowilam chętnie obfoce wymierze fotki obrobie itp:):):)ciągnę teraz dwa bazarki, mam w domu jeden wielki cyrk i bazar hehehehe plus piwnica, zbieram skąd dają i na co chcą także ejden dodatkowo jedynie mnie zasypie buahahahaha tez trzy psy w pokoju, ćwierkające kanarki, latający królik dom wariatów, zatem spoko nie ma problemu:):):)odciążę i pomoge chociaż w ten sposób Wam, bo robicie już i tak tyle dobrego:):):):) Quote
Wadercia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 o witam anetek :) widze kolezanka z rodzinnego miasta mojego :) :loveu: Quote
anetek100 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 nio a jak:)hehehehe pozdrawiam z Olsztyna :):):) śmieją sie ze mnie, że nie dośc, że ejstem jednym wielkim bazarem, to jeszcze z mojego małego autka robie ciężarówke, bo wożę od ludzi kołdry, koce gary do schroniska, oni dzwonią jak mają ja wiozę:) czasem na kontenerku przy smietniczku lezy jakis koc więc też pobawie sie w tuptusia także normalka:):):) zatem jak zobaczysz nurkującą w smieciach blondynke w okularach lub załadowanego matiza po sma dach to duże prawdopodobieństwo że ja buahahahahaha Quote
Soema Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Hehe, szkoda, że mieszkam tak daleko :) ;) Dziękuję Anetko, zanim dojdzie może ogarniesz tamto :):) Quote
Wadercia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 niestety Anetki osobiscie nie znam, ale chetnie wespre bazarek chociazby podrzucajac :D Quote
anetek100 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 spoko, oswoiłam się z tym widokiem już:):):) mnie tez juz znają, jak potrzebuja czegoś do ubrania pisza do mnie, może coś uda się im u mnie kupic, zawsze to taniej a na pieski pójdzie:):):) Quote
Recommended Posts