Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Paulino, Ty sie chyba tez przyzwyczajasz :eviltong: .
Basiaap - kobieto super - postury :eviltong: .
Ogólnie zrobiłoby się wesoło, gdyby jeszcze można było świętowac super domostwo szarikowe. Wtedy - hohoho będzie zabawa.
Więc domku - nie każ nam ciotkom długo czekać!;)

Posted

no popatrz - to rzeczywiście dzielny pies - :multi:

moja Drachma była wczoraj na spacerku pół godziny :cool3: - wolnym spacerku - i jak wracaliśmy, to taaakaą pianę miała na pysku, że aż jej zwisała do ziemi :roll: ...

wyglądała jak Prawdziwy Śliniący Się Bernardyn (obrzydliwie :evil_lol: )

Posted

[quote name='kinga']moja Drachma była wczoraj na spacerku pół godziny :cool3: - wolnym spacerku - i jak wracaliśmy, to taaakaą pianę miała na pysku, że aż jej zwisała do ziemi :roll: ...

wyglądała jak Prawdziwy Śliniący Się Bernardyn (obrzydliwie :evil_lol: )[/quote]

o jacie - no fakt ty też tak masz :roll:
moje sunie zostały okrzyknięte "zabierz mi te zaplute otwory" przez moją koleżankę po tem jak 2 gluty wylądowały jej na spodniach a jeden... w... herbacie... :oops:

A Szarik sie nie gluci :p Nie ślini :p (no troszeczkę - ale to każdy tych sycylijskich temperaturach tak ma) i powolnym krokiem, na smyczy - no bo głuchy to spuścić się nie da - może spacerować godzinami bez zmęczenia :p

Posted

[quote name='PaulinaT']o jacie - no fakt ty też tak masz :roll:
moje sunie zostały okrzyknięte "zabierz mi te zaplute otwory" przez moją koleżankę po tem jak 2 gluty wylądowały jej na spodniach a jeden... w... herbacie... :oops:

A Szarik sie nie gluci :p Nie ślini :p (:p[/quote]

no widzisz Paulina - mamy tak samo :-(

- w domu jakieś obrzydliwstwa :placz: - a do oddania/wydania ... cuda :loveu: - albo Szarik, albo Forest...

i choroba nic nie można zrobić :niewiem:

Posted

Ja nie wiem no... obrzydlistwa... zapluty kochane a nie obrzydlistwa :angryy:
A że troszkę naplują innym do herbaty... :diabloti:

Ale z jednym to ja się zgadzam - ani Foresty ani Szariki w schronisku byc nie powinny! :placz:

[B]basiaap[/B] - ty nie wiesz co on wywijał już po twoim wyjeździe :diabloti: