Temida Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja wiem o 14.30, jadę samochodem z Franciszkańskiej, więc jak ktoś chce się zabrać to tak o 14 zapraszam. Quote
Annica Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ja kończę zajęcia o 14:30, to jest koło dworca fabrycznego... podpowiecie mi czym jechać i gdzie wysiąść? Quote
ewatonieja Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 12 jechać :) tramwajem wiecej info na stronie www.mpk.lodz.pl Quote
Annica Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hmmm, to gdzie my się spotykamy? Bo myślałam, że w okolicach Maratońskiej/Popiełuszki. Chyba że ktoś by mnie zabrał po drodze z Sienkiewicza... Quote
Temida Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja bym chętnie zabrała kogoś kto zna drogę, bo ja Łodzi jeszcze tak nie znam. (ja wiem jak od siebie z Franciszkańskiej dojechać i tyle) Quote
Borówka16 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Temida napisał(a):Mój tel. 507 180 857 Ok , dzięki - zapiszę :) Annica napisał(a):To o której się umawiamy, co i jak i gdzie? ;) Pod Pałacem Młodzieży , ul.Wyszyńskiego , tuż koło Maratońskiej. Annica napisał(a):ja kończę zajęcia o 14:30, to jest koło dworca fabrycznego... podpowiecie mi czym jechać i gdzie wysiąść? Jedziesz 12 , wysiadasz na krańcówce ;) Annica napisał(a):Hmmm, to gdzie my się spotykamy? Bo myślałam, że w okolicach Maratońskiej/Popiełuszki. Chyba że ktoś by mnie zabrał po drodze z Sienkiewicza... Post wyżej napisane ;) Dobra dziewczynki kochane , muszę lecieć z dogo ,więc o 14:30 pod Pałacem Młodzieży proszę się stawić :) Jestem pod telefonem dzisiaj całą noc :eviltong: 513-14-59-53 Od 8 do 13:30 mam wyłączony/wyciszony tel. ,więc nie odbiorę :) Proszę jak znacie jeszcze kogoś to organizujcie ludzi :) Quote
Borówka16 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kurde , właśnie się dowiedziałam ,że Nika28 odpada...p.Aneta też dopiero po 15 w domu...Magda z FFA również po 15:30 :( Nie wiem czy jest sens łapać ,no ,ale w sumie spróbować zawsze można ,nie ? Zdecydujcie same. Quote
Borówka16 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Jutrzejsza łapanka odwołana - przepraszam :-(:-(:-( Za mało osób :-(:roll: W weekend o 11 łapiemy. Quote
majqa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Raczej dobrze się stało, bo jeśli za mało osób przesądziłoby znów o tym, że pies nie byłby złapany, a tylko przestraszony, to trzecie podejście mogłoby być z góry skazane na niepowodzenie lub psiak mógłby się ze strachu przenieść z rejonem urzędowania. Quote
Borówka16 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Widzę ,że Annica nie była na wątku po moim poście o odwołaniu łapanki.. Wysłałam jej sms z tą informacją. A więc tak ,łapanka odbędzie się w sobotę o godz. 11 lub 12 - jak wolicie ? Spotykamy się tradycyjnie pod Pałacem Młodzieży. I jeszcze jedno pytanie , jest ktoś z Widzewa ? Mogłabym ,a właściwie Magda z FFA załatwić podbieram ,aczkolwiek musiałby ktoś odebrać go i przywieźć na łapankę. Jacyś chętni ? :roll: Quote
jezzbel Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 My się piszemy z mężem na godzinę koło 12tej. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie padać bo tak to małe szanse. Taki podbierak byłby super, mógłby wiele wiele ułatwić.. Pozdrawiam. Quote
Borówka16 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 jezzbel napisał(a):My się piszemy z mężem na godzinę koło 12tej. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie padać bo tak to małe szanse. Taki podbierak byłby super, mógłby wiele wiele ułatwić.. Pozdrawiam. Oki , super :) Czyli niech będzie tak jak tydzień temu - 12 przed Pałacem Młodzieży ;) Tylko kto by mógł ten chwytak odebrać ? :roll: Quote
Borówka16 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Kolejna Łapanka 23.10.2010 :p Spotykamy się o 12 pod Pałacem Młodzieży (ul.Wyszyńskiego) Łapacze : - Ja (Borówka16) - p.Anetka - pani co daje DT - sąsiadka tej pani - Jazzbel - Mąż Jazzbel - Ewatonieja - Shani ( od 14:30) - Marycha35 - Teqquila (?) - Mąż Teqquilii (?) - Kunda - Eliza (spóźni się) - Nika28 (spóźni się) - Magda z FFA Czyli łącznie 15 osób (razem z niepewnymi , tymi co się spóźnią) Potrzebujemy jak najwięcej osób.Chętni mile widziani ;) Quote
nika28 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja będę ok. 12. 30, może trochę później. Quote
Borówka16 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 nika28 napisał(a):Ja będę ok. 12. 30, może trochę później. Ok, świetnie :) Quote
Sybel Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja niestety nie pomogę - muszę w sobotę być w Zgierzu :| Quote
teqquila Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 w sobote w szkole jestesmy. jak wrocimy i jeszcze bedziecie to przyjedziemy. Pozdrawiam Quote
jezzbel Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 To moze na niedziele przełożymy? Tak aby nas więcej było?? Quote
Kunda Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mi w sumie bez roznicy kiedy. w sobote moglabym sie spoznic Quote
Borówka16 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Sybel napisał(a):Ja niestety nie pomogę - muszę w sobotę być w Zgierzu :| Szkoda :-(:-(:-( teqquila napisał(a):w sobote w szkole jestesmy. jak wrocimy i jeszcze bedziecie to przyjedziemy. Pozdrawiam Ok ;) jezzbel napisał(a):To moze na niedziele przełożymy? Tak aby nas więcej było?? No właśnie , może lepiej na niedzielę ? Mi obojętne. Kunda napisał(a):mi w sumie bez roznicy kiedy. w sobote moglabym sie spoznic A ten chwytak uda Ci się załatwić ? Quote
Kunda Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 da sie zalatwic siatke (chwytak?) i ewentualnie poskrom ale niestety dopiero po niedzieli.wiec jakby i tym razem sie nie udalo(tfu tfu) to na nastepny raz mielibysmy chwytak i poskrom Quote
nika28 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja w niedzielę raczej odpadam, chyba że jakoś po południu. Quote
shani Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Borówka przykro mi bardzo, ale muszę się wycofać z jutrzejszej lapanki :( Jest mi z tego powodu bardzo przykro, ale wypadlo mi coś bardzo ważnego i nieplanowanego. :( Quote
Borówka16 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Kunda napisał(a):da sie zalatwic siatke (chwytak?) i ewentualnie poskrom ale niestety dopiero po niedzieli.wiec jakby i tym razem sie nie udalo(tfu tfu) to na nastepny raz mielibysmy chwytak i poskrom Oki , świetnie ;) shani napisał(a):Borówka przykro mi bardzo, ale muszę się wycofać z jutrzejszej lapanki :( Jest mi z tego powodu bardzo przykro, ale wypadlo mi coś bardzo ważnego i nieplanowanego. :( Szkoda ,Shani :-(:-(:-( *** Po przeanalizowaniu całej sprawy stwierdziłam ,że tak czy siak łapiemy jutro. Ewentualnie jeśli jutro się go nie uda z chwytać (tfu ,tfu , odpukać) to w niedziele będzie kolejne podejście z tymi osobami co sobota nie pasuje. Co o tym sądzicie ? Quote
Recommended Posts