Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hava ma się dobrze. Rano ciężko ją z łóżka zciągnąć. Nadaje się do kogoś, kto się rano wyspać lubi:lol:
A biega jak szalona - nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że po wypadku przez dwa tygodnie ledwo stała na nogach jeśli wogóle udało jej się na nie stanąć.:multi: :multi:

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pamietaja, pamietaja... tyle, ze niewiele moga pomoc :( tu kochajacy, staly domek najbardziej potrzebny...
Poszla stowka dla Havci albo dla nowej mieszkanki, albo kociakow, albo...
ech... tyle tam u Was tych biedaczkow, ze to i tak kropelka w morzu potrzeb...

Posted

Hawna - znow nie pamietam czy ona jest duża czy średnia. mam kontrakt do dwóch osób, które byc może adoptują sunię młoda śednich rozmiarow. jest taka u was? (do mieszkania )

Posted

Hava to raczej tak jak owczarek niemiecki.Ciut mniejsza, w każdym razie nie większa. Ale chyba to raczej nie jest średni pies:roll: Jeśli jest za duża to mamy też na tymczasie na sto procent średniej wielkości sześcio miesięczną sunie, czarną Mambę. Od wczoraj ma swój wątek na dogo.

Posted

missieek napisał(a):
spokojnie narazie jestesmy na plusie :)

do mnie wplynely wplaty
beria - 100zl
AFN - 300zl
PIKA - 50zl

a wydatki to
wizyta u weta w Krakowie (rtg) 20zl
wizyta u weta w Katowicach (rtg) 50zl
witaminy 12zl
ossopan 13zl
Eukanuba Puppy & Junior Large Breed 15+3 -189zl

to jest rozliczenie z 06.07

do tego dolicze
pierwsze odrobaczanie 14zl
drugie opakowanie ossopan 14zl
wscieklizna 15zl

------------------------------ czyli razem podliczajac wydatki - 327zl

drugie odrobaczenie, dwa szczepienia na choroby zakazne, sucha karma - sponsorowane przez Theriona

Hava jada u nas jeszcze gotowane jedzonko (ryz, udka) niestety nie da sie tego wyliczyc ile na nia poszlo :)

teoretycznie powinno mi zostac 123zl (450-327)
bez wliczania jedzonka gotowanego

wiec jesli pozwolicie to z AFN wystarczy przelac to co jest na nia
ja doloze reszte i mozna ustalac termin zabiegu

moze tak byc?

Posted

GreenEvil, jak naprawde jej nie chcesz to podam Ci numer konta na pw:cool3: :evil_lol:

No i niestety nici z moich chetnych, kupili szczeniora onka dlugowlosego, podobno z hodowli i z papierami (:cool1: choc nie wiem czy dlugowlose wogole sa uznane przez ZK)

Posted

w górę piękna Havanko :placz: jutro dzwonię ustalić termin zabiegu i wyszło nam z missieek że najbliższy wspólny wolny termin mamy 2 listopada dopiero :-o ciekawe czy wtedy weci będą operować bo to po Wszystkich Świętych :roll: