Ela_and_Krzys Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Havanka ma 9 godzin do konca aukcji. Dwóch obserwatorów na Allegro... I nic? Quote
Ela_and_Krzys Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Missieek masz maila - pytanie z Allegro o Havankę... Quote
missieek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):Missieek masz maila - pytanie z Allegro o Havankę... dzieki odpisalam Quote
Ela_and_Krzys Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Missieek, ta pani podobno chce Havankę. Ja nie wiem co z tym blokiem, tzn. czy Havanka da radę... No i trzeba sprawdzić panią... Quote
missieek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):Missieek, ta pani podobno chce Havankę. Ja nie wiem co z tym blokiem, tzn. czy Havanka da radę... No i trzeba sprawdzić panią... no widze :) tylko nie rozumiem tego drugiego zapytania wyslalam Pani pare pytan zaraz po Twoim smsie do tej pory nie mam odpowiedzi Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 trzymam :kciuki: a skąd ta Pani? Quote
Ela_and_Krzys Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 malawaszka napisał(a):trzymam :kciuki: a skąd ta Pani? Pani napisała na Allegro Witam właśnie tydzień temu umarł pies ,który był podobny do Haveny. moja córka jest załamana potrzebóję suni . Chciałabym wiedzieć ile miesięcy ma sunia ,mieszkam w bloku ale często jeździmy na działkę i niedługo będziemy się przeprowadzać do domku z dłużym terenem... Havena będzie miła kochającą rodzinę i kolegę naszego rodzinego konia. Dziwne ze nie odpowiedziala jeszcze Missieek. Wysłała mi drugiego maila przez Allegro że chce wziąć Havankę. Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 może jeszcze odpowie - często ludzie niezbyt sobie radzą w sprawach netowych ;) czyli nie wiadomo skąd jest? no i ciekawe jak Hav na konia zareaguje :razz: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 malawaszka napisał(a):może jeszcze odpowie - często ludzie niezbyt sobie radzą w sprawach netowych ;) czyli nie wiadomo skąd jest? no i ciekawe jak Hav na konia zareaguje :razz: Odpisałam jej żeby kontaktowała się z Missieek. Trzymajmy kciuki. Jesli pani miała pieska i ma konia to może to dobry domek? Quote
missieek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 z domu nici bo Pani mi juz nie odpisala Ela wrzucisz Have raz jeszcze na allegro? Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 missieek coś Ty jej nagadała?? :lol: ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 missieek napisał(a): Ela wrzucisz Have raz jeszcze na allegro? Wrzuce, jasne. Daj tylko znac czy cos powinnam zmienic - w sensie tresc lub fotki, czy moze byc tak jak bylo? Quote
missieek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 zdjecia wybierz najladniejsze ;) tu jeszcze dorzuce takie mozna jeszcze dopisac ze jest odrobaczona i zaszczepiona na choroby zakazne Quote
Ela_and_Krzys Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Alez ona sliczna. Zrobie aukcje jak tylko skonczymy sie rozpakowywac po przeprowadzce... A jak Havunia chodzi? Dalej z trudem? Quote
Ela_and_Krzys Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Gotowe. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=125036353 Dwie fotki zmieniłam. Quote
missieek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a): A jak Havunia chodzi? Dalej z trudem? ona juz biega nie widze aby ja cos bolalo :lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 potwierdzam:lol: - porusza się jak zdrowa psina :multi: :multi: :multi: Quote
Vikamilka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 jak jest radosna to biegnie w podskokach:lol: Quote
Therion Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Przypominam Havane , czeka u Missiek juz bardzo długo. Quote
Recommended Posts