GreenEvil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A ja przypomne, ze Hava ma pieniazki na AFN, przydadza sie, czy moge przesunac na inne bidy? pzdr GreenEvil Quote
missieek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 przyda sie na sterylke z tego co mi zostalo z poprzedniej wplaty bedzie kontrolny RTG, szczepienie na wscieklizne Quote
missieek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ela_and_Krzys']Havanka na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=128687305 Jak poprzednio zrobiłam aukcję wyróżnioną, może to w czymś pomoże? dziekuje :loveu: Quote
GreenEvil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To ona jeszcze nie po sterylce??? Nicto miseek, wiesz gdzie mnie szukac ;) Co nie zmienia faktu, ze pewno raz na jakis czas bede takie pytanie zadawac. pzdr GreenEvil Quote
missieek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 no jeszcze nie narazie musiala dojsc do siebie ale zaczynamy sie przymierzac :cool1: tylko zastanawiam sie czy najpierw sterylka czy najpierw kontrolne RTG aby sprawdzic jak sie zrosla miednica Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 missieek - myślę że możnaby to połączyć - jak dostanie narkozę do sterylki to wtedy ją prześwietlić i będzie dobre zdjęcie bo nie będzie trzeba jej trzymać Quote
Vikamilka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 malawaszka napisał(a):missieek - myślę że możnaby to połączyć - jak dostanie narkozę do sterylki to wtedy ją prześwietlić i będzie dobre zdjęcie bo nie będzie trzeba jej trzymać To bardzo słuszna uwaga. A piękna i radosna Havana pilnie poszukuje stałego miejsca zamieszkania !!! Quote
Therion Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Havana nadal czeka w domu tymczasowym u Missiek Quote
Therion Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Havana nadal czeka w domu tymczasowym u Missiek Quote
masienka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Missieek Czy ewentualni chetni na Havanke ( choc jeszcze jej nie widzieli :evil_lol: ) mogliby podjechac ze swoim psem do Was i na miejscu sprawdzic jak sie zwierzaki dogadaja? Quote
Vikamilka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 wspaniała wiadomość!! Jeśli tylko Chętni biorą pod uwagę sterylizację Havanki, to myślę że jak najbardziej mogą przyjechać:multi: razem ze swoim pieskiem. Missieek będzie dopiero wieczorem to napewno sie wypowie:razz: Prosze uzbroić sie w cierpliwość...Jeśli jednak jest szansa dla Havanki to trzeba się cieszyć:loveu: :multi: Quote
Ela_and_Krzys Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 A co z ofertą z Allegro? Wiadomo coś? Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 o rany trzymam :kciuki: tylko to spotkanie z potencjalnym współmieszkańcem powinno się odbyć nie na podwórku u missieek tylko na terenie neutralnym - gdzieś na spacerku, żeby nie było innych psów które dziewczyny mają na tymczasie :kciuki: jejku jak bardzoe trzymam kciuki :modla: Quote
missieek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 masienka kiedy by podjechali? :razz: i czy to sa ludzie ktorych znasz? masienka napisał(a):Missieek Czy ewentualni chetni na Havanke ( choc jeszcze jej nie widzieli :evil_lol: ) mogliby podjechac ze swoim psem do Was i na miejscu sprawdzic jak sie zwierzaki dogadaja? Quote
masienka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 O rety:oops: ale narobilam:oops: Na razie to tylko moje pobozne zyczenia a Wy sie tak ucieszyliscie:oops: Oni chca suczke tylko po prostu jeszcze nie wiedza, ze Havanke:razz: wiec zamierzam im to uswiadomic. Ludzi znam, sa jak najbardziej w porzadku. Maja problemy ze starszym psem, ktory zostal sam po odejsciu kolezanki. Bardzo wyje i zalatwia sie w domu ze stresu i dlatego pytalam o ewentualna mozliwosci przyjazdu z nim w celu zapoznania. Przekaze im telefon wiec jesli sie zdecyduja na odwiedziny to beda dzwonic. Quote
Ulka18 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Trzymamy kciuki, zeby odwiedziny zakonczyly sie adopcja Havanki. Quote
Recommended Posts