Therion Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Havana jest pieknym psem i zero odzewu, moze wyborcza ? Quote
Vikamilka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Therionowi podoba się Hava, czy tylko jemu udalo się zachwycic jej urodą i wdziękiem??? Hava jest wyjątkowym psem, a szczególnie pod względem osobowości czego nie da się zobaczyć na zdjęciach, napewno bedzie wiernym psem, w missieek się tak zapatrzyla, że wszędzie za nią chodzi, bardzo konkuruje z Ariel, nie wiem co to dalej bedzie, jak się szybko domek na stałe nie znajdzie... Quote
Therion Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Hava jak najszybciej potrzebuje dobrego domu. Quote
Therion Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Rozwieszone były o niej plakaty i cisza. Quote
przyjaciel_koni Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Śliczna Havanka na zdjęciach - dawno tu nie byłam. Bardzo jej życzę domu. Wszystkim szukającym ! Havanka pokaż jaka jesteś - przypominaj o sobie ! Quote
Therion Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czas płynie a Havana nadal bez domu stałego. Quote
Vikamilka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Hawa zbzikowała, zachowuje się jak mały szczeniak, tylko zabawa jej w głowie:crazyeye: Quote
Ela_and_Krzys Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Havcia ma znów dwóch obserwatorów na Allegro. Mam nadzieję, że to nikt z dogo i że same poważne propozycje będą... Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Zapraszamy do adopcji psiej piękności - Havany !!!!!! Śliczne zdjęcia ! Quote
Therion Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Havana jest swietna tylko nadal bez domu. Quote
przyjaciel_koni Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Havana wciąż czeka ! Ja tych Ludzi nie rozumiem ! Takie śliczności i bez domu ! Musi się ktoś trafić ! Oby niedługo ! Niech już nie będzie samotna ! Quote
Therion Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Havana juz całkiem zdrowa , czeka na dom. Quote
Ela_and_Krzys Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Aukcja się skończyła, sama już nie wiem czy jest sens robić nową? Quote
Ela_and_Krzys Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Bo odzewu żadnego. Ale jasne, zrobię aukcję. Quote
AgaG Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Napiszcie parę zdniach o hawanie w punktach: wiek, zdrowie, zachowanie, wskazania, przeciwskazania, charakter itd itp. Chodzi o to, że terqz szukam domu dla wilkowatej Grubci, zaczyna się akcja plakatowa. Ale to sunia agresywna do kobiet i adopcja będzie trudna, wiec może z tych kontaktów pomoge Hawanie, bo grubcia szybko domu nie znajdzie. I tak np. mam kontakt do osoby, która chce sunię do stróżowania: szczekliwą, odwazną. ma mieszkać w ogrzewanym pomieszczeniu i psac na weralce tam ustawionej z druga sunią - rezydentką podobno łagodną do suk. Dom z ogrodem na obrzeżach, chodzi o to, by sunia pilnowała bo sunia tych państwa tego nie robi. Grubci chyba tam nie dam,bo jest zbyt agresywana, a jest tak kobieta, jej maż i syn, a grubcia kobiet nienawidzi. Quote
Vikamilka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Havana jest kanapowa, ale w nocy nie stróżuje tylko raczej bardzo hałasuje by ją wpuścić do domu, to jej jednak też nie wystarcza-ucisza się dopiero jak położy się na kanapie przy człowieku. najlepiej gdyby znalazła domek, gdzie będzie miała ciągły kontakt z ludzmi, bo bardzo takiej relacji szuka. Quote
Therion Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Havana po tym co przeszła zasługuje na kanape z baldachimem. Quote
Ela_and_Krzys Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Założę Havanie aukcję, tylko się pozbieram. Późno wróciłam z pracy a jeszcze byliśmy z naszymi psami w lecznicy. Quote
Ela_and_Krzys Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Havanka na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=128687305 Jak poprzednio zrobiłam aukcję wyróżnioną, może to w czymś pomoże? Quote
Recommended Posts