malawaszka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Hava ma już umówioną sterylkę i rtg miednicy na 27 listopada czyli poniedziałek - możecie zaczać trzymać :kciuki: ;) Quote
Therion Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Po sterylce trzeba szukac Havanie domu. Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Havusia jest właśnie na stole operacyjnym - jest sterylizowana, zrobiliśmy też rtg miednicy i wygląda na to, że staw jest OK i nie jest zdeformowany - ale to dokładnie będę rozmawiać z wetem jak będę odbierać Havę koło 15. :kciuki: Quote
Ambra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 malawaszka napisał(a):Havusia jest właśnie na stole operacyjnym - jest sterylizowana, zrobiliśmy też rtg miednicy i wygląda na to, że staw jest OK i nie jest zdeformowany - ale to dokładnie będę rozmawiać z wetem jak będę odbierać Havę koło 15. :kciuki: ooo no prosze! to mocno 3mam kciuki - juz zapewne po wszystkim! oby wszystko przebiegło zgodnie z planem i Havanka była zdrowiutka jak rybka!:multi: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 przepraszam, że dopiero teraz, ale standardowo wybrałam najgorszą trasę powrotu z Havą z Kato do missieek i stałam ponad godzinę w korku :angryy: :angryy: :angryy: a potem egipskie ciemności i mgły :angryy: ale najważniejsze, że Hava już po zabiegu - wszystko poszło dobrze, rtg wykazał, że z biodrem wszystko ok i nie będzie potrzebna operacja :multi: :multi: :multi: mam nadzieję, że teraz już Hava znajdzie dobry domek :kciuki: Ona jest strasznie cudna :loveu: w samochodzie grzeczniutka, tylko się bidulka wyśliniła deczko ze stresu :-( ale w gabinecie jak myszka grzeczniutka :loveu: a będąc pod wpływem głupiego jasia ślicznie się uśmiechała do pana doktora :evil_lol: :loveu: teraz prosimy o :kciuki: żeby szybciutko się zagoiło i za domek!!! Quote
Vikamilka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hava bardzo szybko doszła do siebie, wcale po niej nie widać że miała zabieg:lol: Quote
Therion Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Havana czeka na dom, juz po sterylizacji. Quote
Therion Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Piekna niezle ja "odpasliscie", powinni chetni stac w kolejce po nia. Quote
Vikamilka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 między innymi Twoja w Tym zasługa wielki Therionie:cool3: Hawa podtuczona i zadowolona :loveu: Quote
Therion Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Havana do gory, czy ona jest na allegro ? Quote
Ela_and_Krzys Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hava do czasu sterylizacji na prosbe Missieek nie byla na Allegro. Moge jej zalozyc aukcje, tylko nie wiem czy to ma sens - Missieek nie chce oddac Havy nikomu daleko... a na Allegro prawdopodobienstwo ze ktos bedzie z Krakowa jest dosc niskie. W takich wypadkach najbardziej skuteczne sa chyba plakaty... ale naklejane wszedzie gdzie sie da - w duzych ilosciach Quote
Therion Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Missiek czy jest jakies zainteresowanie Havana ? Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 jak tam Havusia się czuje??? :loveu: Quote
Therion Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Havana czeka u Missiek na odpowiedzialny dom. Quote
Ulka18 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Vikamilko, poprosze o nowe, naprawde superasne zdjecia Havanki. Takie zblizenia mordeczki, cale cialko. Dam ja ponownie na allegro. Quote
Recommended Posts