Therion Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Havana dalej w domu tymczasowym u Missiek, czeka na stały dom. Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 święta świętami a Hava nadal domu szuka Quote
Vikamilka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 są tu jacyś behawioryści???Może mi coś wyjaśnicie:lol: Hava próbuje, gdzieś przenosić, wynosić, podnosić 2mies. szczeniaki z którymi przebywa na tymczasie:crazyeye: Wcześniej jej obiektem zainteresowania był Hakim, a teraz Tessy. Sama jest wysterylizowana i raczej na 100 proc. nigdy nie miała młodych:cool3: Quote
masienka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 hehe :) pewnie mysli, ze jak mlodsze schowa to szybciej Dobry Ludz ja zauwazy ;) Dlaczego nikt nie chce takiej pieknej damy?? :( Quote
Owieczka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czy sunia jest na owczarkach ?? śliczna psina :loveu: w jakim jest wieku dokładnie ? Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Havusia w górę - ona jest tak rewelacyjna że ktoś kto ją przygarnie będzie prawdziwie szczęśliwy :loveu: ja ją uwielbiam :loveu: Owieczko na owczarkach nie ma Havy Quote
masienka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Potwierdzam bez dwoch zdan choc nie znamy sie zbyt blisko :) jest swietnym psiakiem. Oszczekiwala mnie przez bramke i prawie jednoczesnie podstawiala pysior do glaskania ;) I to klapniete uszko.. Quote
Owieczka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No to macie Havanke na owczarkach http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9990&PN=1&TPN=1 w końcu to owczarek jakby nie patrzył nie ? :eviltong: Może i troszkę chaotycznie napisałam :oops: ale musszę szybko wszystko bo dzień ma dla mnie za mało godzin i sie nie wyrabiam ze wszystkim Trzymam kciuki za Havankę :roll: Jeśli posiadacie kontakt do missiek to poprosze , dobrze byłoby cokolwiek tam podać jakis kontakcik ...? Quote
Vikamilka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 cały kontakt jest w mapie dogo podaje maila [email protected] Quote
Therion Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Missiek moze nowe plakaty Havany, by cos pomogły, nowe zdjecia ? Quote
missieek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 u niej wszystko ok :) szaleje z Ariel nie moge sie nadziwic jak bardzo sie zaprzyjanily nic tego nie zapowiadalo na poczatku kiedy hava do nas przyjechala nie dopuszczala do siebie innych psow potem ariel chciala dominowac teraz sa prawie na rowni maja rozne charaktery uzupelniaja sie nawzajem :evil_lol: a tak z innej beczki mamy nowa suczke Tusie jak beda fotki to zaloze nowy watek zdradze juz dzis ze uszy ma obledne Quote
Vikamilka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Havana się bardzo rozbestwiła, szaleje, aż za bardzo, coraz bardziej interesuje ją demolowanie mieszkania:lol: Czyżby ujawniały się u niej zdolności dekoratora wnętrz?? Quote
Therion Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Byc moze , ktos bedzie dzwonił w sprawie Havany, dałem namiary na Missiek,ale to nic pewnego bo nie wiadomo , kogo wybiora jesli sie zdecyduja, u Missiek są 3 suczki.Havana ma komplet szczepien, jest wysterylizowana i zupełnie zdrowa. Quote
Therion Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Podnosze Havane , nikt do niej nie zaglada, a dom nadal poszukiwany, nie moze zostac na stale u Missiek. Quote
Therion Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hawana juz dosyc długo czeka w domu tymczasowym na dom stały, gdyby nie pomoc Missiek nie było by Havany... Quote
malawaszka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 cudowna i piękna Hava szuka domku :loveu: za każdym razem jak ją widzę to jestem zachwycona :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Missieek, jakbys miala nowe zdjecia, jakies takie rzucajace na kolana, np. mordki, glowki lub Havanki bawiacej sie pileczka dodalabym do aukcji allegro, ktora mam zamiar wystawic. Quote
Therion Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Havana w dalszym ciagu czeka na stały dom u Missiek. Quote
Recommended Posts