Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są tu jacyś behawioryści???Może mi coś wyjaśnicie:lol: Hava próbuje, gdzieś przenosić, wynosić, podnosić 2mies. szczeniaki z którymi przebywa na tymczasie:crazyeye: Wcześniej jej obiektem zainteresowania był Hakim, a teraz Tessy. Sama jest wysterylizowana i raczej na 100 proc. nigdy nie miała młodych:cool3:

Posted

Potwierdzam bez dwoch zdan choc nie znamy sie zbyt blisko :) jest swietnym psiakiem. Oszczekiwala mnie przez bramke i prawie jednoczesnie podstawiala pysior do glaskania ;) I to klapniete uszko..

Posted

No to macie Havanke na owczarkach
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9990&PN=1&TPN=1

w końcu to owczarek jakby nie patrzył nie ? :eviltong:

Może i troszkę chaotycznie napisałam :oops: ale musszę szybko wszystko bo dzień ma dla mnie za mało godzin i sie nie wyrabiam ze wszystkim
Trzymam kciuki za Havankę :roll:

Jeśli posiadacie kontakt do missiek to poprosze , dobrze byłoby cokolwiek tam podać jakis kontakcik ...?

Posted

u niej wszystko ok :)

szaleje z Ariel
nie moge sie nadziwic jak bardzo sie zaprzyjanily
nic tego nie zapowiadalo na poczatku kiedy hava do nas przyjechala
nie dopuszczala do siebie innych psow
potem ariel chciala dominowac
teraz sa prawie na rowni

maja rozne charaktery
uzupelniaja sie nawzajem :evil_lol:

a tak z innej beczki
mamy nowa suczke Tusie
jak beda fotki to zaloze nowy watek
zdradze juz dzis ze uszy ma obledne

Posted

Byc moze , ktos bedzie dzwonił w sprawie Havany, dałem namiary na Missiek,ale to nic pewnego bo nie wiadomo , kogo wybiora jesli sie zdecyduja, u Missiek są 3 suczki.Havana ma komplet szczepien, jest wysterylizowana i zupełnie zdrowa.

Posted

Missieek, jakbys miala nowe zdjecia, jakies takie rzucajace na kolana, np. mordki, glowki lub Havanki bawiacej sie pileczka dodalabym do aukcji allegro, ktora mam zamiar wystawic.