malibo57 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Agata, daj Bolowi jeszcze ze 3 dni, żeby nie zapeszyć. Niech chłopina odpoczywa i zdrowieje. Quote
Viris Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 agata-air napisał(a):Patrz a ja mam odwrotnie hehe to mod i przyjaciele "grożą" mi/nam "paluszkiem";) Nie będziemy się jednak zajmować duperelami tylko mam teksty, mam tel to czas ogłosić Bola ;) Może ktoś chętny do pomocy? :DNie wiem jak Twoje duperele, moje trafiły na policję i do prokuratury. Ale rzeczywiście po co trwonić czas na takie sprawy, zwierzaki teraz ważniejsze. Ja niestety z ogłaszaniem nie pomogę. Jutro muszę skupić się na swojej pracy, bo inaczej będę musiała sama się do adopcji poogłaszać. Quote
Viris Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Bolo na górę, szukaj domeczku kochany! Quote
Viris Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Cały czas szukamy domu dla tego fantastycznego psa! Quote
malibo57 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 U Bola wszystko w porządku, bardzo ładnie się goi - rany są naprawdę malutkie. Ma szalony apetyt, ale jeszcze przez kilka dni nie będzie dostawał zwiększonej racji. Dopiero po zdjęciu szwów - karma już jedzie kurierem. Quote
Viris Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ogromnie dziękuję za informacje. Bardzo się cieszę że wszystko dobrze! Quote
iwop Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 malibo57 napisał(a):U Bola wszystko w porządku, bardzo ładnie się goi - rany są naprawdę malutkie. Ma szalony apetyt, ale jeszcze przez kilka dni nie będzie dostawał zwiększonej racji. Dopiero po zdjęciu szwów - karma już jedzie kurierem. Doskonale :) Zeby tylko jeszcze domek się znalazł... Quote
majqa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Malibo, czekam na cynk, co z ogłoszeniami (fotkami)... Zgodnie z obietnicą i Bolo podciągnę. Quote
malibo57 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jest szansa, Izuś - pracuję nad tym;-) Quote
majqa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Aaaa, siem domyślam. See tak przypomnieniowo hopnęłam Bolka. :eviltong: Quote
Viris Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Na jaki adres mam wysłać papiery że właściciel się zrzeka psów? Udało mi się dostać. Quote
malibo57 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Najpóźniej wtorek, środa będą zdjęcia chłopaków - mam nadzieję. Mru jedzie tam po Marcela, którego przewozi do Radomia razem z Kąskiem, to odwiedzi swojego podopiecznego i przy okazji naszych chłopaków. Quote
iwop Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Też podnoszę i wstawiam prywatę: Musze wstawić offa: Kolejne nasze ostrowieckie znalezisko. Mamy przechlapane: http://www.dogomania.pl/threads/196474-Młodziutka-quot-niskopodwoziowa-quot-grzeczniutka-suczka-szuka-domu!-Ostrowiec!?p=15736466#post15736466 Quote
malibo57 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zdjęcia się trochę opóźnią - może czwartek, jeśli Marcel załapie się na transport, bo na razie nie ma odpowiedniego transportera. Quote
malibo57 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bolo ma jutro termin zdjęcia szwów - umawiam właśnie pana Wojtka. Quote
Viris Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Kochamy - zaczekamy (na zdjęcia). O zdjęcie szwów, brrrrr - mam nadzieję że wszystko ładnie zagojone. Quote
malibo57 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Bolo ma 3 szwy na krzyż:) Wszystko ładnie zagojone - pan Wojtek będzie jutro. Otzrymałam rozliczenie kosztów operacji i dojazdów - 540,-. Biorę to na siebie, tak, jak ustalone. Wczoraj dojechała karma - 2 worki Lukullusa dla Bola i Rudolfa. Quote
Viris Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 malibo - bardzo dziękujemy za Twój ogromny wkład w życie tych psów. Nie ma takich słów którymi dałoby się godnie Ci podziękować! Quote
malibo57 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Viris, mnie wystarczy to, co usłyszałam przed chwilą przez telefon od pani Małgosi - Bolo to fantastyczny pies, niesamowity:) Szwy już są przeszłością - pan Wojtek był dziś i je zdjął. I również nie mógł wyjść z zachwytu nad Bolem! Jutro, pojutrze Bolo "dostanie" nową koleżankę - zwrot z adopcji, Sissi z Trzech Latających ONek. Quote
Viris Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 No to ma chłopak farta, full opieka i jeszcze na dodatek mu babę przywiozą:evil_lol: Najważniejsze że dzieci z tego nie będzie:loveu: Quote
malibo57 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzieci wykluczone - podwójne zabezpieczenie:diabloti: A babka fajna, w sam raz - chyba, że Bolo ja pogoni, bo traktuje pania Małgosię, jak najwartościowszy zasób, hehe Quote
Recommended Posts