Jump to content
Dogomania

BOLO - Genialny ONek ma cudowny DOM!!!!!!!!! Rudolf ma osobny wątek :)

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):
Patrz a ja mam odwrotnie hehe to mod i przyjaciele "grożą" mi/nam "paluszkiem";)
Nie będziemy się jednak zajmować duperelami tylko mam teksty, mam tel to czas ogłosić Bola ;) Może ktoś chętny do pomocy? :D
Nie wiem jak Twoje duperele, moje trafiły na policję i do prokuratury. Ale rzeczywiście po co trwonić czas na takie sprawy, zwierzaki teraz ważniejsze. Ja niestety z ogłaszaniem nie pomogę. Jutro muszę skupić się na swojej pracy, bo inaczej będę musiała sama się do adopcji poogłaszać.

Posted

U Bola wszystko w porządku, bardzo ładnie się goi - rany są naprawdę malutkie.
Ma szalony apetyt, ale jeszcze przez kilka dni nie będzie dostawał zwiększonej racji. Dopiero po zdjęciu szwów - karma już jedzie kurierem.

Posted

malibo57 napisał(a):
U Bola wszystko w porządku, bardzo ładnie się goi - rany są naprawdę malutkie.
Ma szalony apetyt, ale jeszcze przez kilka dni nie będzie dostawał zwiększonej racji. Dopiero po zdjęciu szwów - karma już jedzie kurierem.

Doskonale :) Zeby tylko jeszcze domek się znalazł...

Posted

Najpóźniej wtorek, środa będą zdjęcia chłopaków - mam nadzieję. Mru jedzie tam po Marcela, którego przewozi do Radomia razem z Kąskiem, to odwiedzi swojego podopiecznego i przy okazji naszych chłopaków.

Posted

Bolo ma 3 szwy na krzyż:) Wszystko ładnie zagojone - pan Wojtek będzie jutro.
Otzrymałam rozliczenie kosztów operacji i dojazdów - 540,-. Biorę to na siebie, tak, jak ustalone.
Wczoraj dojechała karma - 2 worki Lukullusa dla Bola i Rudolfa.

Posted

Viris, mnie wystarczy to, co usłyszałam przed chwilą przez telefon od pani Małgosi - Bolo to fantastyczny pies, niesamowity:)
Szwy już są przeszłością - pan Wojtek był dziś i je zdjął. I również nie mógł wyjść z zachwytu nad Bolem!
Jutro, pojutrze Bolo "dostanie" nową koleżankę - zwrot z adopcji, Sissi z Trzech Latających ONek.