Viris Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Cudo nie pies!!! Bardzo dziękujemy za te zdjęcia. Quote
Ziutka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Viris']Cudo nie pies!!! Bardzo dziękujemy za te zdjęcia. Nie ma za co :) A tymczasem zapraszamy do naszej Krysi :) http://www.dogomania.pl/threads/198245-MLB-Krysia-skopana-przez-patologiczną-młodzież-(?p=15927227#post15927227 Quote
Ziutka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzięki Aniu :) :loveu: Jak będziesz u mamy to poprosimy Boleczka styczniowego :eviltong: i wszystkie inne. Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ziutka napisał(a):Dzięki Aniu :) :loveu: Jak będziesz u mamy to poprosimy Boleczka styczniowego :eviltong: i wszystkie inne. wiem, wiem, wybieram sie niedługo, jak tylko odchoruję, wrzuciłam jeszcze dobka i Rudolfa i Kajtuna jak chcesz bez podpisu to pisz! buźka :) Quote
Ziutka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 anka_szklanka napisał(a):wiem, wiem, wybieram sie niedługo, jak tylko odchoruję, wrzuciłam jeszcze dobka i Rudolfa i Kajtuna jak chcesz bez podpisu to pisz! buźka :) Widziałam :) już tam byłam, jak będziesz to porób wszystkim psiakom jak dasz radę :cool3: będą się bić o psiaki, bo moje foty to takie sobie z tego złoma wychodza :diabloti: :eviltong: Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ziutka napisał(a):Widziałam :) już tam byłam, jak będziesz to porób wszystkim psiakom jak dasz radę :cool3: będą się bić o psiaki, bo moje foty to takie sobie z tego złoma wychodza :diabloti: :eviltong: a tam jak nie ma słońca to z każdego wychodzą gnioty z mojego też, naprawde :D Ok, a ta mała Szpileczka chyba to wasza? Jest tak cudna, że sama chciałam ją porwać ostatnio, ale moje bydło by ją zagniotło :( Quote
Ziutka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 anka_szklanka napisał(a): Ok, a ta mała Szpileczka chyba to wasza? Jest tak cudna, że sama chciałam ją porwać ostatnio, ale moje bydło by ją zagniotło :( A nasza, nasza :loveu: ale już jest w DS :) a masz jej foteczki jakieś ? Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ziutka napisał(a):A nasza, nasza :loveu: ale już jest w DS :) a masz jej foteczki jakieś ? niestety nie, cały czas siedziała mi na kolanach, dlatego chciałam ją obfocic jak bede hihi ciesze sie, taki psiak to marzenie :) Quote
Viris Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Super zdjęcia Bolesława.. Mamy zapytania o psa do stróżowania z terenu Ostrowca, ale jak ludzie słyszą że musimy psa przywieźć z pod Wawy to rezygnują ;/ Czy tam bliżej na prawdę nie byłoby nikogo chętnego?? Quote
iwop Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Viris napisał(a):Super zdjęcia Bolesława.. Mamy zapytania o psa do stróżowania z terenu Ostrowca, ale jak ludzie słyszą że musimy psa przywieźć z pod Wawy to rezygnują ;/ Czy tam bliżej na prawdę nie byłoby nikogo chętnego?? A naszego Aresa do stróżowania w Ostrowcu nie możnaby posłać...? Quote
Viris Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 To Ares nie jest w pakiecie z Dianą? Bo jak niedawno był facet chętny na Dianę to pewna "mundra" pani stwierdziła że Diana nigdzie nie pójdzie bez Aresa. Rozumiem że to działa w obie strony :lol: Jola mi powiedziała potem przez telefon to samo. Jeden pies do stróżowania to JEDEN pies do stróżowania, ludzie nie są chętni do podwójnej adopcji niestety. Ja mimo wszystko ciągle jestem świadoma które psy mamy do wydania i jak tylko mam telefon w sprawie adopcji to przedstawiam wszystkie. Ewentualnie kieruję osoby do Joli bo obecnie nie mogę przeprowadzać wizyt i nadzorować jeszcze tego wszystkiego. Dodatkowo Bolo jest na płatnym DT, a Ares nie jest nasz tylko tej "mundrej" tak dosłownie - skoro ona takie decyzje wydaje niech bierze odpowiedzialność za zwierzę które "ratuje" - ostatnio do OSPZ uderzyła po kaszę i ryż - dramat po prostu - uważam że patrzeć po tym jak topnieją nasze oszczędności - lepiej by było znaleźć dom chociaż jednemu z płatnych psów ;/ Quote
iwop Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Proszę zajrzyjcie tutaj: :placz: http://www.dogomania.pl/threads/199525-Spuchnięta-z-głodu-suczka-i-trzy-szkielety!-POMOCY!-Ostrowiec-Św. Quote
iwop Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dziwię się bardzo, że nikt Bola jeszcze nie zechciał...:( Czy on ma dużo ogłoszeń...? Quote
anka_szklanka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 o ile zdąże dojechać przed zachodem słońca (choć ostatnio zachód trwa 24h:/) to nowe fotki do ogłoszeń bedą po niedzieli :) Bolo i Rudolf to straszne przylepy, takiego psa trzeba poznać osobiście, bo na zdjęciach to tylko siwizne widzą :( Quote
Viris Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 No właśnie cholera. Może jakiś filmik by poskutkował? Te psy są niesamowite. Quote
malibo57 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Matuś, jaki piękny! Aniu-szkiełko, otwierasz im drogę do domu:) Quote
anka_szklanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 malibo57 napisał(a):Matuś, jaki piękny! Aniu-szkiełko, otwierasz im drogę do domu:) musze przyznać że jak tak na niego wczoraj popatrzyłam to cudo owczarek jak sie patrzy, nie jest ani troche gorszy od "rasowców"! I ten wspaniały charakter. Bolo i Rudolf to bez wątpienia moi ulubieńcy :loveu: Quote
Viris Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Eh Boluś Boluś, gdzie TEN domek jest... Quote
Ziutka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zróbcie mu ogłoszenia z nowymi fotkami ;) Quote
Recommended Posts