Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze, ze na ostatnie lata swojego zycia trafila do tak wspanialego domku :) Bardzo sie ciesze, ze mialam okazje poznac Pania Malgosie - Inulinka nie mogla miec lepiej, kochajacy dom, dwa psy do towarzystwa, duzy ogrod i przytulanki :)

Bardzo dziekuje wszystkim pomagajacym :)

Posted

A ja widzialam wczoraj Inulinke:loveu:

Byłam u Pani Gosi na chwilkę i jak tylko drzwi się otworzyły całe stado chciało wyjść na dwór. Pani Gosia zamknęla swoje dwa psiaki i Inusia tylko stała w tych drzwiach. Zawołałam "Inka" i biegła na tych krótkich łapkach :loveu: Poprzytulałyśmy się, wytarmosiłam maludę i pojechałam. Inka ma pięknie wyczesaną, mięciutką sierść - nic tylko głaskać :) Ponoć zdominowała oba psy Pani Gosi (większe od niej o kilka razy ;) ).
Z oczkiem OK, choć cytując Panią Gosie "sokołem nigdy już nie będzie", ale coś tam widzi :)

Posted

Bardzo się cieszę, że długa droga Inki do własnego domu wreszcie się zakończyła.:multi:
Niech wreszcie będzie szczęśliwa, bo to kochana sunia.Zawsze będziemy o niej pamiętać.
Widocznie imię Gosia jest dla niej tym magicznym imieniem i było jej przeznaczone, bo u nas była na tymczasie, druga Gosia znalazła jej dom a trzecia Gosia dała miejsce w rodzinie.:lol::lol::lol:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na facebooku zalogował się nowy domek Inusi i tak o niej pisze:

Dobrze ma swoje zabawki którymi bawi się godzinami :) Ma apetyt i jak robimy obiad to Inka szaleje i skacze.
Pozdrawiam ,Jasiu.

Czyli mamy happy end !

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM

Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!!

Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt.

Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom.