Ania W Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Lusia-Dusia - to i tak mniejszy "rozrzut" niż Cygan - Żużel ;-) Z drugiej strony, Lucyna to brzmi dumnie! :-) Quote
Olga132 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='paros']Mam prośbę :modla: :modla: :modla: zagłosujcie na Fundację Maja w głosowaniu Krakvetu :roll: Fundacja bardzo potrzebuje pokarmu dla psiaków, żadnemu w potrzebie nie odmówi pomocy a funduszy brakuje .... :-( :-( Tutaj link do apelu zagłosujemy, zagłosujemy !! Quote
Olga132 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 http://www.allegro.pl/item207843247_pomoz_nam_podarowac_im_lepsze_jutro_.html ZACHĘCAM DO UDZIAŁU W AUKCJI INTERNETOWEJ NA RZECZ PSÓW Z WĘGROWA !!! Quote
Mośka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Zmysl /Paros - zaglosowalam na MAJĘ ;) Na razie II-ga pozycja :roll: CIoteczki - do roboty :user: To faktycznie proste, długo nie zajmie. Zmysl zasłuzyl na pomoc :cool3: Quote
evita. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Ania W']Zdecydowałam się na kolejne podsumowanie, tym razem już nie robiłam podziału na węgrowiaków i psy emirowe. Chyba tak będzie już łatwiej. Podsumowanie psiaków -odnośnie ich ogłaszania w necie. Czekam na wszelkie sugestie! (spis obejmuje też allegro) !- oznacza, że te psiaki najpilniej poszukują domów, czyli są już gotowe do adopcji, zdrowe, suki wysterylizowane itp. Psiaki !Zibi II (brak ogłoszeń,jest na allegro) !Jeżynka (ogłoszona) !Sułtan (brak ogłoszeń) Reda (brak ogłoszeń) Reszka (brak ogłoszeń) !Westa (brak ogłoszeń jest na allegro) !Dobra (brak ogłoszeń jest na allegro) Aga (brak ogłoszeń) !Czarla (ogloszona , jjest na allegro) Rysiek (brak ogłoszeń ?) Beza (brak ogłoszeń ?) !Bonanza ( jest na allegro) Bambi(brak ogłoszeń) Laszka(ogłoszonajest na allegro) Troska(brak ogłoszeń) !Basza ogłoszony Bolek(brak ogłoszeń) Barney(brak ogłoszeń) jest na allegro Gaja ogłoszona Rika(brak ogłoszeń) Placek(brak ogłoszeń) jest na allegro Jacek(brak ogłoszeń) jest na allegro Hajduczek(brak ogłoszeń) Zibi(brak ogłoszeń) Kamaro(brak ogłoszeń) Tomi(brak ogłoszeń) jest na allegro !Kropeczka(brak ogłoszeń) jest na allegro !Bemo(brak ogłoszeń) Bobo ogłoszona Atena ogłoszona Szczeniaki: Fanta ogłoszonajest na allegro Pepsi ogłoszonajest na allegro Wiking (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Wolt (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Bard (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Berek (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Busia (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Bianka (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Brava (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro Birma (ogłoszenia- aktualne ?)jest na allegro ? NAMIARY – Fundacje Emir , Oddział k/ Żabiej Woli ( Nadarzyn) 601 300 726 W NOWYCH DOMACH (węgrowiacy) Sara, Tigra, Lala, Miś. Groszka, Gufi. Dżeki, Isia, Jaga, Masza, Duszka, Rusłan, Pchełka, Pestka, Wiórka,Niunia Gratka, Milka, Krecik, Britt, Nilla, Mona, Pia, Rafik/Żorżyk. Lulka, Zara, Czarok, Benio, Nela, Cicha, Żanetka, Żelki, Medar,Salsa, Nika A tak przy okazji przekopywania wątków węgrowiaków na dogo okazało się, że nowe domki mają już Kędziorek vel Bursztynek, Mona, Filipek, Fredzio, Wilma vel Sznurówka, Oluś, Borysek, Vega, Corgi, Migotki, Max, Amigo, Sonia, Szarlotka, Melcia i mnóstwo szczeniaków i inne, które pewnie pominęłam. To taka optymistyczna wieść na koniec . Kropeczka jest już ogłoszona i Brava i spółka też ;) P.S. A Rysiek, Bonanza i Beza mają podwójne ogłoszenia, ale od przybytku podobno głowa nie boli ;) Quote
Zmysł Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mośka napisał(a):Zmysl /Paros - zaglosowalam na MAJĘ ;) Na razie II-ga pozycja :roll: CIoteczki - do roboty :user: To faktycznie proste, długo nie zajmie. Zmysl zasłuzyl na pomoc :cool3: Dzięki Mośka:loveu: Dzięki AniaW :loveu: Dzięki Olga:loveu: Quote
Olga132 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 W TOŃCZY k.Węgrowa !!!!!ZAGINĄŁ PIES!!!!! 12-letnia Foksterierka( tricolo: biała, uszka brazowe - na grzbiecie czarne łaty)- Nutka, drobnej budowy bardzo słabo słysząca. Łagodna. Na szyi miała niebieską, parcianą obrożę z czerwoną adresatką w kształcie kości z wygrawerowanym Imieniem i nr telefonu. ZA ODNALEZIENIE PSA – NAGRODA Tel. 604877227 BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY Z OKOLIC WĘGROWA O POMOC W POSZUKIWANIU. SZCZEGÓŁNIE ZALEZY MI NA POROZDAWANIU PLAKATAÓW W SZKOLE W STAREJ WSI. TAM CHODZI DUŻO DZIECI Z OKOLIC-MOŻE KTOŚ JA WIDZIAŁ! ZDJĘCIA WSTAWIE JUTRO BO MAM JE W PRACY. to jest sunia mojej mamy i choc mamy ja dopiero od roku bardzo jesteśmy z nią zżyci! Mam plakacik gotowy do wydruku więc na moge go zainteresowanym wysłać na maila! Quote
Ania W Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 !Zibi II (brak ogłoszeń,jest na allegro) !Jeżynka ( ogłoszona jest na allegro) !Sułtan (brak ogłoszejest na allegroń) Reda (brak ogłoszeń) Reszka (brak ogłoszeń) !Dobra (brak ogłoszeń jest na allegro) Aga ( ogłoszona jest na allegro) !Czarla ogłoszona , jjest na allegro) Rysiek ( ogłoszona jest na allegro) Beza ( ogłoszona jest na allegro ) !Bonanza ( ogłoszonajest na allegro) Bambi(brak ogłoszeń) Laszka(ogłoszonajest na allegro) Troska(brak ogłoszeń) !Basza ogłoszony jest na allegro Bolek(brak ogłoszeń) Barney(brak ogłoszeń) jest na allegro Gaja ogłoszona Rika(brak ogłoszeń) Placek(brak ogłoszeń) jest na allegro Jacek(brak ogłoszeń) jest na allegro Hajduczek(brak ogłoszeń) Zibi(brak ogłoszeń) Kamaro(brak ogłoszeń) Tomi( ogłoszony jest na allegro !Kropeczka( ogłoszona jest na allegro !Bemo(brak ogłoszeń) Bobo ogłoszona Atena ogłoszona Szczeniaki: Fanta ogłoszonajest na allegro Pepsi ogłoszonajest na allegro Wiking ogłoszonyjest na allegro Wolt ogłoszonyjest na allegro Bard ogłoszony jest na allegro Berek ogłoszonyjest na allegro Busia ogłoszonajest na allegro Bianka ogłoszonajest na allegro Brava ogłoszonajest na allegro Birma ogłoszonajest na allegro ? ******************************************************** PAROS , EVITA - wielkie dzięki!:loveu: Jakbyście znalazły jeszcze chwilę to u emira jest takie cudo. Sierra SIERRA Ta urocza sunia trafiła do Fundacji z jednego z mazowieckich schronisk. Jest młodziutka (ma ok. 10 miesiecy), spokojna, ale pełna radości. Zgodnie żyje z innymi psami w boksie. Jest średnia, raczej drobnej budowy, większa już nie urośnie. Sierra jest subtelna i wystarczy spojrzeć w te mądre oczy , żeby się zakochać. Quote
ciemny Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Olga132 napisał(a): ZACHĘCAM DO UDZIAŁU W AUKCJI INTERNETOWEJ NA RZECZ PSÓW Z WĘGROWA !!! Na dobry początek kupione 20 cegiełek, jeśli się zgodzicie to kasę dam jak będę w Fundacji, jeśli nie to zrobię przelew. Szykuję spis różności na bazarki. @ Zmysł, głos na Maje oddany. Quote
Ania W Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ciemny :loveu: Prześłij mi proszę swój telefon i maila na pw bo nie mam się jak z tobą skontaktować Olga wstaw zdjęcie Nutki!!! Ja nie mogę skopiować z tego ogłoszenia co mi przysłałaś. Może zajrzy Paulina i wtedy się do niej uśmiechniemy, żeby znajomym sprawę nadała. Quote
Paulina. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Ania W']Ciemny :loveu: Prześłij mi proszę swój telefon i maila na pw bo nie mam się jak z tobą skontaktować Olga wstaw zdjęcie Nutki!!! Ja nie mogę skopiować z tego ogłoszenia co mi przysłałaś. Może zajrzy Paulina i wtedy się do niej uśmiechniemy, żeby znajomym sprawę nadała. Yy... zajrzałam. Chodzi o mnie? Quote
paros Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Sierra na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=205842593 :lol: Psiak znalazł dom a jego allegro miało jeszcze trwać 7 dni, to na jego miejsce umieściłam sunię (początek licznika odwiedzin 129) :roll: Na inne fora będę dopiero wklejać :roll: Quote
Folen Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Olga w środę będę robić kurs - Stara wieś, Tończa, Borzychy.. jeśli możesz to prześlij mi plakaty listem, bo nie mam gdzie wydrukować, to porozwieszam.. Chociaż mam nadzieję, że nie będzie to konieczne bo Nutka się odnajdzie do środy. Quote
Ania W Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 to Sierra ma dwa allegro - to się nie może nie udać ;-) Quote
enia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Folen napisał(a):Olga w środę będę robić kurs - Stara wieś, Tończa, Borzychy.. jeśli możesz to prześlij mi plakaty listem, bo nie mam gdzie wydrukować, to porozwieszam.. Chociaż mam nadzieję, że nie będzie to konieczne bo Nutka się odnajdzie do środy. Folen rozwieś na przystankach , przy sklepach ( tablice ogloszeń są )i szkole w Starej Wsi. Ja nie wiem czy pojade w sobote, raczej nie. Quote
Paulina. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mam działkę między Borzychami a Starej Wsią, jakby co mogę i tam pomóc.. Quote
Edyta_D_R Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Olga132']W TOŃCZY k.Węgrowa !!!!!ZAGINĄŁ PIES!!!!! 12-letnia Foksterierka( tricolo: biała, uszka brazowe - na grzbiecie czarne łaty)- Nutka, drobnej budowy bardzo słabo słysząca. Łagodna. Na szyi miała niebieską, parcianą obrożę z czerwoną adresatką w kształcie kości z wygrawerowanym Imieniem i nr telefonu. ZA ODNALEZIENIE PSA – NAGRODA Tel. 604877227 BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY Z OKOLIC WĘGROWA O POMOC W POSZUKIWANIU. SZCZEGÓŁNIE ZALEZY MI NA POROZDAWANIU PLAKATAÓW W SZKOLE W STAREJ WSI. TAM CHODZI DUŻO DZIECI Z OKOLIC-MOŻE KTOŚ JA WIDZIAŁ! ZDJĘCIA WSTAWIE JUTRO BO MAM JE W PRACY. to jest sunia mojej mamy i choc mamy ja dopiero od roku bardzo jesteśmy z nią zżyci! Mam plakacik gotowy do wydruku więc na moge go zainteresowanym wysłać na maila! dzis niestety nie dalam rady wydrukowac , jutro bede w pracy w poradni tpoo tam wydrukuje. Nie wiem tylko czy szkola akurat bedzie jeszcze otwarta, Pomimo ze nie milaam jak wydrukowac plakatu , zrobilam maly kurs kolo starej wsi -przy palacu , tam gzie lasy, ale niestety nie widzialm suni. jutro sie poprawie. Obiecuje. Aha , czy twoja mama jest aktualnie tam na dzialce, moge jej podrzucic pare plakatow, i przeciez jakis ludzi tam zna moze oni widzieli nutke? daj znak , najlepiej smsem , bo w p-racy bede gzdieas do 16, a nie mam tam bezposredniego dostepu do netu. Quote
Olga132 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA CHĘĆ POMOCY ALE NIE BĘDZIE JUŻ POTRZEBNA. Dziś o godz. 7:20 Nutka została złapana przez moją mamę. Latała po wsi z innymi psami, mama ją wypatrzyła jak mijała nasz domek i nie była zachwycona jak mama ją zaprowadziła do domu – Taka świetna zabawa a ona musi iść do domu…. Teraz śpi – jak się wyśpi to czeka ja kąpiel – bo aktualnie wygląda jak nie-boskie stworzenie!!! Co ciekawe miała do obroży przywiązany sznurek, czyli ktoś ją już złapał. FOLEN, EDYTA, PAULINA – wielkie dzięki !!! Quote
Olga132 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ciemny napisał(a):Na dobry początek kupione 20 cegiełek, jeśli się zgodzicie to kasę dam jak będę w Fundacji, jeśli nie to zrobię przelew. Szykuję spis różności na bazarki. @ Zmysł, głos na Maje oddany. możesz spokojnie kasę dać Krysi do reki tylko powiedz, że to na psy z Węgrowa z aukcji allegro, ok? Quote
Ania W Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No cóż ! Jak wszyscy się dobrze bawią to dlaczego babcia ma siedzieć w domu? Jej się też coś od życia należy! Cieszę się, że się znalazła! Quote
Zmysł Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Olga132'] A tititi!!! Łobuziaku mały! Quote
Zmysł Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ciemny napisał(a):Na dobry początek kupione 20 cegiełek, jeśli się zgodzicie to kasę dam jak będę w Fundacji, jeśli nie to zrobię przelew. Szykuję spis różności na bazarki. @ Zmysł, głos na Maje oddany. Ciemny :loveu: Quote
Olga132 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='paros']Sierra na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=205842593 :lol: Psiak znalazł dom a jego allegro miało jeszcze trwać 7 dni, to na jego miejsce umieściłam sunię (początek licznika odwiedzin 129) :roll: Na inne fora będę dopiero wklejać :roll: Paros czy możesz mnie nauczyć wystawiac takie aukje tzn zdjęcie...potem tekst...potem zdjęcie bo ja potrafie tylko taką aukcję gdzie zdjęcia sa na samym dole (taka najprostsza aukcja na allegro) Quote
Recommended Posts