Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):
Zmysl, masz racje Evita , Paros i Wandzia to nasze "dobre duszki" oglaszają nam psy wszędzie gdzie sie da, siedzą po nocach wklejając te ogloszenia itp. Dzięki Nim sporo psiaków ma nowe domy.:loveu:

Wszystkie robicie świetną pracę. Miło być tu z Wami, bo czuję w tym wszystkim ogromne Serce i zaangażowanie. Dzięki.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
no własnie nie wiem....Ania, Mośka jak myślicie???

Jeśli nie, to spoko, wymyślę cos innego. Tego akurat mam trochę, ale w razie czego się nie zmarnuje.

Posted

czekolada sie rozplynie, raczej bym sie nastawila na male opakowania zelek i lizaki, takie cudaki pod katem dzieci ;)

A jakby to ksztalty zwierzaka mialo - to juz wogole bajka

Posted

Słuchajcie , zapowiadają koszmarne upały, więc tylko coś co można do rączki wręczyć i nie popłynie...Zmysł a może masz lizaki? Ja także uważam, że w kształcie czegoś psiego byłby szczytem marzeń ale nie będę marudziła.
Myślę , że raczej bez kawy i herbaty bo trochę nam się zrobi stoisko spożywcze.;-)
Aha! Nalegam , żeby buldog został u ciebie!!!

Posted

Ania W napisał(a):
Słuchajcie , zapowiadają koszmarne upały, więc tylko coś co można do rączki wręczyć i nie popłynie...Zmysł a może masz lizaki? Ja także uważam, że w kształcie czegoś psiego byłby szczytem marzeń ale nie będę marudziła.
Myślę , że raczej bez kawy i herbaty bo trochę nam się zrobi stoisko spożywcze.;-)
Aha! Nalegam , żeby buldog został u ciebie!!!

A dlaczego?(buldog)

Posted

Sluchajcie - jak bedzie goraco to picie bedzie szlo jak woda.
Czy my moglibysmy sprzedawac buteleczki z piciem albo soczki w kartonikach? Zysk poszedlby na FUNDACJE!

A kupiloby sie w jakiejs hurtowni czy nawet supermarkecie Kubus play i inne takie... Rodzic dziecku lizaka odmowi (wiem co mowie ;) ) ale picia w upal nie ;) Czy ktos moze sie o to dowiedziec?

Posted

Mośka napisał(a):
Sluchajcie - jak bedzie goraco to picie bedzie szlo jak woda.
Czy my moglibysmy sprzedawac buteleczki z piciem albo soczki w kartonikach? Zysk poszedlby na FUNDACJE!

A kupiloby sie w jakiejs hurtowni czy nawet supermarkecie Kubus play i inne takie... Rodzic dziecku lizaka odmowi (wiem co mowie ;) ) ale picia w upal nie ;) Czy ktos moze sie o to dowiedziec?

Pomysł świetny, tylko to picie musi być chłodne. Będzie dostęp do jakiejś lodóweczki?

Posted

Koszmarnie nie lubię koszmarnych upałów. Picie to super pomysł. Nie wiem jak w hurtowniach się ceny kształtują, ale można też w Makro kupić, pewnie wszędzie ceny podobne. Obstaję za wodą zwykłą i smakową.

Posted

To się trzeba chyba z władzami skonsultować ;-), bo pamietajcie że impreza jest przy barze, więc możemy być dla nich "konkurencją".
Poza tym zastanawiam się czy warto wchodzić w spożywcze produkty. Mamy mieć jedną ławę....Zdjęcia, obrazki + inne rzeczy + rysowanie dla dzieciaków...Zmieści się jeszcze jedzenie i picie?

Posted

Mośka napisał(a):
Picie dla dzieci nie musi byc z lodowki ;)
Tylko czy na taki handelek jest prawnie mozliwy?

No nie bardzo moim zdaniem, niestety. Ewentualnie można wystawić coś (bez cen) i rozdawać, a przy okazji nadstawiać "tacę". Tak mi się wydaje. Może picie dla dzieci nie powinno być lodowate, ale jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj, to ewentualne soczki zamienią się w zupki.

Posted

Pub Lolek! No stoi przecież w zaproszeniu;-)

Napiszę co ja mam...
Mam około 10-12 obrazków. Czekam na odzew jeszcze od koleżanki od buldoga;-) Mam jeszcze chustki-bandanki ze zwierzakami, podkładki pod talerze od bei (zostały po loterii), trochę kalendarzy od fony (mam nadzieję że nie będzie miała nic przeciwko upłynnieniu ich w ten sposób;-), mam czapeczki dla psów :-) (chyba że część sprzedam na swoim festynie), ze dwie smycze, jakieś miski ale niewiele, kubki z psami, no i będą zdjęcia.
Idea była taka żeby wszystko było po 5 złotych ale nie wiem czy nie warto byłoby prosić o trochę więcej w niektórych przypadkach...

Posted

Ania W napisał(a):
Pub Lolek! No stoi przecież w zaproszeniu;-)

Napiszę co ja mam...
Mam około 10-12 obrazków. Czekam na odzew jeszcze od koleżanki od buldoga;-) Mam jeszcze chustki-bandanki ze zwierzakami, podkładki pod talerze od bei (zostały po loterii), trochę kalendarzy od fony (mam nadzieję że nie będzie miała nic przeciwko upłynnieniu ich w ten sposób;-), mam czapeczki dla psów :-) (chyba że część sprzedam na swoim festynie), ze dwie smycze, jakieś miski ale niewiele, kubki z psami, no i będą zdjęcia.
Idea była taka żeby wszystko było po 5 złotych ale nie wiem czy nie warto byłoby prosić o trochę więcej w niektórych przypadkach...

no i ja mam mieć znaczki - pomóz psiakom!

Posted

Ja mogę przynieść(powiedzcie, czy się nadaje):

- 6 opakowań żelków Cats&Dogs z psiakiem i kociakiem na opakowaniu;

- 2 opakowania Pedigree Rodeo;

- 2 opakowania Pedigree Junior Tubos;

- 4 opakowania kiełbasek dla piesków Hilton;

- 1 zabawkę dla pieska - Doggy News;

- 2 szampony pielęgnacyjne dla szczeniąt i dla psów odstraszające insekty(Hilton);

- 7 lizaczków w kształcie zwierzątek - niestety tylko dwa pieski, reszta kotki, krówki itp.;

- 3 "zwierzęce" lizaczki niespodzianki dla dzieci;

- 5 opakowań orzeszków ziemnych dla dzieci.

Posted

Olga132 napisał(a):
ZMYSŁ pewnie, że to sie nadaje !!!!

Przynoś !!!:multi: :multi: :multi:

Tylko nie wiem, czy będę. Jeśli okaże się, że nie, to komu przekazać? Będę się chyba widział z Mośką, ale nie wiem, jak u niej z transportem.

Posted

Ania W napisał(a):
Co to znaczy nie wiem czy będę????
Masz zwolnienie lekarskie ? ;-)

Nie mam. A od szefa może być? Mówiłem już dawno, że najprawdopodobniej delegacja - podpiję pieczątkę, jak będę na miejscu. Próbuję się jeszcze wykręcić, ale marne szanse. Dzisiaj będę wiedział na pewno.

Posted

mycha101 napisał(a):
Zmysł, Ty się nie wykręcaj, widzimy Cię w niedzielę na Polach Mokotowskich. Będzie nam bardzooooooooooooooooo miło:lol:

Marzę o spotkaniu z Wami i to ja byłbym zaszczycony mogąc z wami współdziałać bezpośrednio. Ale niestety, siła wyższa. Praca, praca, praca. Nie mam wyjścia, a chciałbym jeszcze móc powygrywać kilka bazarków. Za to "nakręciłem" trochę ludzi na niedzielę. Poobiecywali mi, że przyjdą i zasilą emirowską puszkę. Przynajmniej tyle.