KatarzynaJanik Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Rico panicznie boi się wody - kąpanie go to nie lada wyzwanie... :X Quote
Paula95 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Może trzeba byłoby go zacząć przyzwyczajać powoli do kąpieli. Quote
_Goldenek2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Smaczki do wanny i może będzie lepiej:) Quote
Olena84 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 On uwaza pachniec mydlem to moga panny a nie mezczyzna;). Quote
Ingrid44 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Smaczki to dobry pomysl, albo jakies zabawki powrzucac do wanny ? Quote
Paula95 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Możemy liczyć na choć jedno zdjęcia Rico? :) Dawno jego mordeńki nie widziałam, a to sama radość. :) Quote
KatarzynaJanik Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Paula95 napisał(a):Możemy liczyć na choć jedno zdjęcia Rico? :) Dawno jego mordeńki nie widziałam, a to sama radość. :) Przyszedł rano, do łóżka, na całuski :) Zrobię mu niebawem zdjęcia i wrzucę tutaj :) Powyższe zostało zrobione komórką, spontanicznie, więc średnio wyszło ;) Quote
Iljova Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja cierpliwie będę czekać na zdjęcia :-) slodki jest :-) Quote
KatarzynaJanik Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Było zdjęcie z rana, to teraz czas na zdjęcie z wieczora (a raczej z nocy) ;) To również zostało zrobione komórką ;) Będą lepsze (lepszej jakości)... ;) Quote
KatarzynaJanik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego te Czarnuchy tak się "katują" na tym słońcu? :P I Luna, i Rico, leżą na tym balkonie, dyszą, sapią, ledwie już tam chyba wytrzymują, ale leżą twardo i grzeją się na tym słońcu! :P Jak już przestałam go fotografować na tym słońcu, to poszedł za mną do mieszkania ;) :) :) :) Quote
Iljova Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bardzo dziwne . PSIAKI TO NIE JEST DOBRY POMYSŁ ANI TROCHĘ !!! MASZERUJCIE DO CIENIA !!! Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Sliczne fotki. Widac jakie szczesliwe pysie. Moze ona kosteczki wygrzewaja na tym slonku i ma to byc taka terapia cieplem ;) Quote
_Goldenek2 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ze starymi psiakami jest podobnie jak ze starymi ludźmi.... czesto im zimno. Quote
Paula95 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Wygląda ślicznie! Jest przeszczęśliwy:) Dziękuję! Quote
KatarzynaJanik Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Księciunio gardzi legowiskiem, kiedy ma moje łóżko rozłożone ;) Atakuje Margo'... :X I boi się piszczących zabawek Luny : ( Quote
Olena84 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie można mieć wszystkiego;), ważne że Twoje łóżko mu leży jakoś, bo byśmy prosili o zakupienie nowego;). Quote
Paula95 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Księciunio gardzi legowiskiem, kiedy ma moje łóżko rozłożone ;) Atakuje Margo'... :X I boi się piszczących zabawek Luny : ( Chyba każdy psiak woli łóżko od legowiska. :) Miałam nadzieję, że droga Margo' -> Rico już pokojowa... Quote
KatarzynaJanik Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Olena84 napisał(a):Nie można mieć wszystkiego;), ważne że Twoje łóżko mu leży jakoś, bo byśmy prosili o zakupienie nowego;). Haha! :D :D :D Paula95 napisał(a):Chyba każdy psiak woli łóżko od legowiska. :) Miałam nadzieję, że droga Margo' -> Rico już pokojowa... Właśnie to chyba nie jest tak do końca, bo wieczorem i w nocy do łóżka nie wejdzie, nawet nie próbuje. W dzień natomiast pakuje się jedynie do wyrka ;) Jeśli chodzi o relacja Rico vs. Margo' - również myślałam, że już będzie spokój, ale jednak jeszcze potrzeba widocznie czasu. A może taki okres mają wszyscy, bo Luna też się szczerzy na kota ostatnio :/ Zresztą, Margo' nie pozostaje dłużna ;) Ale tylko wobec Luny, bo Rica się boi :X Quote
Paula95 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Mam nadzieję, że już niedługo Rico i Margo się w pełni zaakceptują. :) Quote
KatarzynaJanik Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pełni akceptacji to oni raczej nie osiągną, aaale! Cały czas staram się im siebie wzajemnie "pokazywać na spokojnie" - przynoszę Margo' Ricowi na rękach (haha, jak to brzmi! ;)), co by siebie nawzajem obwąchali. Kiedy oboje są spokojni i "luźni", to nic się nie dzieje. Spięcia są wówczas, gdy Margo' albo zbyt powoli, albo zbyt szybko przemieszcza się obok Rica. Jego takie sytuacje wyraźnie stresują. Kiedy kicia lata zbyt szybko, to wiadomo - on chyba niezbyt wie, co się dzieje (i jakby się "ubezpiecza", żeby czasami, w tym szaleńczym pędzie, Margo' "nie wpadła" na niego), natomiast kiedy kotka zbyt wolno obok niego przechodzi, to sama mam wrażenie, że się "czai" (chociaż kwestia chyba jest tego typu, że wtedy właśnie ona (również) się boi, dlatego jest taka powolna), więc on chyba dokładnie tak samo to odbiera i boi się ewentualnego ataku. Jakoś tak to widzę, gdy ich obserwuję... Quote
Recommended Posts