Martini*** Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote='ZACH'] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]Martini [/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana]a Ty nie wybierasz się do nas na Zlot Airedale tzw. Erdeliade? Jakoś mi się wydaje, że nie widziałam Cie na liście, daczego?[/FONT][/COLOR] Jeżeli chodzi o nasz zlot miłośników Airedale to odbędzie się w sierpniu po wystawie CACIB w Sopocie w najpiekniejszym mieście na świecie ;-) - w Gdańsku :-D Serdecznie zapraszamy! [/quote] Jeszcze nie zaglądałam na ten topik. Nie wiem czy nie będę gdzieś na wakacje jechała na dłużej ale jeśli zostanę to czemu nie :) :p , najwyższy czas szorstkiemu morze pokazać :lol: :( filmik mi się nie otwiera [quote='INA'][COLOR=black][FONT=Verdana]Trochę dostałam skrętu odcinka szyjnego ale fajny filmik tylko za krótki [/FONT][/COLOR] [/quote] cieszę się że się podobał :loveu: , szczerze mówiąc to mało tam widać :shake: no ale jak się jest jednocześnie operatorem, scenarzystą i reżyserem to nie ma co liczyć na oskara :eviltong:
gonpak Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Jura'][B]gonpak[/B], nie dziw się, że żabcia wybrzydza nad suchym, jak może liczyć na surowe mięcho. :evil_lol: Moja Fredzia je Nutrę Nuget. ja tam wolę iść z nią na spacer niż siedzieć przy garach. Penie jakby j zapytać to też wolałaby jedzonko domowe, ale ja tam wolę iść z nią na spacer niż siedzieć przy garach. Zresztą jak ona może doznawać rozkoszy podniebienia, jak pochłania jedzenie z ponadźwiekową szybkością.[/quote] no tak co jej do michy nie włożę to wszystko znika w tempie expresowym:p
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]Bardzo proszę zajrzyjcie :[/B][/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2805981#post2805981[/url]
zadziorny Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='gonpak'] a czym wy karmicie swoje piesiolki? pytam tak dla orientacji[/quote] Moje pasqdy wcinają ANF Advantage 27 :cool3:, poprzednio karmiłem je Eukanubą :lol:.
Martini*** Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 royal canin, chociaż słyszałam, że coś się z nią źle dzieje :mad: ( jest trochę inna w dotyku od jakiegoś czasu :roll: )
borsaf Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Regon do roku był na Royal'u ale koopy były take sobie....niby dobre na poczatku ale pod koniec luźnawe. Przeszłam na Eucanubę....kopy takiejak byc powinny...potem chcialam troszke oszczędniej i kupiłam Acanę bo maja poprzednia - Keri pieknie ja trawiła...ale skończylo się jakimś protestem glodowym u mlodego, zapłaciłam 90 zł u weta za badania krwi...i dowiedzialam sie, za mam zdrowego psa. Więcej nie oszczędzam, daje mu Eucanubę i jest ok. Regon nie należy do wszystkożernych. Tylko w obwcności drugiego samca zjada miche aż się kurzy. Przy Dżadze nie ma takiego efektu, szczeniara potrafi odpędzic go od miski i przez to muszę je osobno karmić. Reasumując, kazdy pies ma indywidualnie dobierana karmę....jednemu słuzy, innemu tak sobie.
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Borsaf [/B]- :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mojej suce najbardziej służy : kapusta, brokuły cukinia, kalafior, marchew, itp...;) Teraz mam wspólnika - na sępa - do moich dziennych porcji warzywnych. Siedzi jak zaczarowana i patrzy w jeden punkt/cel - parowar z warzywkami :eviltong: Już wróciła do Acany - lecz jeszcze nie żałuję jej warzyw, Niech ma dziewczyna jak lubi. Kooopy pięęeknee :oops:.
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Jura']Nie, Fredzia to wnuczka Prima Oregon.[/quote] O.....jasno! [B]borsaf [/B]Mój AT do Royal Canin zadrapanie:shake:
borsaf Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Antania[/B], zobacz na topik "Ala ma kota...." tam podani sa rodzice i hodowle naszych piesków i nie tylko, "honorowe teriery" też. Honorowe teriery - o wszyscy, ktorzy teriera nie maja , ale sa tu z nami bo to topik Aredale [B]i inne [/B]Mój Regon jest synem Saszy i Prima Aspiracji.
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='borsaf'][B]Antania[/B], zobacz na topik "Ala ma kota...." tam podani sa rodzice i hodowle naszych piesków i nie tylko, "honorowe teriery" też. Honorowe teriery - o wszyscy, ktorzy teriera nie maja , ale sa tu z nami bo to topik Aredale [B]i inne[/B] Mój Regon jest synem Saszy i Prima Aspiracji.[/quote] Wy jesteście naszymi grandsons!:multi: To jest zdrowe! Pokazują wasz AT! Dobre JA będę pisać w "Ala ma.....";) Est` LINK? [B]W FORUME EST WLASCICELI [/B]AT po UBI-Hip-Hip Hooray,wnuki [B]TERRYDALE SHAREAB ONLINE?[/B] Ja mala miot po Garretu
Martini*** Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]oto jest krótkometrażowy film dokumentalny :evil_lol: ( jakość filmu warta jakości aportowania :angryy: ale inaczej nie mogłam tego nagrać :shake: , jak będę miała asystenta to może coś się poprawi :p )*[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [URL="http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][FONT='Times New Roman'][SIZE=2]( *nie odpowiadam za uszkodzenia kręgów szyjnych w trakcie oglądania)[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][/COLOR] [/SIZE][/FONT]
Wojtek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Sie ma! O qrde, chwilka minęła a tu tyle napisane! I ajkie mieżdunarodnyje towarzystwo! Witajcie! :bigok: [quote name='niedzwiedzica']Raider's Antania ,piszi po-russkom jazyku, eto budiet dobre, potomu szto my budiem uczit'sia . Airedale krasiwyje sobaki, wsie :loveu:i umnyje ;)[/quote] Niedźwiedzico, chyba po białorusku. :cool3: [quote name='gonpak'][B]...[/B], a chciałam do lublina bo tu mi najbliżej ale lublin chyba 24.04 więc odpada, chyba dobrze myślę, viva musi mieć 6 miesięcy? może skoczę gdzieś w maju...:lol:[/quote] Zapraszam do siebie! :evil_lol: [quote name='gonpak']witka patrzcie jak moje cudo schab surowy wcina:diabloti: [IMG]http://images14.fotosik.pl/48/756abb2d72143bae.jpg[/IMG] i jeszcze kości z boczku za 2 zyle kilo uwielbia jeść, a ostatnio chyba na suchą karmę się obraziła a czym wy karmicie swoje piesiolki? pytam tak dla orientacji[/quote] Moja Fu karmiona jest przygotowywana przeze mnie papą z podrobów i miesa +dodatki. Ma też mięsne kości. Sucha karma won! :diabloti: A tu moja Fu explorująca swoje nowe włościa: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5604/dsc039715xg.jpg[/IMG][/URL] Tak naprawdę to zrobiła siwy dym w sąsiedztwie, a teraz spindala ile dała fabryka...
bajadera Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]O matko. Ile wy piszecie![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja marzyłam o kocie (wychowywałam się jako dziecko z kotem), ale po pierwsze moje trzy terriery maja zdecydowany stosunek do kotów - futro.. ucieka...polujemy..A na poważnie to córka ma koszmarne uczulenie - godzina z kotem i spastyczne zapalenie oskrzeli jak w banku. To po co mi te kwiaty..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A tak w ogóle to TZ miauczy o main-coona. Nawet wymiślił nowa rasę - nagi main-coon.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Co do szyldkretów - tak tylko kotki mogą być szydkretowe czyli w plamki czarno rude lub kremowo niebieskie (ewentualnie z bielą). Kiedyś czytałam strasznie uczony artykuł, który to tłumaczył, ale zabijcie mnie nie pamiętam - jakaś mozajkowatość to była.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Martini***'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]oto jest krótkometrażowy film dokumentalny :evil_lol: ( jakość filmu warta jakości aportowania :angryy: ale inaczej nie mogłam tego nagrać :shake: , jak będę miała asystenta to może coś się poprawi :p )*[/SIZE][/FONT] [URL="http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Times New Roman][SIZE=2]( *nie odpowiadam za uszkodzenia kręgów szyjnych w trakcie oglądania) [/SIZE][/FONT][/COLOR] [/SIZE][/FONT][/quote] [B] Martini[/B] - film jest super :multi: - mimo strasznego bólu kręgosłupa odc. szyjnego udało mi sie go obejrzeć :loveu:. Kręć dalej :lol: . [B]Wojtek[/B] - Fu prawie jak zając, uszy w górze i skok zajęczy :eviltong:. Tylko omyka nie widać...bo z tyłu został. Fajnie Ci chatka rośnie :loveu:. Piszesz, że to nie drożdże a sól powoduje taki wzrost murów :evil_lol:. Ciesz się, że nie przyszło Ci budować w W-wie. Tam to poszłaby cała Wieliczka na ziemię i budowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Wojtek'] Niedźwiedzico, chyba po białorusku. :cool3: [/quote] :multi: Не мае проблем! Могу писаць по-беларуску. Мой родны язык:eviltong:
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Raider`s Antania']:multi: Не мае проблем! Могу писаць по-беларуску. Мой родны язык:eviltong:[/quote] Oczeń charaszo :loveu:. Mienia eta nrawitsa :loveu:
Wojtek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Raider`s Antania']:multi: Не мае проблем! Могу писаць по-беларуску. Мой родны язык:eviltong:[/quote] [B]Antania[/B], o rzesz!!! :-o Cyrylicą nie zdzierżym... :evil_lol: Powoli by szło :lol: [B]Kardusia[/B], uspakujsja żenszczino... ;-)
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Wojtek'] [B]Kardusia[/B], uspakujsja żenszczino... ;-)[/quote] Pacziemu :shake: - nie chocziesz? Nie nada? Nie nrawitsa :mad::mad::mad:
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Kardusia']Oczeń charaszo :loveu:. Mienia eta nrawitsa :loveu:[/quote] Danuta,a tak: Привет белорусской полячке;) Просим в гости!:eviltong:
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Wojtek'][B]Antania[/B], o rzesz!!! :-o Cyrylicą nie zdzierżym... :evil_lol: Powoli by szło :lol: [B]Kardusia[/B], uspakujsja żenszczino... ;-)[/quote] Nie bedze pisac po bialorusku:roll: :evil_lol:
coztego Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Raider`s Antania']Nie bedze pisac po bialorusku:roll: :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki, ten alfabet jednak bardziej przyjazny dla oka :lol: Moje kundlisko jada głównie to, co ugotuję, czyli mięsko z ryzem i warzywami. Ostatnio na śniadanie dostaje Nutra Nuggets i nawet nieźle jest... 8)
Wojtek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Raider`s Antania']Nie bedze pisac po bialorusku:roll: :evil_lol:[/quote] Ufff... :lol: Raider, Antania to Twoje imie? [B]Kardusia[/B] ;) :Rose:
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Wojtek']Ufff... :lol: Raider, Antania to Twoje imie? [B]Kardusia[/B] ;) :Rose:[/quote] NO! RAIDER`S ANTANIA moja hodowla, a imia Anja;) To jest przyjemne być przedstawiany :loveu: ;)
Recommended Posts