Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote='ZACH']
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Martini [/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana]a Ty nie wybierasz się do nas na Zlot Airedale tzw. Erdeliade? Jakoś mi się wydaje, że nie widziałam Cie na liście, daczego?[/FONT][/COLOR]

Jeżeli chodzi o nasz zlot miłośników Airedale to odbędzie się w sierpniu po wystawie CACIB w Sopocie w najpiekniejszym mieście na świecie ;-) - w Gdańsku :-D
Serdecznie zapraszamy!
[/quote]
Jeszcze nie zaglądałam na ten topik. Nie wiem czy nie będę gdzieś na wakacje jechała na dłużej ale jeśli zostanę to czemu nie :) :p , najwyższy czas szorstkiemu morze pokazać :lol:

:( filmik mi się nie otwiera

[quote='INA'][COLOR=black][FONT=Verdana]Trochę dostałam skrętu odcinka szyjnego ale fajny filmik tylko za krótki [/FONT][/COLOR]
[/quote]
cieszę się że się podobał :loveu: , szczerze mówiąc to mało tam widać :shake: no ale jak się jest jednocześnie operatorem, scenarzystą i reżyserem to nie ma co liczyć na oskara :eviltong:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jura'][B]gonpak[/B], nie dziw się, że żabcia wybrzydza nad suchym, jak może liczyć na surowe mięcho. :evil_lol:
Moja Fredzia je Nutrę Nuget. ja tam wolę iść z nią na spacer niż siedzieć przy garach. Penie jakby j zapytać to też wolałaby jedzonko domowe, ale ja tam wolę iść z nią na spacer niż siedzieć przy garach. Zresztą jak ona może doznawać rozkoszy podniebienia, jak pochłania jedzenie z ponadźwiekową szybkością.[/quote]

no tak co jej do michy nie włożę to wszystko znika w tempie expresowym:p

Posted

[quote name='gonpak']
a czym wy karmicie swoje piesiolki? pytam tak dla orientacji[/quote]
Moje pasqdy wcinają ANF Advantage 27 :cool3:, poprzednio karmiłem je Eukanubą :lol:.

Posted

Regon do roku był na Royal'u ale koopy były take sobie....niby dobre na poczatku ale pod koniec luźnawe. Przeszłam na Eucanubę....kopy takiejak byc powinny...potem chcialam troszke oszczędniej i kupiłam Acanę bo maja poprzednia - Keri pieknie ja trawiła...ale skończylo się jakimś protestem glodowym u mlodego, zapłaciłam 90 zł u weta za badania krwi...i dowiedzialam sie, za mam zdrowego psa. Więcej nie oszczędzam, daje mu Eucanubę i jest ok.
Regon nie należy do wszystkożernych. Tylko w obwcności drugiego samca zjada miche aż się kurzy. Przy Dżadze nie ma takiego efektu, szczeniara potrafi odpędzic go od miski i przez to muszę je osobno karmić.

Reasumując, kazdy pies ma indywidualnie dobierana karmę....jednemu słuzy, innemu tak sobie.

Posted

[B]Borsaf [/B]- :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mojej suce najbardziej służy : kapusta, brokuły cukinia, kalafior, marchew, itp...;)
Teraz mam wspólnika - na sępa - do moich dziennych porcji warzywnych. Siedzi jak zaczarowana i patrzy w jeden punkt/cel - parowar z warzywkami :eviltong:
Już wróciła do Acany - lecz jeszcze nie żałuję jej warzyw, Niech ma dziewczyna jak lubi. Kooopy pięęeknee :oops:.

Posted

[B]Antania[/B], zobacz na topik "Ala ma kota...." tam podani sa rodzice i hodowle naszych piesków i nie tylko, "honorowe teriery" też.
Honorowe teriery - o wszyscy, ktorzy teriera nie maja , ale sa tu z nami bo to topik Aredale [B]i inne

[/B]Mój Regon jest synem Saszy i Prima Aspiracji.

Posted

[quote name='borsaf'][B]Antania[/B], zobacz na topik "Ala ma kota...." tam podani sa rodzice i hodowle naszych piesków i nie tylko, "honorowe teriery" też.
Honorowe teriery - o wszyscy, ktorzy teriera nie maja , ale sa tu z nami bo to topik Aredale [B]i inne[/B]

Mój Regon jest synem Saszy i Prima Aspiracji.[/quote]

Wy jesteście naszymi grandsons!:multi: To jest zdrowe! Pokazują wasz AT! Dobre JA będę pisać w "Ala ma.....";) Est` LINK?
[B]W FORUME EST WLASCICELI [/B]AT po UBI-Hip-Hip Hooray,wnuki [B]TERRYDALE SHAREAB ONLINE?[/B] Ja mala miot po Garretu

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]oto jest krótkometrażowy film dokumentalny :evil_lol: ( jakość filmu warta jakości aportowania :angryy: ale inaczej nie mogłam tego nagrać :shake: , jak będę miała asystenta to może coś się poprawi :p )*[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][FONT='Times New Roman'][SIZE=2]( *nie odpowiadam za uszkodzenia kręgów szyjnych w trakcie oglądania)[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
[/SIZE][/FONT]

Posted

Sie ma! O qrde, chwilka minęła a tu tyle napisane! I ajkie mieżdunarodnyje towarzystwo! Witajcie! :bigok:
[quote name='niedzwiedzica']Raider's Antania ,piszi po-russkom jazyku, eto budiet dobre, potomu szto my budiem uczit'sia . Airedale krasiwyje sobaki, wsie :loveu:i umnyje ;)[/quote]
Niedźwiedzico, chyba po białorusku. :cool3:
[quote name='gonpak'][B]...[/B], a chciałam do lublina bo tu mi najbliżej ale lublin chyba 24.04 więc odpada, chyba dobrze myślę, viva musi mieć 6 miesięcy? może skoczę gdzieś w maju...:lol:[/quote]
Zapraszam do siebie! :evil_lol:

[quote name='gonpak']witka
patrzcie jak moje cudo schab surowy wcina:diabloti:

[IMG]http://images14.fotosik.pl/48/756abb2d72143bae.jpg[/IMG]

i jeszcze kości z boczku za 2 zyle kilo uwielbia jeść, a ostatnio chyba na suchą karmę się obraziła
a czym wy karmicie swoje piesiolki? pytam tak dla orientacji[/quote]
Moja Fu karmiona jest przygotowywana przeze mnie papą z podrobów i miesa +dodatki. Ma też mięsne kości. Sucha karma won! :diabloti:

A tu moja Fu explorująca swoje nowe włościa:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5604/dsc039715xg.jpg[/IMG][/URL]

Tak naprawdę to zrobiła siwy dym w sąsiedztwie, a teraz spindala ile dała fabryka...

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]O matko. Ile wy piszecie![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja marzyłam o kocie (wychowywałam się jako dziecko z kotem), ale po pierwsze moje trzy terriery maja zdecydowany stosunek do kotów - futro.. ucieka...polujemy..A na poważnie to córka ma koszmarne uczulenie - godzina z kotem i spastyczne zapalenie oskrzeli jak w banku. To po co mi te kwiaty..[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A tak w ogóle to TZ miauczy o main-coona. Nawet wymiślił nowa rasę - nagi main-coon.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Co do szyldkretów - tak tylko kotki mogą być szydkretowe czyli w plamki czarno rude lub kremowo niebieskie (ewentualnie z bielą). Kiedyś czytałam strasznie uczony artykuł, który to tłumaczył, ale zabijcie mnie nie pamiętam - jakaś mozajkowatość to była.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Martini***'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]oto jest krótkometrażowy film dokumentalny :evil_lol: ( jakość filmu warta jakości aportowania :angryy: ale inaczej nie mogłam tego nagrać :shake: , jak będę miała asystenta to może coś się poprawi :p )*[/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.zippyvideos.com/5218699136552226/mov00004/[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Times New Roman][SIZE=2]( *nie odpowiadam za uszkodzenia kręgów szyjnych w trakcie oglądania)
[/SIZE][/FONT][/COLOR] [/SIZE][/FONT][/quote]

[B] Martini[/B] - film jest super :multi: - mimo strasznego bólu kręgosłupa odc. szyjnego udało mi sie go obejrzeć :loveu:. Kręć dalej :lol: .

[B]Wojtek[/B] - Fu prawie jak zając, uszy w górze i skok zajęczy :eviltong:. Tylko omyka nie widać...bo z tyłu został.
Fajnie Ci chatka rośnie :loveu:. Piszesz, że to nie drożdże a sól powoduje taki wzrost murów :evil_lol:. Ciesz się, że nie przyszło Ci budować w W-wie. Tam to poszłaby cała Wieliczka na ziemię i budowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='Raider`s Antania']:multi: Не мае проблем! Могу писаць по-беларуску. Мой родны язык:eviltong:[/quote]

Oczeń charaszo :loveu:. Mienia eta nrawitsa :loveu:

Posted

[quote name='Raider`s Antania']:multi: Не мае проблем! Могу писаць по-беларуску. Мой родны язык:eviltong:[/quote]
[B]Antania[/B], o rzesz!!! :-o Cyrylicą nie zdzierżym... :evil_lol: Powoli by szło :lol:
[B]Kardusia[/B], uspakujsja żenszczino... ;-)

Posted

[quote name='Raider`s Antania']Nie bedze pisac po bialorusku:roll: :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki, ten alfabet jednak bardziej przyjazny dla oka :lol:

Moje kundlisko jada głównie to, co ugotuję, czyli mięsko z ryzem i warzywami. Ostatnio na śniadanie dostaje Nutra Nuggets i nawet nieźle jest... 8)

Posted

[quote name='Raider`s Antania']Nie bedze pisac po bialorusku:roll: :evil_lol:[/quote]
Ufff... :lol:
Raider, Antania to Twoje imie?
[B]Kardusia[/B] ;) :Rose:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...