Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"][FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]Witajcie w Nowym Roku!!! [/COLOR][/FONT][/SIZE]

Wszystkiego Najlepszego wszystkim Erdelkowcom i Erdelkom!!! :cool1:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też wszystkim życzę wszystkiego co dobre.
Nam petrady nie straszne.
Mam jednak dość badań nad tym, co ludziom zostało ze świątecznego zaopatrzenia.

Posted

Szczesliwego Nowego Roku.Oby ten Nowy Roczek byl piekny i pelen ciekawych przezyc.I w ogole zeby byl cudowny jak...

A moze wlasnie tak wyglada Nowy Rok zaraz po tym jak sie pojawil?? * w roli Nowego Roczku wystapila moja corcia Anielka:-) )

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/9103/anielcialezy71zz.jpg[/IMG][/URL]

Pozdrawiam wszystkich baaardzo baaardzo serdecznie.WSZYSTKICH!!!
Pelnoletnum szampaaaan,,,niepelnoletnim colaaa a futrzakom po smakolyku.
Agnieszka z Rodzina i Aluzyjnymi terrierami +kot+golabek+owieczki:loveu:

Posted

Noworoczna Anielka jest przeurocza! :loveu:

[B][COLOR=darkorange]Wszystkim Wam życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!![/COLOR][/B]

A Tobie [B]borsaf[/B] chciałam zbiorowo za te wszystkie świetne e-maile podziękować :loveu:

Posted

[B]Aluzja[/B] Anielka jest przeslodka, taki naprawde mały aniołek (zwłaszcza, jak spi) Czas tak szybo leci, że nie oglądniesz się i juz bedzie tuptać i po swojemu "pyskowac" Ja tez czekam na "swojego aniolka" - Urszulke, ktora wg wyliczen powinna byc na tym świecie 12.02, ale cóś mi sie zdaje że przyspieszy swój tryumfalny wjazd. Plany sa takie, ze, jak każde z wnucząt, będzie rodzic sie w Gnieźnie, ale jeszcze mama do domu nie zawitala i póki co, we Wrocławiu siedzi.
Z calego serca Zycze wiele, wiele radosnych szczęśliwych chwil z malutką i niechaj sie zdrowo chowa.

Posted

[B]Asher[/B] Dziękuję [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a090.gif[/img] Jestem, jak stara, zacinajaca sie płyta ale mam nadzieje, że w koncu to ja pogratuluję sukcesu.

Posted

Dzieki za mile slowa:-)

Borsaf jak ja zycze ,zeby sie Wam Urszulka urodzila tak cudowna jak moja Anielka:-))Swoja sdroga borsaf moja droga napisz na moj normalny e-mail ( jest np .na mojej stronce) chce ci napisac co i jak ale z dogo jakos mi wraca albo sadzac po braku odpowiedzi nie dochodzi .

Asher obronisz obronisz w razie czego wez psa:-))

Posted

[B]Asher[/B] [B] Dasz radę[/B], a my tu na dogo poczekamy na Twoje cenne posty do tego 30.03 spokojnie, bo musze po cichu Ci powiedziec, że ten internet to złodziej czasu, ale jaki slodki zlodziej.

Pamietaj o jednym, uczucie tryumfu nad samym sobą, jest po milosci, najpiekniejszym i najczystszym przeżyciem

Posted

[quote name='borsaf'][B]Asher[/B] [B]Dasz radę[/B], a my tu na dogo poczekamy na Twoje cenne posty do tego 30.03 spokojnie, bo musze po cichu Ci powiedziec, że ten internet to złodziej czasu, ale jaki slodki zlodziej.

Pamietaj o jednym, uczucie tryumfu nad samym sobą, jest po milosci, najpiekniejszym i najczystszym przeżyciem[/quote]Oj, swięte słowa. I te o złodzieju i te o triumfie...

Posted

[B]Aluzja[/B] słonko, tylko ja nie mam Twojej stronki. Mialam przed wirusami, potem mi wszystko zjadly (mój wspanialy wnuczus ściągnął jakąś grę) i ulubione diabli wzieli., a ten link w linkowni chyba stary ma adres, bo mi nie wchodzila strona. Bardzo chetnie opisze wszystko mailem, nawet prosciej, niz na dogo.

Juz nieaktualne to, co pisałam o stronce, bo w tej chwili sprawdziłam i sie otworzyla. Jutro napisze.

Posted

Melduję, że wróciłyśmy z Misią z Ciechocinka z I Sylwestrowych zawodów agility o butelkę szampana!!! Byłyśmy tam od piątku, gdy przez zaspy i całkowicie nieodśnieżone drogi pojechaliśmy tam wraz z Mokka i jej psami. Zabawa była cudowna, psy zachwycone, my również. Zawody odbywały się w ujeżdżalni. Misia, której ulubionym smakołykiem jest końskie g, wkroczyła do hali, wyciągnęła nozdża do góry, wciągnęła w nie z uwielbieniem otaczający ją zapach i uznała, że jest w niebie!

Teraz Misia odsypia wrażenia, a ja muszę przygotowywać się do dalszych podróży, bo jutro znowu wybywam, tym razem na ponad tydzień. Ale na dogo mam nadzieję bywać podczas tej fizycznej nieobecności w domciu - to siła wirutalnej "rzeczywistości". :-D

Posted

Aluzja - dzieciateczko sliczniusie, prawdziwy anioleczek:lilangel:
Flaire- gratulacje dla Misi - Blyskawicy, no i owocnych wojarzy zagranicznych;)

Posted

Dla moich kochanych "airedalemaniaków i innych" wszystkiego najlepszego w nowym roku! Oby był lepszy niż poprzedni!!! :razz:
Gorąco pozrawiamy, Wojtek i Fu :-)

Posted

[B]Aluzja[/B]! Jaki śliczny Nowy Roczek! :multi:

[B]asher[/B], jakiś niekorzystny masz ten dead line... :angryy: cóż, mogę Ci tylko życzyć powodzenia... :roll:
Ja mam trochę więcej czasu, ale jakoś mnie to nie mobilizuje... :hmmmm:
[quote name='Flaire']Misia, której ulubionym smakołykiem jest końskie g, wkroczyła do hali, wyciągnęła nozdża do góry, wciągnęła w nie z uwielbieniem otaczający ją zapach i uznała, że jest w niebie![/QUOTE]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ta moja durna suka to nie miała czyjego psa zaatakować, tylko największej plotkary na osiedlu... :angryy: Już całe osiedle wie, jaką mam krwiożerczą sukę... :diabloti:

Posted

[quote name='Aluzja']Szczesliwego Nowego Roku.Oby ten Nowy Roczek byl piekny i pelen ciekawych przezyc.I w ogole zeby byl cudowny jak...

A moze wlasnie tak wyglada Nowy Rok zaraz po tym jak sie pojawil?? * w roli Nowego Roczku wystapila moja corcia Anielka:-) )

[URL="http://img521.imageshack.us/img521/9103/anielcialezy71zz.jpg"]http://img521.imageshack.us/img521/9103/anielcialezy71zz.jpg[/URL]

Pozdrawiam wszystkich baaardzo baaardzo serdecznie.WSZYSTKICH!!!
Pelnoletnum szampaaaan,,,niepelnoletnim colaaa a futrzakom po smakolyku.
Agnieszka z Rodzina i Aluzyjnymi terrierami +kot+golabek+owieczki:loveu:[/quote]
:crazyeye: a ja ciągle miałam nadzieję, że Anielka jest jednak czarno-podpalana... :p albo chociaqz grizzle :megagrin: :cool3:
Tak czy owak cudna i słodka jest :Cool!: :buzi:

:hmmmm: jakoś strasznie dawno mnie tutaj nie było :-?....
[B]Kochani,[/B] życze Wam wspaniałego Nowego Roku, niech będzie lepszy od poprzednich i z nawiązka spełni wszystkie Wasze nadzieje i życzenia, nawet te, o których marzycie bardzo nieśmiało:chlup::knajpa::drink1:a Waszym psom cudownych, niekończących się spacerów:Dog_run:i takiego ganiania za lisami jakie miały Fuka, Kawa, Makaron i Elmo w Sylwestrową noc [SIZE=1](ognie sztuczne się jednak do czegoś przydają i lisy ganiały jak oszalałe)![/SIZE]

Posted

No tak, jak to niektórzy wiedząm mając słąbość do straszych braci chciałabym [SIZE=5][COLOR=darkgreen]wszystkim at oraz ich właścicielom złożyć naserdeczniejsze życzenia na 2006 rok! By był on lepszy od ubiegłego! Sukcesów, radości, satysfakcji i zdrowia![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B]Aluzja:[/B] Ależ masz piękną słdycz w domku! Ja wczoraj odwiedziłąm moich przyjaiół i ich 1,5 miesięcznego synka Matiego! Wycałowałam mu piętki i paluszki... tylko chrupać![/COLOR]

[B]Flaire:[/B] :multi: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...