as_ko Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 No to tak... Byłyśmy z TUsią na spacerku z rana, wcale nie chciała wyjść na dwór, a wręcz się zapierała, wolała pójść położyć się na swoje posłanko, i oczywiście po schodach ją znosiłam, ale jak już wracałyśmy to zapierdzielała na górę jak mały samochodzik :) Widocznie mokra trawka i świeże powietrze jej nie służą :roll: Wieczorem zjadła kilka chrupek i napiła się wody u mnie, a rano zjadła niedużą porcję puszki. Załatwia się ślicznie na dworze, dzisiaj rano zrobiła normalną, jasną kupę. :multi: Boi się psów, nawet takich jej rozmiarów, dzisiaj jeden taki chciał się z nią bawić, to ona uciekła i schowała się za moimi nogami. Do ludzi nie jest zbyt wylewna ale boi się ich mniej niż psów. :loveu: Jest świetnym pieskiem do bloku, idealna na kanapę, kolanka...i najchętniej by się nie odkleiła od człowieka. Dzisiaj rano jak mnie zobaczyła to była taka radość, że aż zaczęła skakać i kręcić się w kółeczko :lol: Quote
NadziejaA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 co za słodki rudzielec :) zapisuje :) Quote
as_ko Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Tusiowe zdjęcia z porannego spaceru, jeszcze niesprzedanym aparatem :D Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Boska jest :loveu: To taki mix charcika włoskiego z beaglem :D Mini beagle. Quote
NadziejaA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 to cudow powinno się wabić Kreska :D Ta jej biała krecha między oczami jest boska ;D Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 zaznaczam sobie i będe zaglądać :) Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Zaglądaj :D witamy i bardzo nam miło :) chociaż niunia grzeczna, to może być nuuudnooo .... hm, jakoś temu zaradzimy :D As-co, wysłałam Ci PW - POMOCY i HELP !!! Spierdzieliłam allegro i nie jestem w stanie na linuxie sobie poradzić. :( Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 czemu spierdzieliłaś? moim zdaniem wygląda bardzo oryginalnie hehe :cool3: Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):czemu spierdzieliłaś? moim zdaniem wygląda bardzo oryginalnie hehe :cool3: Jezu, no nie znęcaj się nade mną .... :placz: Wiem, jak to wygląda ... :angryy: Zaznaczam, że nie jestem blondynką, choć obserwator tego allegro mógłby odnieść takie wrażenie :oops: Może to dopiszę w aukcji ? Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ktoś na pewno się zlituje i poprawi hehe a jak coś to dopisz że to wina tzta bo się obraził i tyle :) a niech się wstydzi,mój za kolejnego psa by się chyba wyprowadził to sobie na bazarku patyczaki sprawiłam chociaż kot mi się marzy :) Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Mój też się wyprowadził - do pracy .... zbieram się, bo zaraz jedziemy, na razie :D Quote
Andzike Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Melduję się u Tuski :) Śliczna dziewczyna! Quote
as_ko Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Jestem dopiero teraz, bo cały dzień nie było kiedy do komputera siąść. Sunia jest super grzeczna :loveu: Umie chodzić na smyczy, już chętnie wychodzi na dwór. Ma wilczy apetyt, ale na razie daje jej często ale mało, bo ona jest strasznie chudziutka. Uwielbia spać :lol: najlepiej na kanapie, nie umie się za to bawić zabawkami i nie interesuje ją prasowana kostka. Quote
jaanna019 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Gdzieś z okolic Sanoka odezwała się do mnie pani, która chciałaby małą nie czarną, nie szarą i nie te kolory z białym sunię. Pani miała rudego psa, który odszedł kilka miesięcy temu. Mam wrażenie, że ta sunia by się jej mogła spodobać. Pani wróci ok.7 października bo teraz jest na wyjeździe. Mam do niej nr tel. Z rozmowy wydaje się ok ale dom nie sprawdzony. Komu dać? Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dzięki wielkie, przepiękne allegro :loveu: Quote
as_ko Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 jaanna019 napisał(a):Gdzieś z okolic Sanoka odezwała się do mnie pani, która chciałaby małą nie czarną, nie szarą i nie te kolory z białym sunię. Pani miała rudego psa, który odszedł kilka miesięcy temu. Mam wrażenie, że ta sunia by się jej mogła spodobać. Pani wróci ok.7 października bo teraz jest na wyjeździe. Mam do niej nr tel. Z rozmowy wydaje się ok ale dom nie sprawdzony. Komu dać? Poczekaj do poniedziałku :) Bo sunia najprawdopodobniej tego dnia pojedzie do hoteliku do Zamościa i wtedy ta Pani może kontaktować się z Funią w sprawie małej. Quote
as_ko Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Kurcze, ja bym zrobiła suni allegro jutro, ale nie wiem czy mogę już podać numer do Funi wtedy? czy na razie się wstrzymać? Podejrzewam że w jej sprawie będzie sporo telefonów :D Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A nie ma tam opcji, żeby aukcja ruszyła od jakiegoś dnia ? jest chyba. To zrobisz, żeby ruzyła aukcja od poniedziałku lub wtorku i gites. Quote
as_ko Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dzień dobry :) Tusia właśnie leży sobie na balkonie i grzeje dupkę na słoneczku. :loveu: Uwielbia swój czerwony ręczniczek, który nosi ze sobą i bardzo chętnie na nim śpi. Bardzo ładnie zostaje sama w domu, była wczoraj ok 2 h sama. Dzisiaj na spacerku ładnie się załatwiła. Czuje się dobrze i jest zdrowa :) E-S podjęłaś decyzję odnośnie którejś z suczek, czy chciałabyś się dzisiaj z nami spotkać? Aaaa...zapomniałam napisać że sunia z jednej strony sierść ma poklejoną jakby czarą smołą :roll: Ciotki wiecie może jak się tego pozbyć? W kąpieli się nie zmyło. Czy tak jak mówiła E-S musimy czekać aż sunia zrzuci tą sierść? Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 As-co co do smoły, bo to smoła, to przypomniało mi się teraz, że masło rozpuszcza smołę, Tusia powinna być szczęśliwa :D Bo to stara, zaschnięta smoła i raczej na masło nie pójdzie, ale suniek będzie miał radochę tak to wygląda: Umawiamy się jak najbardziej, ale dopiero wstałam i jestem przed 1 kawą, więc logistyka mi się jeszcze nie włączyła. Quote
jaanna019 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 To coś czarne należy potraktować benzyną ekstrakcyjną a potem psa uprać. Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jaanna019 napisał(a):To coś czarne należy potraktować benzyną ekstrakcyjną a potem psa uprać. Jezu ... benzyną taką niunię małą ? A nic jej nie bedzie, nie zatruje się oparami ? Może jednak najpierw masełkiem ? Quote
Recommended Posts