as_ko Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 E-S napisał(a):Negra - powiedzmy sobie to szczerze - została wysterylizowana już chora, co widać na jej 1 zdjęciach z zaropiałymi oczami. Nie miała takiego przeglądu weterynaryjnego jak Tusia. A jechać sobie przecież możesz. No ja wiem, że z Negrą było inaczej trochę, ale ja to tak przeżyłam, że od razu najgorsze scenariusze wymyślam. Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 as_ko napisał(a):No ja wiem, że z Negrą było inaczej trochę, ale ja to tak przeżyłam, że od razu najgorsze scenariusze wymyślam. Oj no wiem, wiem .... ale teraz ani sezon na wirusówki, ani najmniejszych oznak u Tusi, że coś jej dolega. I trzeba kuć żelazo, póki gorące :) Quote
as_ko Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 No i stało się tak, że dwie kudłaczki Efi i Muszka pojechały dzisiaj z E-S do hoteliku do Funi do Zamościa. Tusia została jeszcze dzisiaj u mnie, a od jutra będzie jednak na DT u E-S w Lublinie, w związku z tym, że jest potencjalny domek, który jutro będzie sprawdzony i jak wszystko pójdzie ok, to będziemy sunię sterylizować i wysyłać do Warszawy :) A jak nie to jutro suni zrobię allegro i myślę że i tak nie będzie na dom długo czekać, bo to piesek IDEAŁ!! :D Quote
matrioszka2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Długo , nie-długo, ale ja podrzucę na pierwszą.Na wszelki ... Quote
Andzike Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Póki co Pani milczy :( chciałam dziś do niej podjechac, wczoraj wysłałam jej serię pięknych zdjęć Tusi, które chwytają za serce, ale cisza ...:( Zaglądam do maila z nadzieją, jak tylko się coś ruszy dam znać ... Quote
matrioszka2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Tusia, maleńka, podskakuj to i domek wyskaczesz. Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bugi nie prześladuje Tusi, o dziwo, Tusia wybrała na miejsce swego zamieszkania .... kuchnię - okupuje miejsce pod lodówką lub pod kredensem gdzie jest karma :D Mądry sucz. Quote
as_ko Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Uf to dobrze, że maleńka się jakoś z Bugim dogaduje :) Mam nadzieję że już tak nie ucieka od piesków. Przed wyjazdem zrobiłam jej allegro ale jeszcze nie wystawiłam, myślicie że już mogę? i ewentualnie podać telefon do Ciebie E-S? Będę wpadać na dogo akurat jak moja znajoma z pieskiem na dworze spaceruje :D bo ja tam na deszcz się z nimi nie wybieram. Pozdrawiam z Krakowa . Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mądra sunia, wie jakie miejsca warto obstawiać. Jak jej zdrowie, wszystko ok? Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 MaDi napisał(a):Mądra sunia, wie jakie miejsca warto obstawiać. Jak jej zdrowie, wszystko ok? Wszystko OK, trzeba jej tylko odrobaczanie powtórzyć :D Quote
Aleksandra Bytom Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ooooooooooo Ewa to już masz nową tymczasowiczke? Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):ooooooooooo Ewa to już masz nową tymczasowiczke? No tą którą musiała Matrioszka nadprogramowo zabrać bo by ją psy zagryzły bo ona nie jest z psami zsocjalizowana i się nawet szczeniaczków boi ... nie miałyśmy jej brać, nie wiedziałyśmy o jej istnieniu, bo ona była "nowa" w schronisku, Matrioszka pojechała wtedy po kudłaczki Efi i Muszkę, a wróciła jeszcze z Tusią do kompletu. Ale od jutra znowu mam Efi do kompletu :D biedny mój mąż .... Quote
as_ko Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 E-S daj znać co z tym allegro. Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 as_ko napisał(a):E-S daj znać co z tym allegro. Aktywuj, jak będą chętni to pójdzie ta, no, co w klateczce siedziała ze szczeniaczkami ... Przylepka. O. Albo Baranek. Jamnik też jest. Pani się do Andzike przestała odzywać, więc nie możemy czekać, a jesli się odezwie - to podmienimy allegro. Quote
Aleksandra Bytom Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):No tą którą musiała Matrioszka nadprogramowo zabrać bo by ją psy zagryzły bo ona nie jest z psami zsocjalizowana i się nawet szczeniaczków boi ... nie miałyśmy jej brać, nie wiedziałyśmy o jej istnieniu, bo ona była "nowa" w schronisku, Matrioszka pojechała wtedy po kudłaczki Efi i Muszkę, a wróciła jeszcze z Tusią do kompletu. Ale od jutra znowu mam Efi do kompletu :D biedny mój mąż .... mój by zwariował,podziwiam :) Quote
as_ko Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Zrobiłam Tusi wyróżnione allegro: http://allegro.pl/malenka-6-kg-idealna-suczka-czeka-na-swoj-dom-i1253690437.html Coś mi się wydaje że ta Pani co rozmawiała z Andzike już się nie odezwie :( Quote
matrioszka2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A wiesz ... allegro jest bardzo, bardzo ... i nie mam zastrzeżeń ?:eviltong: Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='as_ko']Zrobiłam Tusi wyróżnione allegro: http://allegro.pl/malenka-6-kg-idealna-suczka-czeka-na-swoj-dom-i1253690437.html Coś mi się wydaje że ta Pani co rozmawiała z Andzike już się nie odezwie :( Przepiekne allegro, ja jako allegrowa kretynka jestem zachwycona :) Zaraz wstawię filmik i foty Tusinki w ... różowym kaftaniku w serduszka z szaliczkiem boa :D Kupuję go dla niej za 10 złociszy bom 20 wydała na tablety, od piątku kuracja. Potem znowu od 15 października. I filmik mam. Kiepskie to wszystko jakościowo bo wieje i leje, ale jest. Mateusz porobił jej zdjęć w domu jak się kokosi na wszystkim, to jak mi się ściągnie też wstawię jego zdjęcia :D Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Filmiki: http://www.youtube.com/watch?v=DFv9v1sP-Lg http://www.youtube.com/watch?v=dofRBbsZ2-U ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zdjęcia Mateusza jakt to Tusia szukała sobie miejsca na spanie - bo psie materacyki nie dla niej, oj nie ... :D na Henryku może secesja ? zsecydowanie tak ! w dodatku przed kompem, nie ? Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ostatecznie wybrała wiklinową ławę, z której ... zrzuciła moją lustrzankę ... nie wiem, czy nie uszkodziła. Ale jeśli, no to będzie najkosztowniejsza strata jaką dotychczas poniosłam w związku z tymczaskami ... jak się bateria naładuje to będę wiedzieć, czemu nie działa. Quote
matrioszka2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Coś Ty z niej zrobiła ?!:crazyeye::evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje: W szlafroku na ludzkie oko ?!:mad::oops::oops::oops: Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 matrioszka2 napisał(a):Coś Ty z niej zrobiła ?!:crazyeye::evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje: W szlafroku na ludzkie oko ?!:mad::oops::oops::oops: Padało, było zimno, nie chciała wyjść, to jej ten kubraczek zasunęłam ... kubraczek - nie szlafroczek. I było git, nie wstydziła się. Quote
matrioszka2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kubraaaczek !:cool1: Oddałaś jej swój szlafrok i jeszcze się wypierasz.Dobrze, że wałki z kudłów zdążyła otrzepnąć.:diabloti::evil_lol::shake: Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 W moim szlafroku chodzi BUGI ! i nikomu go nie odda ! zdjęć nie widziałaś ? :D :D :D Quote
Recommended Posts