Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S napisał(a):
Umawiamy się jak najbardziej, ale dopiero wstałam i jestem przed 1 kawą, więc logistyka mi się jeszcze nie włączyła.

To daj znać jak się zorganizujesz :)

To ja spróbuję tym masłem najpierw...zobaczymy co z tego wyjdzie....jak nie to będziemy coś kombinować inaczej.

A Tuśka to leniuch niesamowity... tylko się przewala...to na kanapie leży, to na balkonie, to na posłanku, a teraz na podłodze się księżniczka położyła.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
To daj znać jak się zorganizujesz :)

Tak sobie myślę, pod fontanną na Grażyny za godzinę, o 13 ? Ładne zdjęcia tam powychodzą.

Posted

E-S napisał(a):
Tak sobie myślę, pod fontanną na Grażyny za godzinę, o 13 ? Ładne zdjęcia tam powychodzą.

Ty myślisz że ja wiem gdzie tam jest fontanna? Wiem gdzie jest poczta :D

Posted

as_ko napisał(a):
Ty myślisz że ja wiem gdzie tam jest fontanna? Wiem gdzie jest poczta :D

Jak idziesz tam na pocztę to masz po lewej stronie ten ciąg sklepów wcześniej, nie ? Przed 1 sklepem w tym ciągu - a ściślej przed tą garmażerką, kiedyś nazywała się Gerwazy, teraz nie wiem, skręcasz między tym blokiem a ogrodzeniem przedszkola w lewo i zaraz za tym blokiem jest wielki plac, jest tam legendarna rakieta :diabloti:, każdy student aktualny i były powinien ją znać ;), fontanna, ławeczki, placyki z trawą i wylane asfaltem, po prostu ten plac z fontanną jest za tymi blokami z lewej strony, za tymi, w których jest m.in. poczta, apteka, odzieżowy jakiś, kosmetyczny chyba i jako pierwszy od Ciebie - garmażeryjny do którego wchodzi się po schodkach.
Widać od razu, żeś nietrunkowa skoro rakiety na Grażyny i fontanny nie znasz :evil_lol:

Posted

as_ko napisał(a):
OK, będziemy tam :D wiem mniej więcej gdzie to :)

OK, muszę zabrać Bugiego niestety bo wyje. Muszkę chyba zostawię bo ona się tak wlecze, że do jutra tam nie dojdę, Efi + Bugi.

Posted

Nie mogę już edytować tamtego postu ...

Uploaded with ImageShack.us

Próba czy tu edycja pójdzie ...

oto początkowa reakcja tusi na Bugiego :evil_lol:, potem jak razem dostawali smaczki było lepiej

taka jest słodziutka:

Posted

Tuska jest przepiękna :)
Wyslalam zdjęcia Tusi Pani z Warszawy z 9-letnia sunią (moja Szisza jej się nie spodobała :( :) ) i Tuska bardzo wpadła jej w oko. Dom oczywiście do sprawdzenia, zajmę się tym osobiscie. Co Wy na to?

Posted

Andzike napisał(a):
Tuska jest przepiękna :)
Wyslalam zdjęcia Tusi Pani z Warszawy z 9-letnia sunią (moja Szisza jej się nie spodobała :( :) ) i Tuska bardzo wpadła jej w oko. Dom oczywiście do sprawdzenia, zajmę się tym osobiscie. Co Wy na to?

No własnie tu leciałam zakomunikować z wątku Sziszy ! :multi:

Andzike, strasznie Ci dziękujemy, :Rose: - my na to jak na lato :loveu:

Posted

Właśnie dostałam sms-a i już jestem :) Super że tak szybko jakiś domek się zainteresował :D To kiedy ta wizyta? Bo jutro sunia miała do Zamościa jechać.

Posted

Andzike napisała, żeby jechała, ale w takim wypadku nie sadzę, aby to miało sens. Ciężej zorganizować transport Zamość - Warszawa (300 km w 1 stronę) niż Lublin-Warszawa.
Trzeba by ją tu szybko ciachnąć, 10 dni by u mnie przeczekała albo u As-co i fru, jeśli domek okażę się OK. Tak sobie myślę.

Posted

E-S napisał(a):
Andzike napisała, żeby jechała, ale w takim wypadku nie sadzę, aby to miało sens. Ciężej zorganizować transport Zamość - Warszawa (300 km w 1 stronę) niż Lublin-Warszawa.
Trzeba by ją tu szybko ciachnąć, 10 dni by u mnie przeczekała albo u As-co i fru, jeśli domek okażę się OK. Tak sobie myślę.

Kochana ale ona nie ma wirusówek zaszczepionych, a to podstawa. Najpierw szczepienie a potem sterylka. Trochę się z tym zejdzie...myślę że do 3 tygodni. Nie wiadomo czy Pani będzie chciała tyle czekać.

Posted

as_ko napisał(a):
Kochana ale ona nie ma wirusówek zaszczepionych, a to podstawa. Najpierw szczepienie a potem sterylka. Trochę się z tym zejdzie...myślę że do 3 tygodni. Nie wiadomo czy Pani będzie chciała tyle czekać.

Wirusówki dostanie w DS po sterylce.
Będzie zipać scanomune.
Nic jej nie będzie.

Posted

E-S napisał(a):
Wirusówki dostanie w DS po sterylce.
Będzie zipać scanomune.
Nic jej nie będzie.

Oj ja bym się bała trochę...po historii z Negrą :(
U mnie nie będzie mogła zostać dłużej niestety, bo w związku z tym że ona miała jutro jechać do Zamościa, to ja sobie zaplanowałam we wtorek wyjazd na kilka dni do Krakowa.

Posted

Słuchajcie, a jak się okaże, że domek jednak niefajny? Póki co muszę go sprawdzić... Postaram się to załatwić we wtorek - będę jechać z Nelką na zmianę opatrunku na Ursynów to od razu podjadę i pogadam z babką.

Posted

Andzike napisał(a):
Słuchajcie, a jak się okaże, że domek jednak niefajny? Póki co muszę go sprawdzić... Postaram się to załatwić we wtorek - będę jechać z Nelką na zmianę opatrunku na Ursynów to od razu podjadę i pogadam z babką.

Jak domek niefajny to mała przesiedzi sterylkę, szwy + 4 dni na wirusówki i może przez ten czas inny domek się znajdzie, no risk no fun.

Posted

as_ko napisał(a):
Oj ja bym się bała trochę...po historii z Negrą :(
U mnie nie będzie mogła zostać dłużej niestety, bo w związku z tym że ona miała jutro jechać do Zamościa, to ja sobie zaplanowałam we wtorek wyjazd na kilka dni do Krakowa.

Negra - powiedzmy sobie to szczerze - została wysterylizowana już chora, co widać na jej 1 zdjęciach z zaropiałymi oczami.
Nie miała takiego przeglądu weterynaryjnego jak Tusia.
A jechać sobie przecież możesz.