marzenawtf Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 auraa napisał(a):Mogę tylko podnosić biedaka. każda forma pomocy jest potrzebna. moze akurat ktos go wypatrzy i Pako znajdzie nowy dom. dziekuje, ze jestes. Quote
marzenawtf Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 do góry ! niech cię ktoś wypatrzy ! Quote
Awit Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ja wczoraj oddałam do schronu psa, którego znalazłam na ulicy. To dramat:-( http://www.dogomania.pl/threads/193305-Ma%C5%82y-w-typie-jamnika http://www.zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=7977 Pieseczku życzę Ci powodzenia.... Quote
marzenawtf Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 albo sam uciekł.. jak go przyprowadziłam do domu to musiałam wszystkie psy pozamykać.. a ten w międzyczasie czmychnął mi przez furtkę chociaż była zamknięta, sam sobie otworzył cwaniaczek. :) teraz u wujka to nie ma jak, wszystko zamknięte na cztery spusty. ale i on chyba zrozumiał, że krzywdy mu nie zrobię.. wracam do ogłaszania.. i podnoszę przy okazji. Quote
marzenawtf Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 MyrkurDagur napisał(a):Zaznaczam... dziękuje za przybycie. każda dodatkowa osoba na wątku jest bardzo potrzebna. :) PAKUŚ już do ciebie idę piesku.. Quote
Aleksa. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Jestem i ja. Będę śledziła wątek.:) Quote
ewatonieja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69 może warto tam założyć wątek Quote
ANETTTA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ma ogłoszenia tu gdzies na dogo mozna za grosze wykupic opgloszenia cały pakiet ... pokazcie go swiatu Quote
P78 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Własnie, a wklejałaś go na amstafowate strony? Zawiadamiałaś Fundacje tej rasy...? Kiedyś jak znalazłam boksera, to tym tropoem szłam... Quote
BUDRYSEK Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 cudny jest :) musi go ktoś szukać!!!! Quote
marzenawtf Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 ewatonieja napisał(a):http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69 może warto tam założyć wątek i za dobrą radę. :) byłam u niego niedawno, wyszliśmy na spacer, pięknie się prowadzi na smyczy, jest spokojny, ale jednocześnie zainteresowany tym co go otacza, wszyscy, którzy go poznali twierdzą, że taki właśnie powinien być ułożony pies, i ja się pod tym podpisuję. :) Quote
marzenawtf Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Paulina78 napisał(a):Własnie, a wklejałaś go na amstafowate strony? Zawiadamiałaś Fundacje tej rasy...? Kiedyś jak znalazłam boksera, to tym tropoem szłam... pisałam do jednej fundacji. ja też uważam, że ktoś go może szukać. oprócz tego, że jest wystraszony i wychudzony, wychowywany był na pewno z ludźmi. Quote
P78 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Różnie może być, ktoś mu\ógł sobie nie radzić i go wywalił albo zwiał... :( Ja dałam do Socho taką Figę, wieeelkie to 56 kg, coś między amstaff a husky :) Więc siła i chęć zwiewania! Wywalali ją z jednego miejsca na ulicę, potem ktoś przygarnął i znowu na wieś itd, az ktoś się zgłosił do mnie, że znalazł na ruchliwej ulicy w WAWIE!!! Zabralismy ją do domu z ogrodem i też jest trudność :( Zwiewa nawet czasami przez wysokie płoty, no ale ma czipa to raz!!!, obrożę, adresatkę ... Przeraża mnie ludzka nieodpowiedzialność :( Quote
ANETTTA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 zróbcie mu ogłoszenia namiary na kogoś stad ...papierowe też warto bo może go ktos szuka ........namiary na kogos kto zna psa i cos może o nim powiedziec albo sie znajdzie wlascieciel albo nowy dom Quote
marzenawtf Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 ANETTTA napisał(a):zróbcie mu ogłoszenia namiary na kogoś stad ...papierowe też warto bo może go ktos szuka ........namiary na kogos kto zna psa i cos może o nim powiedziec albo sie znajdzie wlascieciel albo nowy dom ogłoszeń trochę mu już zrobiłam, więcej porobię jutro. gdyby ktoś znał jakieś dobre stronki, to pomoc w ogłoszeniach oczywiście mile widziana, namiary na mnie na pierwszej stronie. papierowe porozwieszałam w drodze do pracy, ale mało jak na razie, bo czasu brak. jutro mam wolne, więc nadrobię zaległości. Quote
donacja Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 okolice Tarczyna obrodziły w porzucone psiaki; zajrzyjcie do "moich" maluchów: http://www.dogomania.pl/threads/193384-Urocze-szczeniaczki-porzucone-w-rowie-%28-niedaleko-Tarczyna.?p=15437983#post15437983 Quote
P78 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 marzenawtf napisał(a):ogłoszeń trochę mu już zrobiłam, więcej porobię jutro. gdyby ktoś znał jakieś dobre stronki, to pomoc w ogłoszeniach oczywiście mile widziana, namiary na mnie na pierwszej stronie. papierowe porozwieszałam w drodze do pracy, ale mało jak na razie, bo czasu brak. jutro mam wolne, więc nadrobię zaległości. Ta Fundacja AST ogarnięta...? Mam ich na FB, widziałam włąśnie, że ogłaszają jakiegoś... Quote
marzenawtf Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 uff.. jestem po wyczerpującym dniu w pracy. byłam też u piesa, ma się całkiem dobrze, tylko jakiś smutny mi się wydawał, pewnie tęskni za prawdziwym domkiem. biorę się za ogłoszenia, zrobię tyle ile będę w stanie, potem idę spac.. jutro kolejna sesja zdjęciowa. :) Quote
marzenawtf Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 zgodnie z obietnicą nowe fotki: Quote
donacja Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 bardzo fajnie się Pako prezentuje na tych fotkach Quote
Recommended Posts