illa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cioteczki wyjeżdżamy ok 8.00-8.20 więc nie wiem na która zajedziemy,piszę "my" bo jadę z najstarszym wnuczkiem i synem.Wczoraj nie spałam do 4.00 rano po pierwsze z emocjii adopcji a po drugie przez nasz schron kielecki .Dzisiaj jednak musiałam się wziąść w garść .Dzwoniłam do P.Marka i powiedział że potrzebuja karmę dla szczeniąt więc kupiłam im 15kg i targałam z pracy do domu jak robotnik na budowie cement,sama nie wiem jak się zrewanżować za Molly ale może na miejscu cos podpowiecie.Juz przebieram nogami...acha dzis jeszcze kupiłam miseczki i wizytownik bo karmę ,szampon i reszte już mam.Martwiłam sie tylko obróżką ale doszłyśmy do wniosku z Romka że jak moja będzie za mała to sie wymienimy,nie kupowałam nowej bo nie wiem tak naprawdę jak duża jest moja dziecinka a poza tym chcę jej kupić szelki.Do-zo-ba-cze-nia buziaczki. Quote
andzia69 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Romka']Jutro Illa,przyjeżdza po Molly,pewnie spotkamy się w schronisku...[/QUOTE] no to jestem spokojna:0 na kawę sie wproszę...ale nie wiem kiedy:( od wczoraj mam zapalenie nerek i pęcherza:( Quote
Paula03 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A tu mam takie dwa zdjęcia Molly, które kompletnie mi nie wyszły :) Quote
Mantis Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No jak nie wyszły kiedy wyszły :eviltong: Molly jest cudna i baaardzo się cieszę, że już za chwil kilka będzie grzała pupkę w swoim domku :loveu: A przy okazji załatwiła domek "mojej" Gai" :lol: Quote
mamanabank Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Illa naprawdę jesteś niesamowita, uśmiałam się przy tym Twoim wpisie :-D Paula, wyszły wyszły :-D Quote
Romka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No to do zobaczenia jutro,dzwoń jak będziesz, trochę wcześniej,żebym zdążyła... to zrobię pożegnalne zdjęcie Molly.:lol: Quote
Romka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='andzia69']no to jestem spokojna:0 na kawę sie wproszę...ale nie wiem kiedy:( od wczoraj mam zapalenie nerek i pęcherza:([/QUOTE] O współczuje miałam kiedyś to drugie,masakra!:-(Kropelkowanie w kiblu co 3 minuty,a jak boli...zaziębiłaś się.Ja leczę zapalenie gardła i krtani,też zaziębienie. Quote
illa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Andzia69 bardzo ci współczuję miałam to jakieś 2-ce temu już myślałam że zejdę oprócz bólu gorączka przez 5 dni 39 z kreskami ,tragedia dlatego doskonale wiem jak się czujesz.Zdrówka a jak sie wykurujesz to wiesz co masz zrobić?Powiedziałam Wilczce że mam działkę na której możemy postawic jakiś kojec lub budy a w domku kilka klatek dla kotków to nie musiałybyscie płacić za hotel tylko na zmiane chodziłybysmy je karmić zanim by trafł sie jakis domek.Dobry pomysł co?Myslę że jak wrócisz to dołączysz do karmiących matek hihihi. Quote
illa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Romka']No to do zobaczenia jutro,dzwoń jak będziesz, trochę wcześniej,żebym zdążyła... to zrobię pożegnalne zdjęcie Molly.:lol:[/QUOTE] Będzie cała sesja sama Molly,z cioteczkami i ze mną aż mam dreszcze:multi: Quote
zefirek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ojej widzę że współlokatorka mojej malutkiej Mimi --> Molly też znalazła domek :) ale się cieszę... A ja jej kupiłam zabawkę, żeby jej nie było przykro jak Mimi pojedzie do nowego domku a ona zostanie sama...ale widzę, że ją jeszcze lepsza nagroda spotkała :):):):) W takim razie zabaweczkę dostanie inna niunia :) Quote
leni356 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To już dzisiaj hura :multi: Romka pstrykaj dużo fotek :) Quote
jambi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Andzike']illa, fajna z Ciebie babka, wiesz ? :) no właśnie illa, wiesz? :lol: [quote name='andzia69'] od wczoraj mam zapalenie nerek i pęcherza:( uuułaaaa... miałam to... boooliiii.... trzymaj się! ;) a przy okazji zapraszam Was na bazarek dla IGUNI kudłaczki - zmieniłam asortyment :razz: http://www.dogomania.pl/threads/193936-Spinki-amp-extra-bajer-na-szminkę-dla-igi-do-15.10-godz.16?p=15490165#post15490165 Quote
mamanabank Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='illa']Będzie cała sesja sama Molly,z cioteczkami i ze mną aż mam dreszcze:multi:[/QUOTE] Sesja się odbyła :-D Molly już w drodze do domu :multi: :multi: :multi: Zdjęcia wstawię później, bo teraz już nie zdążę. Molly przywitała swoją Panią bardzo miło, Panów też :-) Zdążyła juz zaziębić się w schronisku, trochę kaszle, wczoraj dostała jakiś zastrzyk, domek przyszedł w sama porę. Illa bardzo miło było Was poznać. A Twoja propozycja napisana do Andzi aż mi mowę odjęła :loveu: Quote
kajkoowa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To bardzo się cieszę! Romciu, zmieniaj tytuł! Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Zaraz zmienię tytuł!Ja też mam jakieś zdjęcia!A filmiki i zdjęcia ma jeszcze Illa...Także zdjęć u nas dostatek. Dzwoniłam do dziewczyn w czasie podróży,podobno Molly to urodzona podróżniczka...siedzi na kolanach i patrzy co dzieje się za oknem, na zmianę ze spaniem na siedzeniach tudzież pod siedzeniami.Wszyscy zachwyceni Molly...teraz czekamy na powitanie Molly przez kocurki.Mam nadzieję,ze będzie sielanka...przynajmniej za jakiś czas. Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Informuję,ze moje zdjęcia nie wyszły,czekamy na pozostałe. Quote
illa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dojechaliśmy szczęśliwie.Molly ...ach nie wiecie kogo straciłyście ale od początku.Romka przywitała nas z mamąnabank i spacerującą Molly.Moje słonko od pierwszej chwili wiedziało kto ja jestem.Po powitaniach i zwiedzeniu schronu Moja podróżniczka bez oporów wskoczyła do samochodu,usadowiła się na podłodze i tak przejechała pół drogi,potem wskoczyła mi na kolana i obsrwowała gdzie juz dojechaliśmy i znowu na małą drzemkę za moment znów na kolanka tak jakby sprawdzała czy nie przejechaliśmy wybranego celu a jak na GPS-sie mówił że 50 m do celu to juz była gotowa .Usiadła i czekała na przypięcie smyczki.Do domku weszła jak do siebie na 3 piętro (nie spuszczałam jej ze smyczki bo nie wiedziałam jak zareaguje na koty)i pomalutku przywitała sie z Tigerkiem nastepnie przeszła do rzeczy tzn do miski z jedzeniem kocim,wypiła kotom mleko i zadowolona chajda obwąchiwać kąty.Pod brodzikiem schowała sie kotka koleżanki(jest u mnie na rekonwalescencji)i to własnie ja Molly bardzo chciała przywitac ale dostała sygnał dżwiękowy stop więc posłusznie zaniechała.Byłyśmy u weta ma zapalenie górnych dróg oddechowych więc musimy łazić tam co dzień na antybiotyk(20zeta)Nie wolno mi jej wykąpać żeby się nie doziebiła ale jest tak zapchlona że nie przestaje się iskać mam nadzieję że szybko zadziała ten preparat co go wczoraj dostała.Zdjęcia mam na onet foto i spróbuję jakoś je wam pokazać. Quote
illa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 <script type="text/javascript" src="http://foto.onet.pl/pbokn,24cc2s743ccg,1,1,500,434,fotoalbum.html"></script>nie wiem czy dobrze ale spróbujćie wejść. Quote
illa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 http://foto2.m.onet.pl/_m/972a8cb64895dfc840ddabfda23df562,6,19,0.jpg a może tak sam już nie wiem? Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='illa']<script type="text/javascript" src="http://foto.onet.pl/pbokn,24cc2s743ccg,1,1,500,434,fotoalbum.html"></script>nie wiem czy dobrze ale spróbujćie wejść.[/QUOTE] Illa spróbuj jeszcze raz skopiować adres,ten nie jest aktywny.Koniecznie!Wszyscy czekamy na zdjęcia. Quote
mamanabank Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 coś ten link nie działa, a ja też mam problem z przerzuceniem zdjęć :-) Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Widzę zdjęcie ale my chcemy więcej zdjęć! Quote
illa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 http://foto2.m.onet.pl/_m/45474b0e827c751b2c90fa4501f6e1f2,6,19,0.jpga ten działa? Quote
Recommended Posts