Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
A jeden z pierwszych domków chciał,żeby mieszkała w piwnicy...jak sobie przypomnę to mam ochotę strzelać...:2gunfire:

:crazyeye::-x Po co takim ludziom pies? :shake:

Posted

:lol:[quote name='mamanabank']Chodzi o to zdjęcie? :-)

http://foto2.m.onet.pl/_m/ae80cf204a1f92f7fdb1b3d1f2fbea2e,10,19,0.jpg No coś ty,nie potrafię tak jak ty wyróżnić odpowiedniego zdjęcia ale zdjęcie samo wskazuje jak Molly wstała do kompa a może nie obejrzałaś do końca?Spójrz jeszcze raz.
Teraz suka obrabia kość a przed chwilą na spacerku tak pięknie się ze mną ganiała już pomalutku się aklimatyzuje.Strasznie ujada na chłopów i ma rację bo to wredne stworzenia hihihi:lol::lol::lol:

Posted

Molly dostała świńskie ucho do żucia i chowa je gdzie może jak uważa że ktoś ma na nie ochotę http://foto1.m.onet.pl/_m/0d329e14260cb9b6838b0bc08b40b341,10,19,0.jpg tutaj chowa do budy i potem ta buda jest przygnieciona żeby żadna niepowołana osoba się nie domyśliła że tam jest taki smakołyk.Z tym uchem jest taka zabawa że nie do uwierzenia jak tylko ktoś do mnie przychodzi to Molly zaraz łapie ucho i patrząc podejrzanie na wszystkich potencjalnych złodziei szuka miejsca gdzie je zakopuje i pewnego razu znalazłam je w...... kuwecie kociej!Bhahahahaha.Dziękuję wam cioteczki za moje cudo.

Posted

Cioteczki pomóżcie, mamy takiego pięknego syjamczykahttp://foto.onet.pl/pbokn,g3sk1tkkamls,u.html .Był kupiony dla takiego nieodpowiedzialnego chłopaka który nigdy nie pamiętał że kot powinien jeść więc przychodził po sąsiedzku do mojej przyjaciółki na michę ona znalazła dla niego dom ale tam mieszkała bardzo rozpieszczona pannica która traktowała go jak zabawkę więc Niebieskooki pokazał w końcu pazurki i wylądował znowu u niej.Problem w tym że ona ma już 6 kotów i psa ,druga przyjaciółka ma 3 koty i pare tygodni temu odeszła jej stareńka sunia ja jak wiecie nie mam warunków.Poradżcie jak go ogłosić(mam problem ze wstawieniem zdjęcia)jak rozpocząć wątek itp.Z góry dziękuję.

Posted

illa napisał(a):
Cioteczki pomóżcie, mamy takiego pięknego syjamczykahttp://foto.onet.pl/pbokn,g3sk1tkkamls,u.html .Był kupiony dla takiego nieodpowiedzialnego chłopaka który nigdy nie pamiętał że kot powinien jeść więc przychodził po sąsiedzku do mojej przyjaciółki na michę ona znalazła dla niego dom ale tam mieszkała bardzo rozpieszczona pannica która traktowała go jak zabawkę więc Niebieskooki pokazał w końcu pazurki i wylądował znowu u niej.Problem w tym że ona ma już 6 kotów i psa ,druga przyjaciółka ma 3 koty i pare tygodni temu odeszła jej stareńka sunia ja jak wiecie nie mam warunków.Poradżcie jak go ogłosić(mam problem ze wstawieniem zdjęcia)jak rozpocząć wątek itp.Z góry dziękuję.

Illa,napisz coś więcej o nim ile ma lat ,jakiego jest charakteru,zainteresowałam kociakiem moją psia opiekunkę...;)

Posted

:lol::lol:Kochane cioteczki tak się szczęśliwie złożyło że w chwili kiedy ja pisałam tą prośbę już Niebieskooki znalazł(o czym nie raczyły mnie powiadomić moje pindy) przyszłych opiekunów i nawet ma zamówioną kastrację na przyszły tydzień.Idzie do dziewczynki też syjamki(wysterylizowanej)dom odpowiedzialny .Wam bardzo ale to bardzo dziękuję za tak natychmiastową reakcję.Molly dzisiaj robiła furorę u mnie w pracy,dostała olbrzymią puchę i inne smakołyki była wypieszczona ile wlezie a potem pojechałyśmy na wieś do mojej przyjaciółki i tam wyhasała sie po polach.12 godz spacer ją wykończył i teraz chrapie w najlepsze:lol::lol::lol:

Posted

illa napisał(a):
:lol::lol:Kochane cioteczki tak się szczęśliwie złożyło że w chwili kiedy ja pisałam tą prośbę już Niebieskooki znalazł(o czym nie raczyły mnie powiadomić moje pindy) przyszłych opiekunów i nawet ma zamówioną kastrację na przyszły tydzień.Idzie do dziewczynki też syjamki(wysterylizowanej)dom odpowiedzialny .Wam bardzo ale to bardzo dziękuję za tak natychmiastową reakcję.Molly dzisiaj robiła furorę u mnie w pracy,dostała olbrzymią puchę i inne smakołyki była wypieszczona ile wlezie a potem pojechałyśmy na wieś do mojej przyjaciółki i tam wyhasała sie po polach.12 godz spacer ją wykończył i teraz chrapie w najlepsze:lol::lol::lol:

Bosko! Świetnie czyta się takie wieści!

Posted

illa napisał(a):
Molly dostała świńskie ucho do żucia i chowa je gdzie może jak uważa że ktoś ma na nie ochotę tutaj chowa do budy i potem ta buda jest przygnieciona żeby żadna niepowołana osoba się nie domyśliła że tam jest taki smakołyk.Z tym uchem jest taka zabawa że nie do uwierzenia jak tylko ktoś do mnie przychodzi to Molly zaraz łapie ucho i patrząc podejrzanie na wszystkich potencjalnych złodziei szuka miejsca gdzie je zakopuje i pewnego razu znalazłam je w...... kuwecie kociej!Bhahahahaha.

ona jest świetna!!! :roflt: