Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molly dostaje coraz większą dawkę antybiotyku (już 2) i kaszle tak jakby się czymś zaksztusiła.Wczoraj po ostatnim spacerku była kąpiel(musiałam kupić szampon u weta na podrażnioną skórę a ten co miałam mogę sobie w buty wsadzić)cała łazienka pływała.Bala się troszkę suszarki .Całą noc przespała pod kocem nawet nie drgnęła i teraz jest śliczną puchatką nie bardzo lubiącą grzebyczek szczególnie z tyłu.Juz się chyba zaaklimatyzowała bo nawet pogoniła Tigerka ,stara sztuczka z aaaaa pomogła i natychmiast przyszła przeprosić za złe zachowanie.Na spacerku już biegała bez smyczki (bo to bardzo mądry pies) i zaczyna przychodzic na imię.Same więc widzicie jakie cudo znalazłam.

Posted

[quote name='Romka']Mała Mimi też już w domku...

Ta to się wyleguje na łóżeczku a Mollunia ma fotel i ma w nosie łóżko.Lezczenie jeszcze co najmniej tydzień(4zastrzyki! przy jednej wizycie)ona mnie znienawidzi.Dzisiaj cały dzień na działce w słoneczku,było też zapoznanie z piesiami sąsiadów,wszyscy zachwyceni.

Posted

[quote name='Kaja10014']Romciu jeżeli wkleiłaś zdjęcie to go nie widzę :([/QUOTE]

a ja widzę :-)

[quote name='illa']Ta to się wyleguje na łóżeczku a Mollunia ma fotel i ma w nosie łóżko.Lezczenie jeszcze co najmniej tydzień(4zastrzyki! przy jednej wizycie)ona mnie znienawidzi.Dzisiaj cały dzień na działce w słoneczku,było też zapoznanie z piesiami sąsiadów,wszyscy zachwyceni.[/QUOTE]

my też się chcemy pozachwycać :-D małą po czesaniu :-)

Posted

Byłam tam na żywo wszystko słyszałam i nawet mnie widać na pierwszym filmie po lewej w niebieskiej bluzce.Komentarz ?BRAWO,BRAWO,BRAWO !!!!!NARESZCIE ktoś ubrał to wszystko w odpowiednie słowa.
Dzięki za wstawienie zdjęć z działki.

Posted

Zastrzyki tak jej doskwierały że była bliska nienawiści do mnie więc powiedziałam dość a wetka kazała jej podawac 2szt rutinoskorbinu 2xdziennie i po pół łyżeczki syropu wyksztuśnego i przeszło jak ręką odjął po jednym dniu.Wyleguje się już na kanapie,daje się czesać(robię to po porannym spacerku i czasem wieczorem).Sierść już pomalutku odrasta,chodzi bez smyczy ale jak ją muszę zapiąć to się nie sprzeciwia,wraca na gwizd i zaczyna kojarzyć imię.Stosuję dietę bifa(nie wiem czy dobrze napisałam) i rano garstka suchej karmy royala.Daję jej też witaminy,była wykąpana w szamponie weterynaryjnym więc się już nie drapie.Podsumowując jesteśmy obie szczęściarami.Aha domu broni przed każdym intruzem tzn nie bardzo toleruje odwiedziny innych zwierząt natomiast na dworze już pogoniła nielubianych sąsiadów i wszystkie koty ale swoje domowe ma w nosie.Byłyśmy nad zalewem i na plaży tak wspaniale sie bawiła jak szczeniak aż się rozbeczałam.Będę wstawiała zdjęcia na onet foto to zaglądajcie .