mamanabank Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Rety, jaki wilczek!!! Jak sobie radzicie? A u nas w okolicy pojawiła się suczka, podobna do Molly, będziemy szukać dla niej domu niebawem. Quote
mamanabank Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mamanabank napisał(a): A u nas w okolicy pojawiła się suczka, podobna do Molly, będziemy szukać dla niej domu niebawem. Zapraszam na wątek suczki podobnej do Molly, to mały 4,5 m-czny szczeniak, na razie jest o połowę mniejsza od Molly http://www.dogomania.pl/threads/202447-Malutka-4-5-m-czna-bezdomna-kud%C5%82atka?p=16327199#post16327199 Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 No Illa,to juz wiesz na czym polega ta robota...no właśnie jak sobie radzisz? Quote
illa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzięki bogu to juz za mną,córka pojechała i zabrała szczeniora ale było gwarno że się tak delikatnie wyrażę,poszły panele,komody,pufy nie wspominając o dwukrotnym puszczaniu pralki co dzień bo Westa lała na potęgę. Wasza suńka cud miód ale Molusia jest niezrównana. Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 illa napisał(a):Dzięki bogu to juz za mną,córka pojechała i zabrała szczeniora ale było gwarno że się tak delikatnie wyrażę,poszły panele,komody,pufy nie wspominając o dwukrotnym puszczaniu pralki co dzień bo Westa lała na potęgę. Wasza suńka cud miód ale Molusia jest niezrównana. Jak do tej pory masz rację ale Baśka zapowiada się na prawdziwa piękność... Quote
illa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 http://img94.imageshack.us/i/20110224065.jpg Patrzcie jak Molunia została zdominowana przez "wycofanego" Biszu którego mamy na DT(oczywiście z przymrużeniem oka:lol::cool3: Quote
mamanabank Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Molly ma z tego niezły ubaw i do tego cudne ząbki :-) Quote
illa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 W moim avatarze Molisia dzień przed wizytą w salonie a tu juz po wizycie. http://img696.imageshack.us/i/20110305003.jpg/ Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 hihihihi, kolejny golas (jak moja tymczasowczka) Ale kudłacze rządzą :D Quote
mamanabank Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 O rety! Toż to szok! :-D Gdzie jest Molly? :-D Quote
illa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Molusia tak pięknie wygląda że nie mogę się nią nacieszyć w nagrodę dostała KAWAŁ gnata i nową obróżkę (to już 3-schroniskową oddała Biszowi ale jak zwiał to gdzieś zgubił potem dostała szeroką wysadzaną dżetami bo nie byłam w stanie znależć klamerki w gąszczu kudłów a teraz ma maleńką taką bardzo kobiecą bo szyjkę ma łabędzią:eviltong: po ogoleniu:-D)KOCHAM JĄ BEZGRANICZNIE i co dzień mocniej:buzi:Te całuski dla was cioteczki za Molusię. Quote
illa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">http://img10.imageshack.us/i/juzjest014.jpg/ Biszu już ma nowy domek teraz mamy Tusię (taka maleńka że mniejsza od moich kotów)Mollusia się przyzwyczaja Quote
Kamyczek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam wszystkie cioteczki. Padł mi system a nie pamiętałam hasła więc teraz jestem w nowej odsłonie hehehe...troszkę nowych wieści od Molusi się nazbierało otóż oddałyśmy naszą ostatnią tymczasowiczkę do nowego domku a teraz Molunia wraca pomalutku do równowagi bo strasznie się rozbrykała przy Tusi,szczeka na ludzi i psy,gania rowerzystów i samochody i oczywiście się odchudza,12kg to już nadwaga w jej przypadku nabawiła się też alergii na trawy po za tym nadal jest najukochańszym psem pod słońcem:calus: Quote
mamanabank Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 O, cóż za niespodzianka! Witaj Illa, Kamyczku nasz Drogi :-) To jak ja teraz deklarację dla Ninki będę pisać :-D Illa, czy Kamyczek ;-) Najważniejsze, że jesteś i Molly jest szczęśliwa, a na nudę nie może narzekać! Ruszyłaś pełną parą z tymczasowaniem! Quote
Romka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Kamyczek napisał(a):Witam wszystkie cioteczki. Padł mi system a nie pamiętałam hasła więc teraz jestem w nowej odsłonie hehehe...troszkę nowych wieści od Molusi się nazbierało otóż oddałyśmy naszą ostatnią tymczasowiczkę do nowego domku a teraz Molunia wraca pomalutku do równowagi bo strasznie się rozbrykała przy Tusi,szczeka na ludzi i psy,gania rowerzystów i samochody i oczywiście się odchudza,12kg to już nadwaga w jej przypadku nabawiła się też alergii na trawy po za tym nadal jest najukochańszym psem pod słońcem:calus: Illa to Ty? Dostałam kiedyś PW z prośbą o watek Molly...i zastanawiałam się kto do mnie napisał...;)Wrzuć jakieś zdjęcia Molly jak już nakarmisz wszystkie tymczasy...;) Quote
Kamyczek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://foto.onet.pl/pbokn,24cc2s743ccg,u.html?P=7 Cioteczki zapiszcie sobie ten link ,wrzucam tam fotki Moluni to będziecie na bieżąco . Teraz jest troszkę zarośnięta ale juz nie idziemy do fryzjera bo robi się coraz zimniej....Tusia juz dawno wydana do Krakowa ma cudowny,wymarzony dom jest na zdjęciach ten szkrab który tak namieszał w życiu Moluni na razie koniec z tymczasami do odwołania natomiast jadę do córki w niedzielę i kto wie czy nie przywiozę 14 letniej kotki perskiej bo jest bardzo wycieńczona,zapchlona,zarobaczona,wyliniała(pewnie uczulenie na pchły)a jest u sąsiada ,starszego pana który ma ją w nosie jak sam twierdzi bo to był kot zony a jak ona jej nie zabrała do grobu to sama za nią pójdzie .Jak jej nie wezmę to mnie zeżrą wyrzuty sumienia. Molisię uwielbiam za całokształt bo to jest pies który tylko mówić nie umie ona jest po prostu stworzona dla mnie i nigdy nie przestanę Wam być wdzięczna za nią. Quote
Recommended Posts